ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Råsundavägen 134
*Kommande försäljning. Kontakta ansvarig mäklare för mer information* Välkommen till en underbar bostad med härligt ljusinsläpp där ni lever nära stadspulsen men samtidigt har nära till de vackra grönområdena vid bland annat Råstasjön. Lägenheten bjuder på en optimal planlösning där varje kvadratmeter tjänar sin fulla rätt. En bostad som har alla bekvämligheter man kan önska sig. Som om inte det vore nog erbjuder föreningen en mysig takterrass som är väldigt uppskattad av föreningens medlemmar. Med ett perfekt läge i Solna och närhet till kommunikation är detta helt enkelt ett hem att trivas i!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2236 kr/mån
ANTAL RUM
1 st
VÅNING
1
BOAREA
28 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme och VA.
BYGGNADSÅR
1951
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
BESKRIVNING
Fantastisk möjlighet att förvärva en bostad i det vackra området Råsunda i Solna.

Välkommen till en underbar bostad med härligt ljusinsläpp där ni lever nära stadspulsen men samtidigt har nära till de vackra grönområdena vid bland annat Råstasjön. Lägenheten bjuder på en optimal planlösning där varje kvadratmeter tjänar sin fulla rätt. En bostad som har alla bekvämligheter man kan önska sig. Som om inte det vore nog erbjuder föreningen en mysig takterrass som är väldigt uppskattad av föreningens medlemmar. Med ett perfekt läge i Solna och närhet till kommunikation är detta helt enkelt ett hem att trivas i!

HALL
Välkomnande och ljus hall med goda avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren. Ytterligare förvaring finner ni i form av flertalet platsbyggda garderober i orginalutförande. Tack vare hallens generösa utrymme finns här gott om plats för önskad möblering. Vita väggar och parkett på golv vilket är genomgående för större delar av bostaden.

ALLRUM
Väldisponerat och rymligt allrum med god plats för soffgrupp med tillhörande möblemang, matgrupp samt övrig möblering om så önskas. Tack vare rummets stora sovalkov får ni med enkelhet plats med en dubbelsäng. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti.

KÖK
I anslutningen till allrummet finner ni bostadens charmiga kök med goda arbetsytor och gott om förvaring i både över- och underskåp. Maskinell utrustning i from av kyl/frys, ugn, spis och fläkt.

BADRUM
Smakfullt och helkaklat badrum med ljusa väggar och mörkare kulör på golv. Utrustat med rymlig duschhörna, WC, handfat, spegelskåp och handdukstork.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett vindsförråd med nyttjanderätt.

OMRÅDE
Råsunda erbjuder ett brett utbud av restauranger, kaféer, frisörer, butiker och mataffärer inom ett nära räckhåll. Dessutom finns gamla Filmstaden med dess utbud av bra restauranger och en "egen" kvartersbiograf! I er närhet finns ett gemytligt och lugnt villaområde samt motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön, där även en vacker natur och ett rikt fågelliv kan upplevas. Med en promenad på ca 7-8 minuter är ni vid Mall Of Scandinavia. Denna enorma inomhusgalleria är ett fullvärdigt alternativ till Stockholm city med dess butiksutbud, restauranger och event utöver de vanliga. Till Solna centrum kan ni promenera på ca 10 minuter. Solna centrum erbjuder en uppsjö av butiker, flera banker, två apotek och ett systembolag.

KOMMUNIKATION
Området har mycket bra kommunikationer med bussar, tunnelbanor och tvärbanor. Tunnelbanestationen Näckrosen ligger ca 3 min bort, där tar ni er till Fridhemsplan och Centralen på 11 minuter i ena riktningen samt mot Kista och Akalla i den andra riktningen. Busshållplatsen vid Råsundavägen ligger ett stenkast bort från bostadsrätten och därifrån tar det 15 minuter till city och bussarna går 4 gånger i timmen. Busslinje 515 går direkt till Odenplan och Solna station där pendeltåget går ifrån. Pendeltåget från Solna Station avgår i ena riktningen mot Arlanda/Uppsala/Märsta och i andra riktningen Älvsjö/Södertälje.
PLANLÖSNING
FÖRENING
BRF Polyporus är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen upplåter 53 stycken lägenheter med bostadsrätt samt en (1) lägenhet och två (2) lokaler med hyresrätt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Föreningen har en gemensam tvättstuga med tre (3) tvättmaskiner, en (1) torktumlare samt ett (1) torkskåp.
- Barnvagnsrum/cykelförråd finns på de flesta våningsplanen. Undantag är våning två (2) och sex (6).
- Gemensam takterrass som är mycket uppskattad av föreningens medlemmar med sol hela dagarna under sommaren. Där uppe finns grill, solstolar och tillgång till vatten.
- Vindsförråd.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
- 1995, Stambyte kök.
- 1995, Stambyte badrum/WC.
- 2005, Tvättstuga.
- 2006, Ny grundvattenpump i källaren.
- 2007, Renovering av trappuppgång samt hiss.
- 2007, Byte av panna/uppvärmningssystem.
- 2007, Renovering av källarlokal för uthyrning.
- 2009, Rensning och justering av ventilationssystem.
- 2009, Installation av utetemperaturkompensering för fläkt.
- 2010, OVK godkänd.
- 2011, Renovering av vindslokal.
- 2011, Nya energifönster i trapphuset.
- 2011, Besiktning och lagning av akuta skador på taket.
- 2012, Stamspolning.
- 2012, Installation av säkerhetsanordningar på taket.
- 2013, Målning av tak.
- 2013, Renovering av skorsten.
- 2016, Hissrenovering.
- 2016, Markunderhåll.
- 2016, Armatur trapphus.
- 2016, Målning av trapphus.
- 2017, OVK-kontroll, bristfällig.

PLANERADE RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
- Pågående åtgärder kring bristfällig OVK.
- Föreningen är i ett slutskede kring att installera digital bokning till tvättstugan samt blippsystem till porten.
- Renovering av föreningen nuvarande fönster. Målning och tätning.

EKONOMI
Föreningen har mycket god ekonomi och det finns inga planer kring att höja månadsavgiften.

TV & BREDBAND
Föreningen är ansluten till ComHem. Tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

PARKERING
Föreningen förfogar inte över några garage- eller parkeringsplatser.
I området råder boendeparkering.
Kostnad för detta är 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal.

ÖVRIGT
- Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
- Föreningen godkänner delat ägandeskap. Minsta ägarandel måste uppgå till 10 %.
- Besök gärna föreningen hemsida för mer information: http://www.polyporus.se

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM