ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Albygatan 125
Välkomna till denna välplanerade trerummare med balkong i söderläge. Bostaden präglas av fina material och mycket bra ytor med ett stort vardagsrum, rymligt kök samt två stora sovrum. Utöver det finns en inglasad balkong i söderläge som ger ett härligt ljusflöde genom hela bostaden. Belägen i centrala Sundbyberg finns tunnelbana, tvärbana och bussar runt hörnet, samt all service i form av matvarubutiker, apotek, bank och liknande.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4511 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
BOAREA
80 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme & vatten
BYGGNADSÅR
1965
UTGÅNGSPRIS
3 795 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
BESKRIVNING
Välkomna till denna välplanerade trerummare med balkong i söderläge. Bostaden präglas av fina material och mycket bra ytor med ett stort vardagsrum, rymligt kök samt två stora sovrum. Utöver det finns en inglasad balkong i söderläge som ger ett härligt ljusflöde genom hela bostaden. Belägen i centrala Sundbyberg finns tunnelbana, tvärbana och bussar runt hörnet, samt all service i form av matvarubutiker, apotek, bank och liknande. Till bostaden hör ett förråd i källaren.

Hall
Välkomnande och stor entré med gott om utrymme för all tänkbar förvaring. Via hallen tar man sig vidare till samtliga rum i lägenheten. I hallen har man även ett stort förråd för extra förvaring.

Sovrum 1
Master bedroom med garderobsvägg som ger mycket förvaring och bra yta med plats för både dubbelsäng, tillhörande möblering samt kontorsdel ifall man önskar.

Kök
Stambytt 2017 och därmed fullutrustat och i gott skick. Utrymme för matplats.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med mycket lättmöblerade ytor. Plats för stor soffgrupp, skrivbord, piano eller liknande. Via vardagsrummet tar man sig till den inglasade balkongen.

Balkong
Inglasad balkong i söderläge som ger härliga ljusflöden hela dagen och kvällen.

Sovrum 2
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblering. Garderob som ger bra förvaring.

Badrum
Här gjordes det stambyte 2017 likt köket, och är i fräscht skick. Fin nisch som separerar badkar/dusch-del på ett naturligt sätt. Även utrustat med tvättpelare.

Området
I Sundbyberg Centrum finns matbutiker, restauranger, gym, bank, shopping och kommunikationer. Med bussarna, tvärbanan, tunnelbanan och tåget tar man sig med enkelhet runt inte bara Stockholm, men Sverige. Skolor i närområdet är Lilla Alby skola för förskola till åk 6. Ni har även Ängsskolan med grundskola från F-9.
PLANLÖSNING
FÖRENING
HSB Brf Ekbacken i Sundbyberg är en äkta bostadsrättsförening och består av 65 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt varav en disponeras av föreningen, samt en lokal upplåten med hyresrätt. Föreningen bildades 1961 och äger marken. Inga beslut om avgiftsförändringar i dagsläget. Föreningen godkänner ej juridisk person.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har barnvagnsrum och cykelrum i varje uppgång samt en övernattningslokal som kan hyras för 150 kr/natten.

TVÄTTSTUGA
Föreningen har tvättstuga i varje uppgång.

TV & BREDBAND
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem samt bredband via Telenor (fd Bredbandsbolaget).

PARKERING
Föreningen tillhandahåller ca 55 parkeringsplatser. Parkeringsplats med eluttag finns.

RENOVERINGAR, UTFÖRDA OCH PLANERADE
UTFÖRDA RENOVERINGAR
2017 – Stambyte inkl. Renovering av badrum och tvättstugor, laddstolpe för elbil installeras
2016 – Byte av värmesystemets ventiler
2015 – OVK, radonsanering av lokaler
2014 – Tätning av vägg i panncentral
2013 – Nytt staket runt lekplats, ommålning av plåttak
2011 – Byte av frånluftsfläktar
2010 – Sex nya tvättmaskiner
2006 – Sophus införda
1998-1999 – Renovering av fasader och balkonger

KOMMANDE RENOVERINGAR
I dagsläget finns beslut om att måla om trapphusen.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM