ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Råsundavägen 178
*Kommande försäljning. Kontakta ansvarig mäklare för mer information* Är ni på jakt efter en större lägenhet i Råsunda – 1 av 7 fyra rum och kök i projektet är nu äntligen till salu! Med en central adress i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg och med tillval för över 66 000:- har inget lämnats åt slumpen. Fördelat på 97 kvadratmeter finner ni gott om förvaring, tre sovrum, två helkaklade badrum med bland annat golvvärme, halv-öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt två balkong i solsäkert läge. Förutom en bostad som har precis allt erbjuder föreningen en gemensam takterrass samt innergård med pool. Med närhet till Solna/Sundbyberg centrum, grönområden och parker samt kommunikation som tar er till Stockholm city på bara några minuter finns det inget att tveka på - passa på innan någon annan hinner före!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
5416 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
2
BOAREA
97 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme och kallvatten.
BYGGNADSÅR
2019
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
BESKRIVNING
Är ni på jakt efter en större lägenhet i Råsunda – 1 av 7 fyra rum och kök i projektet är nu äntligen till salu!

Med en central adress i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg och med tillval för över 66 000:- har inget lämnats åt slumpen. Fördelat på 97 kvadratmeter finner ni gott om förvaring, tre sovrum, två helkaklade badrum med bland annat golvvärme, halv-öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt två balkong i solsäkert läge. Förutom en bostad som har precis allt erbjuder föreningen en gemensam takterrass samt innergård med pool. Med närhet till Solna/Sundbyberg centrum, grönområden och parker samt kommunikation som tar er till Stockholm city på bara några minuter finns det inget att tveka på - passa på innan någon annan hinner före!

HALL
Rymliga och ljus hall med vitpigmenterat ekparkettgolv och vita väggar, vilket är genomgående för hela bostaden. Avhängningsmöjligheter finner ni i form av hatthylla samt ytterligare förvaring i form av tre platsbyggda garderober. Från hallen når ni ett av bostadens tre sovrum samt tar er vidare in i bostaden.

VARDAGSRUM/MATPLATS
Spatiöst vardagsrum med god sällskapsyta och halv-öppen planlösning mot kök. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från flertalet stora fönsterpartier i två väderstreck. God plats för större soffgrupp, tv-möblering samt ytterligare möblemang om så önskas. Självklar plats för större matsalsgrupp. Från vardagsrummet når ni en av bostadens två balkonger.

KÖK
Modernt och fullt utrustat kök bestående av vita skåpluckor (tillval), laminat-bänkskiva i svart mocka (tillval), vitt blankt stänkskydd (tillval), köksblandare i krom (tillval) och belysning i form av dimbara spotlights (tillval). Samtliga vitvaror är i rostfritt stål och består av separat kyl och frys, diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn (tillval) samt induktionshäll med integrerad styrning.

SOVRUM 1
Ljust och lättmöblerat rum med generös golvyta. God plats för önskad möblering. Förvaring i form av platsbyggda garderober. Utgång till bostadens stora balkong.

SOVRUM 2
Ljust och lättmöblerat rum med generös golvyta. God plats för önskad möblering. Utsikt mot lugn innergård.

SOVRUM 3 (MASTER BEDROOM)
Harmoniskt sovrum med generös golvyta och utsikt mot lugn innergård. Goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Här finns gott om plats för stor säng samt tillhörande möblering. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti.

BADRUM
Helkaklat badrum bestående av marmorliknande kakel på väggarna (Bianco Carraro C 60x30, rak sättning, tillval) samt marmorliknande klinker på golv (Bianco Carraro C 15x15, tillval). Bekvämligheter så som golvvärme (tillval), inbyggnadsspotlights (tillval), väl tilltagen duschhörna bakom glasvägg med takdusch i krom (tillval), tvättställ med kommod i matt vit utförande (tillval), tvättställsblandare i krom (tillval), spegelskåp, WC samt tvättmaskin och torktumlare.

WC
Helkaklat badrum bestående av vitt matt kakel (Branco vit matt 20x30, rak sättning, tillval) samt halvmatt klinker i mörkare nyans (Geo Antracite 10x10). Bekvämligheter så som WC, tvättställ med kommod (tillval) och tvättställsblandare i krom.

BALKONG 1
Från sovrum 1 når ni bostadens stora balkong med härligt solläge. God plats för önskat möblemang.

BALKONG 2
Från vardagsrummet/matplatsen når ni bostadens andra balkong med plats för önskad möblering.

ÖVRIGT
- Till lägenheten hör ett förråd med nyttjanderätt.

OMRÅDE
Här bor du nära vatten, skog, stadspuls och service i ett Solna som bara växer. Men för shopping, nöje och service behöver du inte ta dig långt alls - i omgivningarna finns bland annat Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och gym. Inom gångavstånd ligger Sundbybergs centrums stora utbud av restauranger och unika butiker, men också all nödvändig service. Går du åt andra hållet kommer du till Solna centrum och inte mindre än 120 butiker, flertalet restauranger och service såsom banker, apotek och systembolag. I Solna ligger också Friends Arena där Skandinaviens största köpcenter, Mall of Scandinavia, finns med runt 250 butiker och restauranger och en biograf med 15 salonger.

Här är fritidssysslor en enkel sak, från bad och söndagspromenader vid Ulvsundasjön till sköna joggingturer i skogen, god mat på någon av områdets alla restauranger eller varför inte en rejäl shoppingrunda helt enkelt. Dessutom är det enkelt att motionera här, både sommar och vinter. Mitt i Solna ligger det kulturhistoriska naturområdet Ingenting, ett område vars namn hängt med sedan Bellmans tid då han sägs ha hyrt ett sommartorp i skogarna här. Ingenting är på många sätt motorn i Solnas enorma tillväxt och här byggs det inte bara ett antal nya bostadskvarter utan även kontor, restauranger och service.

KOMMUNIKATION
I West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Det betyder att du bor ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Näckrosen är närmsta t-bana och flertalet bussar trafikerar också området. En bit bort löper även den nybyggda tvärbanan. Inte långt därifrån, i Sundbybergs centrum, finns ännu fler alternativ, där finns både t-bana och pendeltågsstation som förbinder platsen med staden och övriga förorter. För den bil burne har du E4 runt knuten och för dig som föredrar att cykla så är det bra försett med cykelbanor ända in till City. Du är med andra ord bara ett kick från till exempel Kungsholmens fulla utbud av uteliv, shopping och puls.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf West Side Solna är en äkta förening och består av en huskropp med 6-8 våningar samt källare med garage. Den kommer att vara som högst mot de breda huvudgatorna och lägre mot de smalare lokalgatorna i norr. West Side Solna ligger i en av Sveriges snabbast växande städer. I Solna infinner sig känslan av att vara i en stad, istället för bara ytterligare en förort till huvudstaden. Här byggs 266 lägenheter från ett till fyra rum. Merparten är en- och tvårummare. På nedre våningarna planeras det för café och butiker. På hustaket hittar de boende en gemensam terrass i västerläge. Poolen på innergården lär fungera som en magnet för föreningens soldyrkare – och vissa av lägenheterna har ute-platser alldeles intill poolen. De flesta av lägenheterna får balkong.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Cykelförråd i Fastigheten, ca 642 st cykelparkeringar
- Gemensam takterrass & pool på innergård
- Gemensamma barnvagns- och rullstolsförråd i Fastigheten
- Nedkast för hushållsavfall finns i miljörum

PARKERING
106 stycken p-platser till uthyrning i garage under huset. Boendeparkering på gatorna runt om i området 300 kr/mån.

TV OCH BREDBAND
Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Bostadsrättsföreningen har som avsikt att de fria marksända kanalerna på TV ska ingå i månadsavgiften. Utöver detta kan de boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

ÖVRIGT
Kostnad för lägenhetens förbrukningsel, varmvatten, Kabel-TV/bredband och hemförsäkring ingår ej i årsavgiften för bostaden.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM