ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
BOTKYRKA
Tre Källors Väg 17
Välkommen till en fantastiska 2,5 rok med centralt läge. Områdets lyxigaste och mest exklusiva bostad erbjuder en uteplats om dryga 40 kvm i absolut bästa söderläge med sol hela dagen. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, med stora fönster som skänker bostaden ett härligt ljusflöde. Ett stort sovrum med en tillhörande walk-in closet samt ett helkaklat badrum med golvvärme. En bostad för den kräsne! Välkommen hem.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
5802 kr/mån
ANTAL RUM
2.5 st
VÅNING
1
BOAREA
68.5 kvm
HISS
Ja
UTGÅNGSPRIS
1 995 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Välkommen till en fantastiska tvåa med centralt läge. Områdets lyxigaste och mest exklusiva bostad erbjuder en uteplats om dryga 40 kvm i absolut bästa söderläge med sol hela dagen. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, med stora fönster som skänker bostaden ett härligt ljusflöde. Ett stort sovrum med en tillhörande walk-in closet samt ett helkaklat badrum med golvvärme. En bostad för den kräsne! Välkommen hem.

Hall
Här stiger du in i ett luftigt och ljust hem där väggarna är vitmålade och golvet är träinspirerad laminat. I hallen finns avhängningsmöjligheter tack vare ett enormt förvaringsutrymme. Detta fungerar även som en walk-in-closet där alla dina kläder och skor samt diverse saker får plats. Utöver det finns installerade spottar i taket i både hall och garderob.

Vardagsrum
Väl vidare mot bostadens sällskapsytor finner du ett stort vardagsrum med öppen planlösning och fint ljusinsläpp som sammansluter sig med köket. Här har du plats för både soffgrupper och övrigt möblemang. Denna lägenhet passar alla typer av inredningsstilar tack vare den stilrena grunden som är genomgående.

Kök
Fortsatt har du ett sobert kök med ljusa färger som gör sig perfekt med de olika gulddetaljerna. Här finns det gott om förvaring till all typ av köksredskap med mera. Det är även fullutrustat med kyl & frys, diskmaskin, spishäll och ugn. Samtliga vitvaror är från Electrolux. I övrigt kan köket möbleras med stolar och matbord för minst sex personer.

Uteplats
I direkt anslutning till köket hittar du bostadens uteplats. På denna fantastiskt stora uteplats ryms all typ av möblering och dessutom tillåter föreningen grillning. Perfekt att slå sig ner i en loungegrupp under en solig sommarkväll med trevligt sällskap och lite nygrillat.

Sovrum
Här har du ett rymligt sovrum med plats för den stora dubbelsängen. Till ett av rummets hörn finns ytterligare två garderober och önskas andra möbler finns ytor att nyttja. Precis som i övriga lägenheten har du även här vitmålade väggar och träinspirerat laminatgolv.

Badrum
Avslutningsvis har du fina materialval och tuffa detaljer som skapar ett snyggt badrum. Golvet är ett mörkare kakel i stenkaraktär och väggarna är i en ljusare ton, även de i kakel. I badrummet finns dubbla handfat i stilig design och en inglasad dusch samt golvvärme.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM