ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Våtmarksvägen 62
Välkommen till denna väldisponerade, ljusa och fräscha 2:a med stor balkong i läge mot fridfull innergård. Genomgående stilfulla materialval med mycket ljusinsläpp från flertalet fönster. Expansivt område med nära till natur och fina strövområden. Bra förening med god ekonomi. Bostaden är belägen i populära Brf Backsötan i Järsvastaden. Kontakta Joe Maatouk för mer information - 0708-104 822 alternativt Joe.maatouk@bronzefast.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3195 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
2
BOAREA
52 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA
BYGGNADSÅR
2014
UTGÅNGSPRIS
2 995 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömlägenhet kan vara ett hårt och nästan lite tjatigt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på - och en sådan lägenhet är den otroligt fina och välplanerade lägenheten på Våtmarksvägen 62

Det är med glädje och stolthet jag får förmedla ett unikt boende utan dess like i populära och snabbt växande Järva. En lägenhet med flertalet stora fönster. Bostaden erbjuder en stor balkong som bjuder på en vacker utsikt mot lugnande innergård. Här kan du avnjuta stora sittningar med det härliga från grillen.

Väl inne i bostaden så ser du att stilrena och påkostade materialval genomsyrar hela bostaden. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar, stort och välplanerat kök vackra stora kakelplattor över bänkskiva. Det här helt enkelt ett boende som inte annars finns.

-Optimal planlösning
-Ett stenkast från naturen
-Nytt och fräscht
-Endast 10 minuter från City och ca 7 minuter till Pendel-tåget
-I ett av Sveriges mest expansiva områden
-Nära kommunikationer och strövområden
-Perfekt för både den stora och lilla familjen
- Fördelaktigt läge intill Ica, bussar, Mulle Meck parken, Ursviks populära motionsanläggning med bastu, dusch, gym och 10 minuter till city.
- Härligt område blandat med bostadsrätter, radhus och villor med en fantastisk tillväxt

Hall
Välkomnande hall med utmärkta avhängningsmöjligheter och bra plats för skor. Här finns en stor garderob för förvaring.

Badrum
Stilfullt badrum i sober färgsättning med mörk klinkers på golv med golvvärme och vita kakelplattor på vägg tillsammans med vitt badrumsporslin. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk tvättbänk med ovanhängande hyllor till förvaring. Kommod till förvaring, spegelskåp och handduksvärmare.

Kök
Välplanerat kök i funktionell vinkel som skapar goda arbetsytor ovan svart arbetsbänk. Praktiska över- och underskåp inrymmer all önskvärd förvaring bakom vita fronter. Vitt stänkskydd med grå fog som lyses upp på ett fint sätt av lampor under ovanskåp. Full maskinell utrustning som består av diskmaskin, ugn, micro, häll, kyl och frys.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med given plats för soffgrupp och tv-möblemang. Socialt öppen och trevlig planlösning mot kök gör detta till ett rum att umgås och trivas i.

Sovrum
Rogivande sovrum med god förvaring i flertalet garderober som lämnar generös golvyta och trivsam rymd. Plats för stor dubbelsäng, tillhörande nattduksbord och byrå om så önskas.

Balkong
I direkt anslutning till vardagsrummet når du balkongen med härlig utsikt över innergården. Plats för utemöbler att trivas i.

Övrigt
Energideklaration saknas/har ännu ej utförts(nyproduktion)
TIll lägenheten hör förråd.
Obligatorikst tillägg om 200kr för varmvatten och bredband.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM