ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Adolfsbergsvägen 20
OBS! Möjlighet till privatvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline! Välkommen hem till en välplanerad gaveltrea högst upp i huset i ett insynsskyddat läge. Stilsäker interiör, generösa sociala ytor, rymliga sovrum och balkong i söderläge karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Fönsterpartier i tre olika väderstreck låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Vita väggar ramar in det genomgående vackra trägolvet. Välkommen att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3710 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
3
BOAREA
64 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
Inkl. värme, VA, bredband, TV basutbud comhem.
BYGGNADSÅR
1993
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Bergvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen hem till en välplanerad gaveltrea i ett insynsskyddat läge. Stilsäker interiör, generösa sociala ytor, rymliga sovrum och balkong i söderläge karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Fönsterpartier i tre olika väderstreck låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Vita väggar ramar in det genomgående vackra trägolvet. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande hall med genomgående trägolv med vitmålade väggar som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens vardagsrum samt kök och har goda avhängningsmöjligheter invid entrédörr och gott om förvaring i de stilrena platsbyggda garderoberna bakom vita dörrar.

Vardagsrum
Magnifikt vardagsrum med stora fönsterpartier i två olika väderstreck och utgång till bostadens rymliga balkong ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats för härliga middagar. Vacker utsikt över det grönskande området som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående trägolv följer hela lägenheten med vitmålade väggar.

Kök
Välplanerat kök med vita skåpsluckor till dem praktiska ovan och underskåpen med gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan vit bänkskiva. Stänkskydd i vitt kakel ovan bänkskiva med infälld belysning under väggskåpen och matplats intill fönster. Vitvarorna i detta kök består av kombinerad kyl och frys, ugn, spis, köksfläkt samt diskmaskin gör detta kök komplett. Genomgående trägolv följer även här med vitmålade väggar.

Master Bedroom
Insynsskyddat och rofyllt sovrum som bjuder på ljusgråa målade väggar, rymliga ytor och gott om förvaring i platsbyggd garderob bakom vita dörrar. Plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stort fönsterparti som ger ett generöst ljusflöde.

Sovrum
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng invid fönster, förvaring och arbetshörna om så önskas. Vitmålade väggar samt genomgående trägolv.

Badrum
Stilrent helkaklat badrum med tilltalande materialval som vitkaklade väggar och grått klinker på golv. Spegelskåp med förvaringsutrymme ovan handfatet, WC, dusch bakom moderna svängbara glasdörrar, handdukstork och tvättmaskin.

Balkong
Solig balkong i ostört söderläge som bjuder på gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap med vy över den grönskande innergården och omgivningen.

ÖVRIGT
- Lägenheten har ett tillhörande vindsförråd. Går även att hyra extra förråd från föreningen.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Brf SEGERHILL är en äkta förening som äger marken och bildades 2008 och är belägen på Adolfsbergsvägen 14 – 20 i Mariehäll, Bromma. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2010 och består av ett flerbostadshus om 3 våningar med 30 bostadsrätter och 0 lokaler. Fastighetens byggnad är uppförd 1947 med värdeår 1993. Föreningen har god ekonomi.

RENOVERINGAR
Stambyte WC / badrum / kök: 1993
Byte elstigar: 1993
Renovering fasad: 1990
Renovering balkonger: 1990
Renovering fönster: 1990
Byte värmesystem (bergvärme): 2011
Uppdatering bergvärmesystem: 2018
Renovering tvättstuga: 2012, 2013, 2016
Renovering fönsterfoder / vindskivor: 2013
Stamspolning: 2017
Renovering tak: 2018
Planerade renoveringar: N/A
Ventilationskontroll (OVK): 2013 (godkänd)
Energideklaration: 2013

PARKERING
Föreningen har 21 st parkeringsplatser som kostar 250 kr/månaden, för närvarande finns inga i kö.

ÖVRIGT
- Juridisk person ACCEPTERAS
- Inga planerade avgiftshöjningar
- Överlåtelseavgift: 1100 kr, betalas av köparen

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM