ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Gränsgatan 28
***HÖGST UPP - 17kvm terrass*** Välkommen till denna ljusa bostad om två Rok fördelad på 45 kvm högst upp i huset. Planlösningen är noggrant utformad för att leverera max på såväl yteffektivitet som prisvärdhet. Mot huvudgatorna, i det nedersta planet, är det tänkt att finnas butiker, caféer och kontorsverksamhet. Bostaden bjuder på balkong och fönster i två olika väderstreck, modernt kök med vita, släta luckor och bänkskiva i laminat. Vitvaror i form av kombinerad kyl/frys, häll med ugn, diskmaskin och förberett för mikro i väggskåp. Badrum med bland annat spegelskåp, toalettpappershållare, draperistång och krokar, WC-stol och tvättställ. Genomgående vitpigmenterad ekparkett, 3-stav. Välkommen att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3127 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
7
BOAREA
45 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme & kallvatten
BYGGNADSÅR
2019
UTGÅNGSPRIS
3 395 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen till denna ljusa bostad högst upp om två Rok fördelad på 45 kvm med 17 kvm terass. Planlösningen är noggrant utformad för att leverera max på såväl yteffektivitet som prisvärdhet. Mot huvudgatorna, i det nedersta planet, är det tänkt att finnas butiker, caféer och kontorsverksamhet.
Bostaden bjuder på balkong och fönster i två olika väderstreck, modernt kök med vita, släta luckor och bänkskiva i laminat. Vitvaror i form av kombinerad kyl/frys, häll med ugn, diskmaskin och förberett för mikro i väggskåp. Badrum med bland annat spegelskåp, toalettpappershållare, draperistång och krokar, WC-stol och tvättställ. Genomgående vitpigmenterad ekparkett, 3-stav.
Välkommen att längta hem!

I West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Det betyder att du bor ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Föredrar du att cykla så är du bara ett kick från Kungsholmens fulla utbud av uteliv, shopping och puls. Mittpunkten är den stora gemensamma uteplatsen i soligt läge med poolen tänkt för svalkande dopp. Genom en väl tilltagen grönyta med karaktärsfulla träd med grönskande krontak och planteringar med inslag av höga gräs i varierande höjd, perenner och marktäckare, som omringar och skapar rumsligheter för de boendes olika behov och önskemål skapas en frodig oas i den urbana miljön.

Övrigt
- Lägenheten har förråd av nätväggar i fastigheten alternativt i lägenheten.
- Tillträde: Prel. med start Q3 2019 - Q1 2020

-Juridisk person godkänns som köpare
-Möjlighet att välja tillval för kök och övriga tillval
-Takterrass
-Pool på innergården
-Attraktivt läge med mysiga caféer och restauranger längs Råsundavägen
-Promenadavstånd till Filmstaden med egen biograf
-Bra shopping i Mall of Scandinavia
-Goda kommunikationsmöjligheter
-Närmaste T-bana är Näckrosen som tar dig till city på ca 10 min
-Närhet till fina grönområden såsom Lötsjön och Råstasjön

Område
Från Näckrosen, som är närmaste tunnelbanestation, når du T-Centralen på tolv minuter. Den bilburne har E4 runt knuten. Föredrar du cykel, är du bara 18 minuters trampande från Kungsholmen.
Å andra sidan - du befinner dig i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Båda har stadskänsla och all nödvändig service. Du behöver inte lämna platsen där du bor. Sundbybergs centrum finns inom gångavstånd. Går du åt andra hållet, är du snart i Solna centrum med 120 butiker. Och räcker inte det, finns Mall of Scandinavias dryga 230 butiker, inom tio minuter på cykeln. Även de tidpunkter då du inte jobbar eller shoppar är Solna en bra adress. Området kring Ulvsundasjön är utmärkt om du vill hålla dig i form. Och härom året öppnade en toppkock restaurang i ett nyligen etablerat hotell…
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf West Side Solna är en äkta förening och består av en huskropp med 6-8 våningar samt källare med garage. Den kommer att vara som högst mot de breda huvudgatorna och lägre mot de smalare lokalgatorna i norr. West Side Solna ligger i en av Sveriges snabbast växande städer. I Solna infinner sig känslan av att vara i en stad, istället för bara ytterligare en förort till huvudstaden. Här byggs 266 lägenheter från ett till fyra rum. Merparten är en- och tvårummare. På nedre våningarna planeras det för café och butiker. På hustaket hittar de boende en gemensam terrass i västerläge. Poolen på innergården lär fungera som en magnet för föreningens soldyrkare – och vissa av lägenheterna har ute-platser alldeles intill poolen. De flesta av lägenheterna får balkong.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Cykelförråd i Fastigheten, ca 642 st cykelparkeringar
- Gemensam takterrass & pool på innergård
- Gemensamma barnvagns- och rullstolsförråd i Fastigheten
- Nedkast för hushållsavfall finns i miljörum

PARKERING
106 stycken p-platser till uthyrning i garage under huset. Boendeparkering på gatorna runt om i området 300 kr/mån.

TV OCH BREDBAND
Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Bostadsrättsföreningen har som avsikt att de fria marksända kanalerna på TV ska ingå i månadsavgiften. Utöver detta kan de boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

ÖVRIGT
Kostnad för lägenhetens förbrukningsel, varmvatten, Kabel-TV/bredband och hemförsäkring ingår ej i årsavgiften för bostaden.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM