ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Pipersgatan 20
Välkomna till denna yteffektiva bostad med optimal planlösning. Exklusiva och påkostade materialval, fantastiskt ljusflöde, genomgående trägolv, praktiskt badrum med tvättmaskin och ett toppmodernt kök med full maskinpark med bland annat diskmaskin. Detta är bara några av attributen som gör detta till en oslagbar etta - Compact living när det är som bäst! Måste ses på plats. Perfekt läge med goda kommunikationer, fina grönområden och stort serviceutbud runt hörnet. Missa inte chansen, varmt välkommen på visning!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2554 kr/mån
ANTAL RUM
1.5 st
VÅNING
2
BOAREA
27 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, vatten och bredband.
BYGGNADSÅR
1932
UTGÅNGSPRIS
2 495 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkomna till denna yteffektiva bostad med optimal planlösning.
Exklusiva och påkostade materialval, fantastiskt ljusflöde, genomgående trägolv, praktiskt badrum med tvättmaskin och ett toppmodernt kök med full maskinpark med bland annat diskmaskin. Detta är bara några av attributen som gör detta till en oslagbar etta - Compact living när det är som bäst! Måste ses på plats. Perfekt läge med goda kommunikationer, fina grönområden och stort serviceutbud runt hörnet. Missa inte chansen, varmt välkommen på visning!

Hall
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Ytskikten består av vackert trägolv och vita väggar som ger hallen påtaglig rymd.

Badrum
Praktiskt badrum med vitt kakel på väggarna och sober, ljus nyans klinkers på golv. Här finns allt man kan tänkas behöva, duschhörna, runt handfat med stor kommod, infälld spegel med ovanliggande belysning, WC och tvättmaskin placerad under arbetsbänk som ger en bra avlastningsyta för hygienartiklar.

Kök
Här är materialvalen av stilrena och exklusiva utförande - vita köksluckor med grepplist av borstat stål, bänkskiva i marmor med tillhörande stänkskydd och praktisk köksö med goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen består induktionshäll, ugn, fläkt samt integrerad diskmaskin.

Allrum
Härligt rum med ett fantastiskt ljusflöde från stora fönsterpartier. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en känsla av rymd. Ytskikten i vardagsrummet utgörs av modernt trägolv samt ljusa väggar. Här finns utrymme för en soffa med tillhörande soffbord, naturlig arbetshörna och matdel vid köksön.

Sovalkov
Praktisk sovalkov med plats för dubbelsäng samt övrig möblering.

PLANLÖSNING
FÖRENING
Föreningen består utav 36 stycken lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 2 hyreslokaler i gatuplanet varav ett bageri.
Föreningen förvärvade fastigheten 2003, tidigare ägare genomförde 1999 en omfattande renovering avseende både invändiga och utvändiga ytskikt samt alla installationer.
Elstigar samt kök- och badrumsstammar är alla bytta.
Boende i föreningen har även tillgång till ett gemensamt relaxrum med bastu och anslutande duschar, solarium, gym samt tvättstuga.
Entren är försedd med portkod.
Hyreslokaler Inom fastigheten finns 2 marklokaler som upplåts med hyresrätt i dels Pipersbageriet och dels Boman Communication.
Gemensamma utrymmen Det finns tvättstuga som kan bokas alla dagar. Föreningen och dess medlemmar har dessutom möjlighet att bruka bastu, solarium samt eget gym som återfinns i fastigheten. Allt kostnadsfritt för medlemmar.
Förråd till varje lägenhet återfinns i källaren på fastigheten.
Utemiljö Föreningen har en innegårdsplats med bord och stolar.
Värme, vatten och el Förening har under fjärde kvartalet 2008 installerat separata elmätare för varje lägenhet så att varje medlem själv får möjlighet att kontrollera sin elförbrukning genom att teckna ett eget skräddarsytt elabonnemang.
TV och bredband Vi har Comhem som leverantör av bredband och kabel-TV.
Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften.Underhållsplan Fastigheten genomgick en totalrenovering under 1998-1999 och då gjordes alla stora renoveringar som t.ex. stambyte.
Gym- och relaxavdelningen fick under 2009 ett stort ansiktslyft. Fasadrenovering och målning samt renovering av balkonger genomfördes under 2014-2015.
En underhållsplan togs fram under 2016.AndrahandsuthyrningFöreningen godkänner andrahandsuthyrningar av lägenheter inom vissa tidsramar och med god anledning.
Ansökan skall göras till föreningens styrelse, vid önskemål om andrahandsuthyrning.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM