ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Kratsbodavägen 44A
OBS! Möjlighet till privatvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline! Nyproducerad tvåa från 2018 belägen på gränsen mellan eftertraktade Bromma och Sundbyberg! Lägenheten bjuder på en öppen och social planlösning och lyxiga bekvämligheter. Ett modernt, nyckelfritt boende där det digitala Yale Doorman låset innebär att du aldrig behöver leta efter borttappade hemmanycklar. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett i ek och vitmålade väggar. Tack vare vardagsrummets höga balkongdörr och generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig eftermiddags-och kvällssol där du kan njuta av den färgsprakande himlen och se solen gå ner. Här bor du bekvämt i ett idylliskt område med låg månadsavgift, gemensamma takterrasser och bilpool att nyttja, kamerabevakat garage, gym och restaurang i byggnaden samt Sundbybergs puls endast ett stenkast bort! Välkommen till ett suveränt hem att trivas i!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2104 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
2
BOAREA
41 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, kallvatten.
BYGGNADSÅR
2018
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Bergvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
KOMMANDE FÖRSÄLJNING!
Nyproducerad tvåa från 2018 belägen på gränsen mellan eftertraktade Bromma och Sundbyberg! Lägenheten bjuder på en öppen och social planlösning och lyxiga bekvämligheter. Ett modernt, nyckelfritt boende där det digitala Yale Doorman låset innebär att du aldrig behöver leta efter borttappade hemmanycklar. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett i ek och vitmålade väggar.
Tack vare vardagsrummets höga balkongdörr och generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig eftermiddags-och kvällssol där du kan njuta av den färgsprakande himlen och se solen gå ner.
Du erbjuds flexibla möbleringsmöjligheter då man rymmer såväl ett rejält matbord för 4-6 personer samt även en stor soffgrupp. Det finns ett rofyllt sovrum med lyxig walk-in closet med skjutdörr som rymmer gott om förvaring. Här bor du bekvämt i ett idylliskt område med låg månadsavgift, gemensamma takterrasser och bilpool att nyttja, kamerabevakat garage, gym och restaurang i byggnaden samt Sundbybergs puls endast ett stenkast bort! Välkommen till ett suveränt hem att trivas i!

INTERIÖR

HALL
Ljus, rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter direkt till höger, hatthylla och plats för avlastningsbord. Brand-och ljudklassad säkerhetsdörr från Daloc. Lägenheten har genomgående 1-stavs parkett i naturfärgad, mattlackad ek och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Social, öppen planlösning med gott om plats för både soffgrupp och plats för matbord. Från vardagsrummet nås lägenhetens stora, härliga balkong.

BALKONG
Stor balkong på dryga 6 kvm med trall och guldfärgat balkongräcke. Här finns gott om plats för loungemöbler eller annan valfri möblering.

SOVRUM
Insynsskyddat sovrum vars fönster med låg bröstning skänker in rikligt med ljusinsläpp. Från sovrummet nås lägenhetens stora walk-in closet bakom vägg (ej bärande) via skjutdörr. Se alternativ planlösning.

KÖK
Stilrent HTH kök i designkonceptets utformning med vita skåpsluckor och goda förvaringsmöjligheter i både under och överskåp. Svart bänkskiva och stänkskydd. Du har högkvalitativa vitvaror från SIEMENS i form av kyl och frys, induktionshäll, spiskåpa, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin.

BADRUM
Exklusivt badrum med vitt kakel på väggar och grått klinker på golv med behaglig golvvärme, duschhörna med blank glas, spegel med integrerad belysning, handdukstork och kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Allt belyses snyggt via riktbara spotlights.

ÖVRIGT
- Obligatoriskt tillägg om 165kr/mån för bredband.
- Föreningen har en gemensam bil-pool, där bil finns att hyra.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.
PLANLÖSNING
ALTERNATIV PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Brf Alprosen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2014 och äger fastigheten Stockholm Alphyddan 11 med adress Kratsbodavägen 44-46 i Bromma, Stockholm. Föreningen äger marken. I föreningen finns 109 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns 3 lokaler som hyrs ut, bland annat till Fitness 24/7 och populära hamburgerrestaurangen Bun Meat Bun. Fastigheten byggdes år 2018 och ritades av VERA arkitekter.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Två gemensamma takterasser finns att nyttja i föreningen.
Barnvagnsrum finns i fastigheten.
Cykelförvaring under tak finns på gårdsplanen.
Miljörum för sortering finns på gårdsplanen.
Hamburgerrestaurang Bun Meat Bun, barngym Gymi och Fitness 24/7 i byggnaden.
Alprosen har även en poolbil som alla medlemmar i föreningen får hyra.

TV & BREDBAND
Föreningen har ett gruppavtal med Bredbandsbolaget som avser bredband, tv och telefoni. Ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån tillkommer månadsavgiften och då levereras bredband 250/100mbit (fiber) in i lägenheten.

RENOVERINGAR
Inga renoveringar planerade då byggnaderna är nyuppförda. Därför bedöms inte något fastställbart underhållsbehov föreligga utöver sedvanligt löpande underhållsbehov.

PARKERING
Garage finns under fastigheten som nås via hiss och trappor. Föreningen har 52 garageplatser som kostar 1300,50 kr/mån att hyra, det finns även 2 parkeringsplatser på gården som kostar 650 kr/mån. Föreningen har en bilpool som medlemmarna kan nyttja.

ÖVRIGT
- Juridisk person godkänns som medlem.
- Föreningen godkänner delat boende.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM