ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Kratsbodavägen 26
Välplanerad och insynsskyddad gaveltvåa med fönster i två olika väderstreck, rymligt sovrum och solig inglasad balkong mot föreningens grönskande trädgård karakteriserar detta vackra hem. Lägenheten har med varsam hand renoverats under 2017 och erbjuder generösa fönsterpartier ihop med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum som låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Här bor du i en trevlig förening med gemensam trädgård för grill och utemöbler och gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Välkommen att längta hem! OBS! Möjlighet till privatvisning! Kontakta ansvarig mäklare Caroline för mer information!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2712 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
59 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, VA, Bredband.
BYGGNADSÅR
1986
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Bergvärme och frånluftsåtervinning
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välplanerad och insynsskyddad gaveltvåa med fönster i två olika väderstreck, rymligt sovrum och solig inglasad balkong mot föreningens grönskande trädgård karakteriserar detta vackra hem. Lägenheten har med varsam hand renoverats under 2018 och erbjuder generösa fönsterpartier ihop med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum som låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Här bor du i en trevlig förening med gemensam trädgård för grill och utemöbler och gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Välkommen att längta hem!

Hall
Välkomnande hall med slitstarkt grått klinker på golv och vitmålade väggar som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och vardagsrum och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr och i rymligt förråd/ walk-in-closet.

Vardagsrum
Magnifikt vardagsrum invid kök med stora fönsterpartier och utgång till bostadens rymliga balkong ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang. Vacker utsikt över den grönskande trädgården som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Praktisk arbetshörna med gott om plats för skrivbord eller annan önskvärd möblering. Genomgående enstavsparkett följer hela lägenheten med grå och vitmålade väggar.

Kök
Välplanerat kök med stilsäkert ljusgrå skåpsluckor och generöst ljusflöde från fönsterpartier. Praktiska hög och underskåp med gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan vit bänkskiva i slitstark kompositsten gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Stänkskydd i vit kakelsättning ovan bänkskiva med infälld belysning under väggskåpen och matplats intill fönsterparti. Vitvarorna i detta kök består av kombinerad kyl och frys, infälld ugn, integrerad mikrovågsugn, integrerad spishäll, köksfläkt från Siemens samt integrerad diskmaskin gör detta kök komplett. Genomgående trägolv följer även här med vitmålade väggar.

Sovrum
Insynsskyddat sovrum med utsikt över de grönskande träden. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även här med moderna ytskikt, rymliga ytor och vackert genomgående trägolv som följer hela lägenheten med vita väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stort fönsterparti som ger ett rogivande ljusflöde. Praktisk förvaring i generöst garderobsparti.

Badrum
Stilrent helkaklat badrum med tilltalande materialval som vitkaklade väggar och grått klinker på golv som går hand i hand med handfatet med vit kommod undertill. Spegel med spotlights ovan handfatet, WC, badkar och gott om förvaringsmöjligheter.

Balkong
Solig inglasad balkong som bjuder på gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap med vy över den magiska trädgården.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd om ca 8 kvm.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Brf Hemlyckan är en äkta bostadsrättsförening och äger fastigheten Mattishill 8 och består av 37 lägenheter. Av dessa upplåts 34 som bostadsrätter och 3 st med hyresrätt. Detta kan ses som en dold tillgång. Byggnaden uppfördes ursprungligen 1986 och har en total lägenhetsyta om 2.757 kvm.

PARKERING
Till fastigheten finns även 21 parkeringsplatser som fördelas enligt kösystem. Föreningen har idag både carport och p-platser. Kostanderna för dessa är 375 kr respetive 250 kr/mån. För närvarande kö.

TV & BREDBAND
Fiber(100/100) ingår i avgiften. Via fibrer går det att få IP-tv. Via antenutaget kommer man åt det marksända nätet(boxer)

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Föreningen har en gemensam övernattningslokal/ festlokal som för 200 kronor per dygn går att hyra och som rymmer 4 övernattande personer alternativt ett 20-tal gäster. I lokalen finns även kök och badrum.
- Stor modern tvättstuga i källarplanet. Med tvättmaskiner, Torktumlare, Torkskåp samt mangel.
- Mycket trivsam förening som ofta arrangerar tillställningar och aktiviteter för medlemmarna. Vid den nedre ingången finns en liten lekplats. Det finns även en större lekplats i närområdet.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR:
2010 Badrumsrenovering
2013 Installation av fiberbaserat fastighetsnätverk till alla lägenheter
2013 Installation av närvarostyrd LED-belysning i trapphusen
2014 Nya balkonginglasningar
2015 Installation av bergvärme
2016 Uppförande av ny uteplats/miljö med LED-baserad utomhusbelysning samt målning av allmänna utrymmen
2017 Installation av nytt internetbaserat bokningssystem för lokal och tvättstuga samt postboxar.
2018 Nya moderna hissar, nya energieffektiva fläktar och genomförd OVK

Övrigt
- Endast 100 meter från föreningens tomt finns en nyrenoverad lekplats med plaskdamm.
- Ingen planerad avgiftshöjning.
- Inga betydande kommande renoveringar.
- Till entrédörrarna finns porttelefon, elektroniskt passagesystem och digitala informationspaneler.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM