ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Solbergsvägen 45
Välkommen hem till en optimalt planerad och charmig gaveletta med låg avgift i vacker fastighet anno 1940 där varje kvadratmeter tjänar sin fulla rätt. Lägenheten erbjuder en solig balkong med utsikt mot grönskan, valfria möbleringsmöjligheter och praktiskt kök samt helkaklat badrum som karakteriserar detta vackra hem. Generösa fönsterpartier i två olika väderstreck låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Här bor du i en trevlig och välskött förening med gemensam innergård för grill och utemöbler. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Flexibelt tillträde! Välkommen att längta hem! OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2936 kr/mån
ANTAL RUM
1 st
VÅNING
1
BOAREA
31 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, Va.
BYGGNADSÅR
1940
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Värmepump med eltillsats
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen hem till en optimalt planerad och charmig gaveletta med låg avgift i vacker fastighet anno 1940 där varje kvadratmeter tjänar sin fulla rätt. Lägenheten erbjuder en solig balkong med utsikt mot grönskan, valfria möbleringsmöjligheter och praktiskt kök samt helkaklat badrum som karakteriserar detta vackra hem. Generösa fönsterpartier i två olika väderstreck låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Här bor du i en trevlig och välskött förening med gemensam innergård för grill och utemöbler. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Flexibelt tillträde! Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande ljus hall med genomgående enstavsparkett som följer hela lägenheten med gråmålade väggar. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängningsmöjligheter invid entrédörr samt rymlig platsbyggd garderob gott om förvaring.

Allrum
Magnifikt rum med stora fönsterpartier samt utgång till bostadens lummiga balkong som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Lummig utsikt över det grönskande kvarteret som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats invid fönster. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Gott om plats för säng och nattduksbord, garderob samt skrivbord om så önskas. Vacker enstavsparkett på golv med snövita väggar.

Kök
Välplanerat kök som renoverats med vita skåpsluckor till dem praktiska ovan och underskåpen som rymmer gott om förvaring samt ordentliga arbetsytor ovan bänkskivor gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Stänkskydd i vitt stilrent kakel ovan bänkskiva. Vitvarorna i detta kök består av kombinerad kyl och frys, ugn, spis, plats att installera diskmaskin, köksfläkt gör detta kök komplett. Genomgående trägolv med vitmålade väggar.

Badrum
Stilrent helkaklat badrum med tilltalande materialval som vitkaklade väggar och grått klinker på golv och fint ljusflöde från fönster. Spegel ovan handfatet med tillhörande kommod undertill i vitt utförande, WC & dusch.

Gemensam innergård
Grönskande innergård som bjuder på gott om utrymme och sittplatser för större sällskap och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar bland den grönskande omgivningen.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd.
- Obligatoriskt tillägg för Bredband/fiber om 600kr, inkluderat i angiven avgift.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.
PLANLÖSNING
FÖRENING
BRF Ölänningen 4 är en äkta bostadsrättsförening med 7 lägenheter i Bromma. Föreningen bildades år 2002 .

Utförda renoveringar:
2006 - Ny värmepump
2009 - Takrenovering
2009-2010 - Stambyte halva huset
2012 - Stambyte halva huset
2016 - Nya fönster
2017 - Indragning av fiber

Kommande renoveringar
Ingenting bestämt i dagsläget

Gemensamma utrymmen
På gården har föreningen en altan samt härligt grönskande trädgård som de boende kan nyttja, t.ex. grilla under de varma sommarkvällarna.
På källarplan finns tvättstuga samt förråd.

Parkering
På gården finns ett par parkeringsplatser som de boende får nyttja utan kostnad (först till kvarn).

Övrigt
- Föreningen godkänner inte juridisk person
- Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM