ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Solnavägen 98B
Varmt välkomna till denna magiska bostad belägen i populära Råsunda. Här bor ni nära stadspulsen men samtidigt har nära till de vackra grönområdena vid Råstasjön! Lägenheten bjuder på en optimal planlösning med stort allrum och sovrum som öppnas upp av moderna industriglasväggar i svart stål, goda förvaringsutrymmen, en ljuvlig balkong med fantastisk yv över föreningens mysiga innergård, fullt utrustat kök med slitstark bänkskiva samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt golvvärme. En bostad som har alla bekvämligheter man kan önska sig. Med ett perfekt läge i Råsunda och närhet till kommunikation, är detta helt enkelt ett hem att trivas i!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2624 kr/mån
ANTAL RUM
1.5 st
VÅNING
2
BOAREA
34 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, Vatten, basutubud för kabeltv och bredband.
BYGGNADSÅR
2017
UTGÅNGSPRIS
2 295 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
14 oktober
Visning på måndag 17:30-18:00.
MÄKLARE
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Varmt välkomna till denna magiska bostad belägen i populära Råsunda. Här bor ni nära stadspulsen men samtidigt har nära till de vackra grönområdena vid Råstasjön!
Lägenheten bjuder på en optimal planlösning med stort allrum och sovrum som öppnas upp av moderna industriglasväggar i svart stål, goda förvaringsutrymmen, en ljuvlig balkong med fantastisk yv över föreningens mysiga innergård, fullt utrustat kök med slitstark bänkskiva samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt golvvärme. En bostad som har alla bekvämligheter man kan önska sig. Med ett perfekt läge i Råsunda och närhet till kommunikation, är detta helt enkelt ett hem att trivas i!


Hall
Välkomnande hall med goda avhängnings-och förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Vitmålade väggar och vacker ekparkett på golv, vilket är genomgående för lägenheten.

Badrum
Helkaklat badrum i sober färgsättning med grå nyans klinker på golvet och vit ton av kakel på väggarna. Badrummet består av stor dusch, tvättställ med vit kommod, wc och kombinerad tvättmaskin med torkfunktion. Praktisk arbetsbänk ovanför tvättmaskinen. Bekvämligheter som golvvärme finns.

Kök
Ett stilrent kök med vita fronter, slitstark bänkskiva samt stänkskydd i vitt kakel. Köket består av häll, ugn, köksfläkt, mikrovågsugn, diskmaskin samt en kombinerad kyl/frys. Samtliga vitvaror är från Siemens.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med väggar i vit nyans och ekparkett på golv samt ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna. Här finns plats för sällskapsdel med soffgrupp, matgrupp (4 personer) och tv-möblemang. Via vardagsrummet tar man sig vidare ut på lägenhetens mysiga och rymliga balkong.
I anslutning till vardagsrummet finns även rymlig plats för förvaring garderober.

Sovalkov
Sovrum bakom trendiga industriglasväggar i svart stål, vilket skapar ett modernt uttryck för allrummet. Här finns plats för säng och övrig önskad möblering.

Balkong
Rogivande balkong med vacker vy över föreningens innergård. Här ryms både möblemang och blomsterplantering.

Övrigt
- Till lägenheten tillkommer ett rymligt källarförråd för nyttjanderätt.

Omgivning
I anrika Råsunda i Solna håller en ny stadsdel på att formas. Här har du nära till allt. Fantastiska kommunikationer med tunnelbana, buss, pendeltåg och den nya tvärbanan. Närhet till shopping och service samtidigt som du har fina grönområden för rekreation. De fotbollsintresserade har nära till Friends Arena, Sveriges nationalarena. Och de shoppingsugna har nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia bara några minuter bort. Det är aldrig långt till ett grönområde då det finns små undangömda oaser bland husen i Råsunda och Råstasjön ligger ett stenkast bort. Bland sevärdheterna finns Gamla filmstaden som byggdes under svensk stumfilms storhetstid, här filmade man ända till 1969. Filmstaden har ombildats till en modern stadsdel där bostäder blandas med arbetsplatser, gammalt med nytt.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Charlottenburgsparken registrerades hos Bolagsverket under 2011. Föreningen äger fastigheten Charlottenburg 11 som består av 129 lägenheter samt underliggande garage. Föreningen är äkta och de äger marken.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Innergård med plats för lek
- Barnvagnsförråd
- Källsortering/soprum
- Cykelrum

KOMMANDE RENOVERINGAR
Nyproduktion. Under den kommande 10-årsperioden bedöms därför underhållet begränsas till vad som avsatts för löpande periodiskt underhåll.

TV & BREDBAND
Kabel-tv/bredband/telefoni (basutbud) via Comhem ingår i avgiften. Kostnader utöver grundutbudet tillkommer.

PARKERING
Föreningen har ett garage med 81 bilplatser. Blockuthyrs av föreningen till helägt dotterbolag av typen parkeringsbolag.

ÖVRIGT
-Enskild mätning per lägenhet av hushållsel.
-Föreningen godkänner delat ägande
-Juridisk person godkänns inte som medlem

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM