ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Prästgårdsgatan 2
Accepterat pris! Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning! Varmt välkomna till detta lyxiga konceptboende, helt fri från insyn, beläget på våning 10 i populära Arkaden. Den stilsäkra och exklusiva standarden med dess genomtänkta design även i de små detaljerna är svårslagen. Bostaden toppas av en hänförande fri utsikt via fönsterpartierna från golv till tak mot två väderstreck. Passa på innan någon annan hinner före!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2814 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
10
BOAREA
62 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme och kallvatten.
BYGGNADSÅR
2017
UTGÅNGSPRIS
4 400 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
HALL
Innanför bostadens säkerhetsdörr möts ni av en rymlig och ljus hall som direkt talar om att detta är en bostad med det lilla extra. Tack vare hallens generösa golvyta finns här gott om plats för önskat möblemang. Vita väggar och vävd naturfärgad matta på golv. Avhängings- och förvaringsmöjligheter finner ni längre in i passagen.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum i halvöppen planlösning mot det fina köket. Här finner ni goda ytor för soffgrupp med tillhörande tv-möbel, större matgrupp samt övrig önskad möblering om så önskas. Med ett härligt ljusinsläpp från tre stora fönsterpartier i två väderstreck, med milsvid utsikt, kan det knappast bli mycket bättre än såhär.

KÖK
Modernt kök med gott om plats för förvaring i praktiska över- och underskåp bakom köksluckor i mattlackad ek samt rostfritt stål. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl/frys, inbyggnadsugn i högskåp, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt fläkt. Stänkskydd i rostfritt stål ovan arbetsbänk och en hyllkant med praktisk plats för exempelvis olivolja och kryddor.

SOVRUM
Rogivande sovrum i sober färgsättning med härlig utsikt över Sundbyberg. Här finns god plats för fullstor säng med tillhörande möblering. Förvaring i form av platsbyggd garderob bakom skjutdörrar.

BALKONG
I anslutning till både vardagsrummet och sovrummet finner ni bostadens mysiga balkong. Här finns god plats för mindre lounge-grupp, grill samt övrigt möblemang om så önskas.

BADRUM
Smakfullt och helkaklat badrum med ljusa väggar och mörkare kulör på golv. Bekvämligheter så som rymlig duschhörna, WC och kommod. Tvättmaskin och torktumlare finner ni passagen, under den praktiska avlastningsytan med ovanhängande förvaring.

ÖVRIGT
- Obligatoriskt tillägg om 82 kr/mån tillkommer för tv/bredband.
- Till lägenheten hör ett förråd med nyttjanderätt.

OMRÅDE
Prästgårdsgatan utgör ett ultimat läge i hjärtat av Sundbyberg. Här bor man mitt i stadskärnan samtidigt som flera grönområden nås på några minuter. I direkt närhet finns livliga affärsstråk, klassiska konditorier och trevliga restauranger. Längtar du efter härliga promenader eller joggingturer finns både Lötsjön och Bällstaån bara några minuters gångavstånd bort. Flera skolor och dagis finns i närområdet. Mycket goda kommunikationer med pendeltåg, tunnelbanans blå linje, tvärbana och flertalet bussar. Välkommen att längta hem till denna eftertraktade pärla i mitten av Sundbyberg!
PLANLÖSNING
FÖRENING
FÖRENINGEN
Brf Arkaden Sundbyberg är en äkta förening som upplåter 71 bostadslägenheter, 2 lokaler samt garage.
Föreningen äger marken.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Gemensam takterass
- Ateljé
- Övernattningslägenhet
- Cykelrum
- Barnvagnsrum
- Tvättstuga
- Sophantering

RENOVERINGAR
Inga renoveringar är genomförda eller planerade då huset byggdes 2017.

PARKERING
Föreningen upplåter ett garage om 67 parkeringsplatser - 1250 kr/mån. Separat kö tillämpas. I övrigt sker parkering på gatan i enlighet med Sundbybergs Stads bestämmelser. Ansökan om parkeringsplats sker via deras hemsida med adress www.sundbyberg.se/boendeparkering eller telefon 08-706 65 00

TV OCH BREDBAND
Fastigheten är ansluten till Sundbybergs stadsnät, ett fiberoptiskt bredbandsnät där flera olika tjänsteleverntörer av internet, TV och telefoni konkurrerar.

ÖVRIGT
- Källarförråd med nyttjanderätt tillhör lägenheten.
- Obligatorisk avgift för TV/bredband - 82 kr/mån.
- Delat ägande godkänns, inga specifika ägarandelar föreligger.
- Juridisk person kan godkännas.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM