ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Vintergatan 2B
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
1935 kr/mån
ANTAL RUM
1 st
BOAREA
35 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme, VA och förråd
BYGGNADSÅR
2019
UTGÅNGSPRIS
2 850 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
BESKRIVNING
Hall
Innanför bostadens säkerhetsdörr möts ni av en rymlig och ljus hall med avgränsad del i klinker som på ett stilsäkert sätt övergår till mattlackerad ekparkett, vilket är genomgående för hela bostaden. Avhängningsmöjligheter finner ni direkt innanför dörren samt ytterligare förvaringsmöjligheter i form av två platsbyggda garderober.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. God plats för soffgrupp med tillhörande möblering samt matgrupp. Från vardagsrummet når ni bostadens charmfulla balkong.

Sovalkov
Rymlig sovalkov med god plats för säng och tillhörande möblering.

Kök
Stilrent kök med exklusiv känsla och goda arbetsytor ovan bänkskiva i marmor. Gott om förvaring i både över- och underskåp. Samtliga vitvaror kommer från Siemens och består av inbyggnadsugn, inbyggnadshäll, helintegrerad kyl/frys samt helintegrerad diskmaskin.

Badrum
Smakfullt och helkaklat badrum med ljusa väggar och mörkare kulör på golv. Bekvämligheter så som golvvärme, duschhörna med takdusch och vägg i klarglas, WC, kommod med handfat och inkaklad spegel med belysning ovan. Egen tvättsektion med kombitvättmaskin från Bosch.

Balkong
Härlig balkong med god plats för önskat möblemang i solsäkert läge.

Övrigt
Till lägenheten hör ett förråd med nyttjanderätt.

Avgifter
Månadsavgift: 1 935 kr/mån
Hushållsel: 147 kr/mån (normal förbrukning, tillkommer kostnad för överskjutande del)
Tv och bredband: 81 kr/mån ( Grundavgift för fiber via Sundbybergs stadsnät, abonnemang för bredband och kabel-Tv tillkommer)
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Rio i Sundbyberg
Föreningen består sammanlagt av 173 st bostadslägenheter fördelat i ett flerbostadshus i 7 och 8 våningar med totalt 5 trapphus.

Förråd
Alla lägenheter får tillgång till ett förråd för nyttjanderätt.

Gemensamma utrymmen
Övernattningslägenhet med 1 rum och pentry, trapphus 4.
Takterrass med orangeri, trapphus 1
Cykelrum med servicehörna
Barnvagns- och rullstolsförråd

Sophantering
Miljörum i hus B
Markbehållare för biologiskt och brännbart avfall

Parkering
Det finns 77 garageplatser, 32 st garageplatser i föreningen och resterande inom grannfastigheter.

Tv och bredband
Internet / TV
Fastigheten är ansluten till fibernätet och ett gruppavtal är tecknat med föreningen. TV med grundutbud debiteras separat.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM