ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLLENTUNA
Flintlåsvägen 10
Välkommen till ett hjärtligt och hemtrevligt boende med perfekt läge i populära Sollentuna! Välplanerad trea med ett fantastiskt ljusflöde, två ordentliga sovrum, goda förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en inglasad balkong där ni kan umgås året om! Lugnt och familjevänligt område med både naturen och kommunikationer på bekvämt avstånd. Välkomna på visning!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4047 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
1
BOAREA
76.5 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl.
BYGGNADSÅR
1962-1963
UTGÅNGSPRIS
2 195 000 kr
UPPVÄRMNING
Frånluftsvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen till ett hjärtligt och hemtrevligt boende med perfekt läge i populära Sollentuna!
Välplanerad trea med ett fantastiskt ljusflöde, två ordentliga sovrum, goda förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en inglasad balkong där ni kan umgås året om!
Lugnt och familjevänligt område med både naturen och kommunikationer på bekvämt avstånd.
Välkomna på visning!

Hall
Välkomnande entré in till hall med goda avhängningsmöjligheter och en avgränsad del med praktisk klinker på golv. Här finner ni även en inbyggd garderobe med mycket goda förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum
Väldisponerat vardagsrum med öppen modern planlösning mot kök och gott om yta för sällskapsdel. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från fönster och ytskikten i vardagsrummet utgörs av ett snyggt massiv ek golv samt vita målade väggar. Från vardagsrummet finner du även utgången till den stora balkongen.

Kök
Stilrent kök med fronter i trä, rostfria handtag och en gedigen bänkskiva. Full maskinpark som består av ugn, häll, kyl, frys, diskmaskin och köksfläkt. Invid fönsterpartiet finner ni en naturlig matplats för cirka 6 personer.

Sovrum 1
Sovrum med plats för dubbelsäng. Ytskikten utgörs av ljust målade väggar och parkett som tillsammans med rikligt ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust och luftigt intryck. I sovrummet finns även gott om utrymme för klädförvaring i platsbyggd garderob.

Sovrum 2
Sovrum med plats för enkel säng, skrivbord och övrig möblering. Stort ljusinsläpp från fönster. Platsbyggd garderob ger gott om förvaringsutrymme. Ytskikt i form av parkett samt vitmålade väggar. Rummet går att disponeras enligt önskemål. Nuvarande ägare disponerar sovrummet som barnrum.

Badrum
Stilrent badrum renoverat 2018 med klinker i mörk nyans på golv samt kakel i vit ton på väggarna. Inredningen består av dusch bakom glasvägg, WC, handfat, spegelskåp och kombinerad tvättmaskin. Detaljer av mässing som gör detta badrum komplett.

Balkong
Lägenhetens hjärta, en optimal inglasad balkong i bästa läge med sol från ca kl 12 till solens nedgång. Här har du plats för loungemöbler och grill. Balkongen har ett söder läge.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Platån
Antal lägenheter 583
Antal lokaler 14
bostadsrättsföreningen är Äkta
Föreningen tillåter delat ägande: Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen äger marken Ja

Allmänt om föreningen Brf Platån är en stabil bostadsrättsförening bestående av 583 lägenheter. Lägenheterna är fördelade på 14 olika huskroppar uppförda 1962-1963. Omtyckt område med närhet till Edsbergs centrum med all tänkbar service (t.ex. affär, restaurang, vårdcentral m.m.). Samtidigt bor du här omgiven av vacker natur och härliga grönområden. En kort promenad tar dig t.ex. till Edsbergs slott vid sjön Edsviken. Fina strövområden med många trevliga promenadstråk. För den sportige ligger området nära både Edsbergs sportfält, Rösjöns skidspår och elljusspår, simhall, badmintonhall och Väsjöbackens slalomanläggning. I föreningen finns flera gemensamma nyrenoverade (2014-2015) tvättstugor (8 st vanliga och 1 grovtvättstuga). Det finns även en gästlägenhet som går att hyra mot en avgift (Flintlåsv 7), föreningslokal (Flintlåsv 24), och bastu. För den som har bil finns två tvättplatser bakom huset på Flintlåsv 24-34. Det finns även en boulebana samt rikligt med lekplatser för barn. Container för grovsopor och elavfall etc finns bakom huset på Flintlåsv 2-18

Området trafikeras av ett antal olika busslinjer som tar dig vidare till t.ex. Mörby centrum, Sollentuna Centrum, Karolinska mm. Det går under pendlingstider även en direktbuss från området in till Sergels Torg. Nattbussen går förbi området på Danderydsvägen.
Området trafikeras även av servicelinjen 955. Denna linje går från Sollentuna station via Häggvik och Edsberg vidare tillbaka till Sollentuna station igen. Syftet med servicelinjen är att erbjuda kollektivtrafik för personer som på grund av funktionsnedsättning har svårt att utnyttja den ordinarie kollektivtrafiken. För mer info om föreningen se www.brfplatan.se Fastighetsexpedition finns i området, där finns både teknisk förvaltare och fastighetsskötare. Telefon till kontoret är: 08-96 21 85. E-post: platan@brfplatan.se

Renoveringar - Utförda och planerade GJORDE RENOVERINGAR
Föreningen satsar på ett nytt miljötänk och därav underhållen på senaste år.
Fönster - Inventering av fönster i lägenheter har genomförts.
Renovering entréportar samt alla externa belysningar utbytta till ledbelysning.
Upprustning i alla el-servicerum och elen är bytt till mer modern utrustning.
Utbyte av armatur i källarlokaler mot ljusare och rörelsestyrda LED-lampor.
Nya trädbelysningar
Föreningslokalen har bytt plats och finns numera på Flintlåsvägen 3. Lokalen är uppristad till en toppmodern standard.
Miljövänliga tvättstugor med egen automatdosering av tvättmedel. KOMMANDE RENOVERING
Målning av källarväggar Parkering Parkering
Föreningen erbjuder följande parkeringsalternativ för personbil:
Varmgarage 64 st
Kallgarage med uttag för motorvärmare 27 st
P-platser med uttag för motorvärmare 357 st
P-platser utan uttag för motorvärmare 19 st
Motorcykelgarage, gemensamt låst utrymme 11 st platser TV/bredband TV
Till alla lägenheter levereras ett basutbud via analog signal, i dagsläget ca 16 kanaler. INTERNET
Internet levereras idag av Com Hem via TV-uttaget.
ADSL går även att få via flera olika operatörer.
Internet kan även levereras via Sollentunas stadsnät. För att kunna nyttja stadsnät krävs ett nätverksuttag i lägenheten, detta bekostas av bostadsrättshavaren. Kontakta SEOM för mer information. Gemensamma utrymmen Följande TVÄTTSTUGOR finns på området:
Tvättstuga Brun på Lodvägen 2, här finns grovtvättmaskin.
Tvättstuga Mörkgrön på Lodvägen 14, här finns även en grovtvättmaskin.
Tvättstuga Grå och Lila på Flintlåsvägen 37 (Ingång från gaveln i portalen)
Tvättstuga Blå och Grön på Flintlåsvägen 27 (Ingång från gaveln i portalen)
Tvättstuga Mörkblå på Flintlåsvägen 44 (Ingång på gaveln) här finns grovtvättmaskin och större torkskåp.
Tvättstuga Röd på Flintlåsvägen 34 (Ingång från gavlarna på huset)
Tvättstuga Orange på Flintlåsvägen 10 (Ingång på gaveln vid nr 18 eller nr 20 som är samma ingång som bastun)
Tvättstuga Vit samma adress som ovan
Tvättstuga Gul på samma adress, här finns även grovtvättmaskin, grovtorktumlare samt ett större torkskåp.

GÄSTLÄGENHET
Gästlägenheten består av ett stort rum med två bäddar, bäddsoffa och två hopfällbara extrasängar. Pentryt är utrustat för frukost (matlagning är inte tillåten) med s.k. Trinettekök (diskbänk, kylskåp och två plattor) samt kaffebryggare och porslin med bestick. Duschrum finns med wc och tvättställ. Rökförbud råder i lokalen. Husdjur är inte tillåtet. I övrigt gäller föreningens ordningsregler som är anslagna i lokalen.
Gästlägenheten kostar 300 kr per natt att hyra och disponeras från kl 15.00 till kl. 12.00.

BASTU
Bastu för föreningens medlemmar och deras familjer finns på Flintlåsvägen 20, i källarvåningen.
I lokalen finns även 1 löpband och 1 träningscykel.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM