ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Ehrensvärdsgatan 6
***SKULDFRI FÖRENING*** Varmt välkomna till denna ljuvliga bostad i skuldfri förening! Klassisk sekelskifteskaraktär med högt i tak, fiskbensparkett, fönster i djup nisch och speglade dörrar. Vidare erbjuder bostaden ett allrum med härlig rymd tack vare den generösa takhöjden och vackert ljusinsläpp från fönster, här finns även goda förvaringsmöjligheter och praktisk sovdel med plats för dubbelsäng. Här bor ni i ett optimalt läge ett stenkast från Mälarens glittrande vatten med direkt anslutning till Kungsholmens rika utbud av restauranger, caféer och shopping. Detta är bara några av attributen som gör detta till en oslagbar 1,5a! Måste ses på plats. Missa inte chansen, varmt välkommen på visning!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
1015 kr/mån
ANTAL RUM
1.5 st
VÅNING
1
BOAREA
27 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme och vatten.
BYGGNADSÅR
1931
UTGÅNGSPRIS
2 695 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Varmt välkomna till denna ljuvliga bostad i skuldfri förening! Klassisk sekelskifteskaraktär med högt i tak, fiskbensparkett, fönster i djup nisch och speglade dörrar. Vidare erbjuder bostaden ett allrum med härlig rymd tack vare den generösa takhöjden och vackert ljusinsläpp från fönster, här finns även goda förvaringsmöjligheter och praktisk sovdel med plats för dubbelsäng. Här bor ni i ett optimalt läge ett stenkast från Mälarens glittrande vatten med direkt anslutning till Kungsholmens rika utbud av restauranger, caféer och shopping. Detta är bara några av attributen som gör detta till en oslagbar 1,5a! Måste ses på plats. Missa inte chansen, varmt välkommen på visning!

Hall
Avlång hall med praktiskt golv i klinker och nymålade väggar i en vacker gråblå ton. Här finns goda förvaringsmöjligheter samt plats för att hänga av sig ytterkläder.

Kök
Från hallen tar du dig vidare till bostadens kök. Här finns goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter i väggskåp samt lådor i bänkskåp. Ljusa skåpsluckor, bänkskiva i trä samt kakelsättning i varma toner. Köket är utrustat med ugn, köksfläkt, kyl med frysfack samt häll. Det finns även en full frys dold i hallen.

Allrum
Vackert rum med sekelskiftescharm i form av ljus fiskbensparkett, fönster med djup nisch och generös takhöjd. Rikligt med ljusinsläpp från fönster. Sober grå nyans med en ton av grön på väggar.

Sovalkov
Praktisk sovalkov med plats för dubbelsäng (säljaren har idag 140 cm säng) samt övrig önskad möblering.

Badrum
Helkaklat badrum med kakel och klinker i ljusa nyanser. Inredningen består utav WC, spegelskåp, handfat, elburen handdukstork och en full dusch (ej Stockholmsdusch) som passar utmärkt för kvadratsmarta lägenheter.

Övrigt
- Till lägenheten tillkommer ett vindsförråd för nyttjanderätt.
- Obligatoriskt tillägg tillkommer om 200 kr/mån för bredband.

Område
Här bor ni intill Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet
tar er till Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en
grönskande oas med möjlighet för sol och bad. Ett rikt utbud på
restauranger såsom Orangeriet, Mälarpaviljongen och Petite France.
Kungsholmstorg nås runt hörnet med all tänkbar service och
kommunikationer.
PLANLÖSNING
FÖRENING
BRF Jaktvarvet 3 är en äkta bostadsrättsförening med 29 lägenheter i Stockholm. Föreningen bildades år 1980.
Då föreningen är obelånad uppgår skuldsättningen per kvadratmeter till 0 kronor.

Gemensamma utrymmen
- cykelförråd
- innergård
- vindsförråd
- tvättstuga med torkrum.
- Soprum
- Barnvagnsrum

Underhåll
1970/1990 - Löpande stambyte i kök och badrum, återstående stammar som ej är stambytta görs
partiellt när medlem renoverar.
1988 - Stambyte.
2010 - Omläggning av tak
2011 - Ny värmeväxlare
2014 - Fönsterrenovering
2015 - Balkongrenovering
2016 - Hissrenovering
2018 - Nya tvättmaskiner
2019 - Säkerhetsanordningar på taket installerats. Omputsning utgår.
Under 2020 planeras omputsning av fasad mot gård.

Övrigt
- Föreningen accepterar ej juridisk person.
- Delat ägande accepteras.
- Inga parkerings eller uppställningsplatser.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM