ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
JäRFäLLA
Ekedalsvägen 28
Varmt välkomna till denna tvåa på 66 kvm i absolut toppskick! Bostaden präglas av en social planlösning där gemenskap är i fokus. Tack vare det öppna köket och vardagsrummet får man en mycket stor yta att möblera efter önskemål där bara kreativiteten sätter stopp. Köket har fina detaljer som marmor och glasluckor. Utsikten mot villaområdet ihop ger en radhuskänsla och öppnar även upp för mycket ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. En promenad på 10 minuter tar er till Jakobsbergs centrum och pendeltåget! Hall Välkomnande entré med mörkt klinkergolv och vitmålade väggar. I hallen finns en stor klädkammare och plats för fler garderober samt hatthylla finns. Sovrum Generöst sovrum med garderobsvägg med skjutdörrar. Plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Kök Vackert kök i grått med kvalitativ utrustning i form av kyl/frys i rostfritt, diskmaskin samt ugn med induktionshäll och fläkt. Bänkskiva och stänkskydd i ljus marmor. Köket bildar tillsammans med vardagsrummet en social gemenskapsyta som är svårslagen! Ni har gott om utrymme för en stor matplats. Vardagsrum Bostadens hjärta som ihop med köket blir en fantastisk gemenskapsyta där ni har plats för stor soffgrupp, kontorsdel eller annan önskad möblering. Kreativiteten får flöda fritt på denna generösa yta! Badrum Mörkt klinker på golvet med komfortvärme och vitkaklade väggar. Ett badrum i toppskick med stora badrumsskåp ovanför den kombinerade tvättmaskin & torktumlaren. Duschhörna med tillhörande handdukstork samt wc. Övrigt Till bostaden hör ett externt förråd.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3155 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
66 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. Värme, vatten, kabel-tv & bredband.
BYGGNADSÅR
2016
UTGÅNGSPRIS
2 195 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
BESKRIVNING
Hall
Välkomnande entré med mörkt klinkergolv och vitmålade väggar. I hallen finns en stor klädkammare och plats för fler garderober samt hatthylla finns.

Sovrum
Generöst sovrum med garderobsvägg med skjutdörrar. Plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Kök
Vackert kök i grått med kvalitativ utrustning i form av kyl/frys i rostfritt, diskmaskin samt ugn med induktionshäll och fläkt. Bänkskiva och stänkskydd i ljus marmor. Köket bildar tillsammans med vardagsrummet en social gemenskapsyta som är svårslagen! Ni har gott om utrymme för en stor matplats.

Vardagsrum
Bostadens hjärta som ihop med köket blir en fantastisk gemenskapsyta där ni har plats för stor soffgrupp, kontorsdel eller annan önskad möblering. Kreativiteten får flöda fritt på denna generösa yta!

Badrum
Mörkt klinker på golvet med komfortvärme och vitkaklade väggar. Ett badrum i toppskick med stora badrumsskåp ovanför den kombinerade tvättmaskin & torktumlaren. Duschhörna med tillhörande handdukstork samt wc.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Brf Ekedalsbacken är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Föreningen har cykelförråd och gemensam tvättstuga samt garage.
Föreningen består av 25 st lägenheter på 1921 kvm enligt den ekonomiska planen. Det finns 24 st garageplatser samt 2 st MC-platser. Avgift för garageplats är 500kr/mån och plats går att ta över från säljaren.

I månadsavgiften ingår värme, VA samt varmvatten. Föreningen är ansluten till kabelnät med Bredbandsbolaget som leverantör. Bredbandsbolaget levererar även bredband.

Fastigheten värms upp med fjärrvärme och består av 4 våningar med källare. Platsgjuten betongstomme. Pappbeklätt tak. Fasad av murverk 365 mm lättbetong. 2-glas isolerfönster. Ventilation, varje lägenhet har egna fix-aggregat. Kommunalt vatten och avlopp.


Överlåtelseavgift är en engångsavgift betalas av köparen om ca 1163 kr. Pantsättningsavgift betalas även av köparen om ca 465 kr.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM