ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Evenemangsgatan 30
Nu finns en unik möjlighet att förvärva denna magiska fyra om 97 kvm med en gigantisk terass om hela 63 kvm i perfekt västerläge, med sol från tidig eftermiddag till solnedgång, samt ytterligare 46 kvm privat yta i direkt anslutning där barnen kan leka. På terassen med hörnläge finns plats för studsmatta, loungemöbeler, solstolar och matgrupp samt stora möjligheter till egenodlingar. Du får helt enkelt det bästa av två världar - lägenhetens bekvämlighet och villans uteliv. Tänk att kunna ha sin egen prunkande oas mitt i fantastiska Arenastaden, tända upp grillen och skörda egenodlade örter till maten eller sitta ner och fika medan barnen är ute och leker.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
5877 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
1
BOAREA
97 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, vatten, bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV (kanalpaket lagom).
BYGGNADSÅR
2014
UTGÅNGSPRIS
5 450 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
19 januari
Visning på söndag 12:30-13:15.
26 januari
Visning på söndag 18:30-19:00.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Nu finns en unik möjlighet att förvärva denna magiska fyra om 97 kvm med en gigantisk terass om hela 63 kvm i perfekt västerläge, med sol från tidig eftermiddag till solnedgång, samt ytterligare 46 kvm privat yta i direkt anslutning där barnen kan leka. På terassen med hörnläge finns plats för studsmatta, loungemöbeler, solstolar och matgrupp samt stora möjligheter till egenodlingar. Du får helt enkelt det bästa av två världar - lägenhetens bekvämlighet och villans uteliv. Tänk att kunna ha sin egen prunkande oas mitt i fantastiska Arenastaden, tända upp grillen och skörda egenodlade örter till maten eller sitta ner och fika medan barnen är ute och leker. Här finns ingenting kvar att önska!

Område
Ett stenkast från området finns Råstasjön och ytterligare en bit bort ligger Hagaparken, två av Stockholms vackraste naturområden, som möjliggör ett aktivt fritidsliv. I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som sjuder av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga. Den nya stadsdelen är redan hem för nytänkande bostadslösningar, den svenska nationalarenan Friends Arena, ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends och Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia. Stockholmsregionen växer i snabb takt och efterfrågan på bostäder är stor. Arenastaden innehåller trygga bostadslösningar som lever upp till så väl dagens som framtidens krav på moderna hem.

I området finns goda kommunikationer med bland annat pendeltåg till Odenplan som ligger en station bort och endast 7 minuter till T-centralen. T-banans blå linje går från Solna Centrum eller Näckrosen. Här finns även goda bussförbindelser med löpande bussar till Solna C. Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Pressläktaren är en äkta bostadsrättsförening som består av ett 21 våningshus om totalt 143 bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 1 lokal. Föreningen äger fastigheten Solna Nationalarenan 11 som är en 3D-fastighet, som urholkas av fastigheterna Nationalarenan 1 och 5.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Barnvagns- och rullstolsförvaring
-Soprum för hushållssopor
-Cykelrum
-Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset.

TV- OCH INTERNET
Huset är anslutet till Telia Triple play (TV, Telefoni, Bredband). I månadsavgiften ingår bredband (700/700Mbits) och kabel-TV (kanalpaket lagom). Varje bostadsrättsinnehavare ska besitta 2 stycken digitala tv-boxar. Digitalboxarna tillhör lägenheten.

PARKERING
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkeringsplatserna i Arenagaraget hyrs ut av Parkman. Det finns över 800 platser fördelat på tre plan. Om Du vill hyra en garageplats kontakta Lilian Forsling på tel. 08-506 833 05 alternativt mejla till lilian.forsling@parkman.nu. I övrigt råder boendeparkering i området. Tillstånd för boendeparkering utfärdas utav Solna Stad.

ÖVRIGT
-Juridisk person godkänns inte.
-Delat ägandeskap kan accepteras beroende på kreditvärdighet
-I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Föreningen har gemensamt elavtal.
-Föreningen har kompletterat fastighetsförsäkringen med ett kollektivt bostadsrättstillägg.
-Besök gärna föreningens hemsida på http://www.presslaktaren.se/

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM