ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Tobaksspinnargatan 10
Välkommen hem till en optimalt planerad och charmig etta med låg avgift i vacker fastighet anno 1932 där varje kvadratmeter tjänar sin fulla rätt. Lägenheten har många vackra bevarade 30-tals detaljer, så som bland annat djupa fönsternischer, speglade dörrar och vackra spanjolettlås på fönster som karakteriserar detta vackra hem. Generöst fönsterparti låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Här bor du i en trevlig och välskött förening med gemensam innergård för grill och utemöbler. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gott om förvaringsmöjligheter och gångavstånd till grönskande bad och naturområden som Långholmen, Tantolunden och Reimersholme samt Hornstulls puls med sin shopping, breda restaurangutbud, pubar samt goda kommunikationer. Föreningen äger marken och har god ekonomi. Flexibelt tillträde! Välkommen att längta hem! OBS! Möjlighet till privatvisning! Kontakta ansvarig mäklare Caroline Hanell för mer information!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
1310 kr/mån
ANTAL RUM
1 st
VÅNING
0.5
BOAREA
23 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, VA, bredband.
BYGGNADSÅR
1932
UTGÅNGSPRIS
2 195 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen hem till en optimalt planerad och charmig bostad med låg avgift i vacker fastighet anno 1932 där varje kvadratmeter tjänar sin fulla rätt. Lägenheten har många vackra bevarade 30-tals detaljer, så som bland annat djupa fönsternischer, speglade dörrar och vackra spanjolettlås på fönster som karakteriserar detta vackra hem. Generöst fönsterparti låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Här bor du i en trevlig och välskött förening med gemensam innergård för grill och utemöbler. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gott om förvaringsmöjligheter och gångavstånd till grönskande bad och naturområden som Långholmen, Tantolunden och Reimersholme samt Hornstulls puls med sin shopping, breda restaurangutbud, pubar samt goda kommunikationer. Föreningen äger marken och har god ekonomi. Flexibelt tillträde! Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande ljus hall med slitstarkt golv i grått utförande med tapetserade väggar i vacker kulör. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängningsmöjligheter invid entrédörr samt rymlig klädkammare med gott om förvaring.

Allrum
Magnifikt rum med stort fönsterparti och djupa fönsternischer som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Lummig utsikt över det grönskande kvarteret som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats invid fönster. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Gott om plats för säng och nattduksbord, garderob samt skrivbord om så önskas. Vacker enstavsparkett på golv med snövita väggar.

Kök
Välplanerat kök som renoverats 2018 med vita speglade och spröjsade skåpsluckor till dem praktiska ovan och underskåpen som rymmer gott om förvaring samt ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i mörkt trä gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Stänkskydd i vitt stilrent kakel ovan bänkskiva. Vitvarorna i detta kök består av kombinerad kyl och frys, kombinerad ugn/mikrovågsugn, integrerad spishäll, plats att installera diskmaskin, köksfläkt samt belysning under väggskåp gör detta kök komplett. Golv i grå karaktär med vitmålade väggar.

Badrum
Stilrent helkaklat badrum med tilltalande materialval som vitkaklade väggar och vitt klinker på golv. Rymligt spegelskåp ovan handfatet med tillhörande kommod undertill i svart utförande, WC, dusch. Badrummet är förberett med eldragning för tvättmaskin.

Gemensam innergård
Trevlig innergård som bjuder på gott om utrymme och sittplatser för större sällskap och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar bland den grönskande omgivningen.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande vindsförråd.

Område
Upplev ett av Stockholms mest attraktiva område, Hornstull i sitt esse som erbjuder en fantastisk kombination av storstad och natur. Det är ett grönt område med en oslagbar närhet till vattnet.. Närheten till Södermälarstrand och Skinnarviksberget tillsammans med Långholmens och Tantolundens populära badplatser har gjort Hornstull till ett av innerstadens mest eftertraktade områden att bo i. Hornstulls galleria Hornhuset ger Hornstull fler butiker, caféer och populära restauranger. På Hornstulls marknad kan du passa på att äta i några av marknadens spännande food trucks, strosa längst vattnet och fynda på loppmarknaden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer.
Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter. Från Hornstull kan du även ta flygbussen som på cirka fyrtiofem minuter tar dig till Arlanda Flygplats.
PLANLÖSNING
ALTERNATIV PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Brf Tobaksspinnaren är en äkta bostadsrättsförening som innefattar 51 st lägenheter, varav 5 upplåtes med hyresrätt. Föreningen köpte fastigheten 2001. Föreningen äger marken. Huset är ritat av arkitekten John Wallby.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns en gemensam tvättstuga i källaren med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp och 1 mangel. Det finns även gemensamma vädringsbalkonger, en gemensam innergård med cykelförvaring och sittgrupp med utemöbler.

Bredband och TV
Föreningen är ansluten Kabel-TV via Com Hem och bredband via och Telia och Stockholms Stadsnät (fiberbredband)

Parkering
Föreningen har tillgång till 2 stycken parkeringsplatser som för närvarande kostar 1 200 kr per månad. Intern kö. Stockholm stad erbjuder boendeparkering.

Kommande renoveringar
Ingenting bestämt i dagsläget

Renoveringar
1990-1991. Stambyte samt Elstambyte
2004 Tvättstuga
2005 Fasadrenovering
2005 Fönsterrenovering
2005 Entré och trapphuset har blivit vackert handmålad till ursprungsskick a lá 1936
2009 Renovering av fasad mot gård
2011/2012 OVK besiktning
2014 Dränering mot Verkstadsgatan
2016 Stamspolning
2019 Fönsterrenovering

Övrigt
- Föreningen är äkta.
- Juridisk person godtas ej som medlem.
- Inga planerade avgiftshöjningar.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM