ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Ulvsundavägen 44
ACCEPTERAT PRIS! OBS. Möjlig tvåa! Högt upp i huset våning 3/3 med hiss! Välkommen hem till en välplanerad och charmig bostad i vacker fastighet anno 1928 med ett insynsskyddat läge högt upp i huset mot föreningens grönskande trädgård. Lägenheten har många vackra bevarade 20-tals detaljer, så som bland annat djupa fönsternischer, generös takhöjd, vackra spanjolettlås på fönster och takrosetter som karakteriserar detta vackra hem. Generösa fönsterpartier ihop med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Här bor du i en trevlig förening med gemensam trädgård för grill och utemöbler samt en gemensam spaavdelning. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till såväl strövområden vid Lillsjön och Ulfsunda Slott, utegym, Friskis och Saluhallen som till T-banan vid Stora Mossen och service på Alviks Torg med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Föreningen äger marken och har god ekonomi. Välkommen att längta hem! OBS! Möjlighet till privatvisning! Kontakta ansvarig mäklare Caroline för mer information!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2474 kr/mån
ANTAL RUM
1.5 st
VÅNING
3
BOAREA
47 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Ink. Värme, VA.
BYGGNADSÅR
1928
UTGÅNGSPRIS
2 600 000 kr
UPPVÄRMNING
Biobränslesystem
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
ACCEPTERAT PRIS!
Högt upp i huset våning 3/3 med hiss!
Välkommen hem till en välplanerad och charmig bostad i vacker fastighet anno 1928 med ett insynsskyddat läge högt upp i huset mot föreningens grönskande trädgård. Lägenheten har många vackra bevarade 20-tals detaljer, så som bland annat djupa fönsternischer, generös takhöjd, vackra spanjolettlås på fönster och takrosetter som karakteriserar detta vackra hem. Generösa fönsterpartier ihop med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Här bor du i en trevlig förening med gemensam trädgård för grill och utemöbler samt en gemensam spaavdelning. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till såväl strövområden vid Lillsjön och Ulfsunda Slott, utegym, Friskis och Saluhall som till T-banan vid Stora Mossen och service på Alviks Torg med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Föreningen äger marken och har god ekonomi. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande hall med stilig ekparkett med vitmålade väggar. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängningsmöjligheter invid entrédörr samt plats för arbetshörna. Självklart säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Magnifikt vardagsrum i öppen planlösning invid kök med stora fönsterpartier som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Vacker utsikt över det grönskande villaområdet som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Enstavsparkett på golv med vitmålade väggar.

Kök
Välplanerat kök med vita skåpsluckor till dem praktiska ovan och underskåpen med handgjort läderbeslag och gott om förvaring samt ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i laminat gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Stänkskydd i vitt stilrent kakel ovan bänkskiva samt på väggar och generös matplats intill fönster för större middagar. Vitvarorna i detta kök består av kombinerad kyl och frys, ugn, gasspis, köksfläkt samt diskmaskin gör detta kök komplett. Genomgående trägolv följer även här med vitmålade väggar.

Sovalkov
Rofylld sovalkov i ett insynsskyddat läge bjuder på rymliga ytor och gott om förvaring i platsbyggd förvaring med ELFA system bakom gardiner. Plats för dubbelsäng och nattduksbord samt skrivbord om så önskas. Vitmålade väggar och enstavsparkett på golv.

Badrum
Stilrent badrum med tilltalande materialval som vitkaklade väggar med vita fogar och mosaik på golv. Spegel ovan handfatet, WC, dusch, rymligt med förvaring i vägghyllor av ek.

Gemensam uteplats/trädgård
Solig trädgård som bjuder på gott om utrymme och sittplatser för större sällskap och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar bland den grönskande omgivningen. Här finns även en direkt ingång till fastigheten.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd.
- Enligt mäklarbild är lägenheten 1 rok men disponeras idag som 1,5 rok.
- Tv & bredband betalas separat.

Område
Ulvsunda är ett grönt område med närhet till allt som dessutom erbjuder trevliga promenad- jogging och cykelstråk runt Lillsjön och längsmed Mälarens strand. I nära anknytning finns Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Ulvsunda består av både charmiga Ulvsunda villaområde och ett mysigt lägenhetsområde med perfekt läge och nära till tunnelbanan, tvärbanan, Nockebybanan och bussar samt city inom bekvämt cykelavstånd. I närhet finns bland annat skolor, förskolor, parker, aktivitetsplatser för stora och små, restauranger, affärer och butiker. Förutom att fungera som en reseknutpunkt så har Alvik dessutom ett fint utbud av både service och gym (bl.a. SATS och World Class i Alvik samt Friskis & Svettis i Abrahamsberg), tennis i SALK-hallen och Stora Mossens IP (med konstgräsplaner, friidrottsytor samt is- och idrottshallar) inom bekvämt avstånd.
PLANLÖSNING
ALTERNATIV PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Ulvsunda 44 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och bildades år 2000 och upplåter 13 lägenheter med bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt. Föreningen har en spaavdelning som föreningens medlemmar fritt får nyttja. Där finnes massagebadkar, dusch, wv, bastu samt relaxhörna. Föreningen har även en trevlig trädgård och gemensam grill med sittplatser för större sällskap.

BREDBAND & TELEFONI
Com Hem med fiberanslutning.

PARKERING
Föreningen har en parkeringsplats till en kostnad om 500kr/månad, förnärvarande är den tagen. Boendeparkering 500kr/månad.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Spa med bastu och badkar i källaren
- Tvättstuga
- Grönskande innergård

UTFÖRDA RENOVERINGAR
1991 - Ny hiss
1991 Omputsning av fasad
1991 Stambyte
1991 Elstammar
2001 Dränering av grund
2003 Fönsterrenovering
2004 Renovering av tvättstuga
2006 Byte av värmesystem
2006 Ommålning yttertak
2006 Ommålning trapphus
2007 Renovering lokalen
2010 Installation säkerhetsdörrar och postbox
2011 Översyn av yttertak
2011 Renovering av hussockel/krypgrund
2011 Renovering av röklucka i trapphus
2011 Ommålning av räcken
2012 Byte av hisselektronik
2012 Stamspolning
2014 Byte av tvättmaskin
2014 Renovering av hiss
2015 Installation av kodlås till ytterdörrar
2017 Ventolationsåtgärder
2018 renovering av fasad
2018 Installation av fibernät

KOMMANDE RENOVERINGAR
Fasadrenovering 2019

ÖVRIGT
- Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 1 110 kr som betalas av köparen.
- Ingen avgiftshöjning planerad.
- Vid pantsättning tar föreningen ut en avgift på 444 kr/pant.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM