ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Gamla Huddingevägen 441
Välkomna till denna välplanerade bostad som ger dig goda sällskapsytor och ett avskilt sovrum. Lägenheten präglas av stilrena och snygga materialval med fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönster. Bra ytor med ordentlig köksdel med plats för stor matgrupp. Här finns även väldigt goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober. Belägen i lugnt och grönskande område med närhet till bra kommunikationer samt övrig service. Ett bekvämt boende helt enkelt!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2506 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
42 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. värme och vatten.
BYGGNADSÅR
2015
UTGÅNGSPRIS
2 095 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkomna till denna välplanerade bostad som ger dig goda sällskapsytor och ett avskilt sovrum.
Lägenheten präglas av stilrena och snygga materialval med fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönster. Bra ytor med ordentlig köksdel med plats för stor matgrupp. Här finns även väldigt goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober. Belägen i lugnt och grönskande område med närhet till bra kommunikationer samt övrig service. Ett bekvämt boende helt enkelt!

Hall
Välkomnande hall med mycket praktiskt klinker golv i mörk nyans. Här finns mycket goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Hallen leder in mot vardagsrummet som erbjuder rikligt med ljusinsläpp.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med anslutning till köket. Vardagsrummet erbjuder en härlig rymdkänsla, stora fönsterpartier och plats för önskad möblemang.

Kök
Köket har bra arbetsytor, rymlig plats för förvaring i skåpen samt plats för större matgrupp.
Den maskinella utrustningen består utav kombinerad kyl/frys samt glaskeramikhäll med inbyggnadsugn undertill.

Sovrum
Rofyllt sovrum med stort fönsterparti som släpper in rikligt med ljus. Här finns plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Förvaringsmöjligheter finns i form av garderob.

Badrum
Fräscht badrum med helkaklade vita väggar samt svart klinkergolv med golvvärme. Bra ytor som inrymmer dusch bakom vikbara dörrar, WC, handfat med tillhörande kommod samt spegelskåp ovan. Här finns även handduktstork och belysningen utgörs av infällda spotlights.

Område
Mycket bra kommunikationer precis utanför knuten. Busslinje 161 stannar utanför,
går förbi både pendeltåg och T-bana. Buss 165 några minuter från lägenheten till
Liljeholmen-Högdalen bla. Det tar ca 8 minuter att promenera till Älvsjö station där
pendeltåget och flertalet andra bussförbindelser finns. För den bilburne tar man sig
med enkelhet ut på de stora trafiklederna i Söderort.

Ett stenkast ifrån lägenheten finns mataffär, restauranger och frisör. I Örby finns
även skola och flertalet förskolor. Vid nya Älvsjö centrum finns även bl.a. mataffär,
restauranger, café, 3 olika gym och blomsteraffär. Willys stormarknad ca 10
minuters promenad från lägenheten. Fina promenadstråk och cykelvägar genom
Örbys trevliga villaområde.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Lättviktaren 27 är en äkta förening med 23 bostadsrätter. Föreningen accepterar delat ägande mellan förälder och barn. Modern fastighet uppförd år 2015. Bostaden har ett centralt läge i trevliga Örby med närhet till kommunikationer och service. Direkt utanför huset finns busshållplats för vidare resa till Liljeholmen eller Älvsjö pendeltågsstation. Alternativt tar man sig en tio minuters promenad till Älvsjö. Mat och service finns i närområdet och bredare utbud finns i Älvsjö Centrum.

Föreningens ekonomi:
Inga planerade renoveringar.

TV och bredband
Kabel-tv via Telia. Grundutbud ingår i avgiften.
Bredband via Telia 100/100 Mbit/s

Parkering:
5 P-platser i föreningen, ev kötid. Går även att hyra av grannföreningen om ledig plats finns där.

Gemensamma utrymmen:
-Tvättstuga
-Cykelrum

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM