ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Warfvinges Väg 18
Nu saluförs äntligen denna exklusiva lägenhet om 4 rum och kök i populära Kungsholmen. Vidare erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig social karaktär, två moderna badrum, tre rogivande sovrum och en mysig balkong. Här bor du med närhet till såväl Hornsbergs Strand, med sin fina strandpromenaden och restauranger, som Lindhagensgallerian med ICA Maxi, systembolag, apotek och diverse butiker. Garage finns att hyra i föreningen. Det är dags att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4981 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
5
BOAREA
88 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. VA, kallvatten, bredband (1000Mbit) och kabel-TV
BYGGNADSÅR
2015
UTGÅNGSPRIS
6 195 000 kr
VISNINGAR
1 september
Visning på söndag 13:00-14:00.
MÄKLARE
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Nu saluförs äntligen denna exklusiva lägenhet om 4 rum och kök på populära Kungsholmen.
Vidare erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig social karaktär, två moderna badrum, tre rogivande sovrum och en mysig balkong. Här bor ni i en skötsam förening med god ekonomi samt nära till strandpromenader längst Hornsberg strand.
Det är dags att längta hem!

Hall
Välkommande hall med plats för avhängning- samt förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderob. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vitlaserad enstavsparkett.

Kök
Modernt och stilrent HTH-Kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket erbjuder gott om förvaring bakom vita luckor, bänkskiva i vacker svart granit och ovan sitter stänkskydd i samma utförande. Kökets maskinella utrustning består utav integrerad diskmaskin, induktionshäll, ångugn, mikrovågsugn, köksfläkt samt integrerad kyl/frys. Samtliga vitvaror är från Siemens.

Vardagsrum
Ljust och öppet vardagsrum i anknytning till köket skapar en härlig atmosfär. Fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönster och utgång mot lägenhetens mysiga balkong. Här finns plats för större soffgrupp, TV möbler och matgrupp som rymmer ca 6-8 personer.

Master bedroom
Väl tilltaget Master Bedroom med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob med spegel. Här finns även utgång till lägenhetens härliga balkong. Direkt utanför sovrummet finns även en toalett.

WC/gästtoalett
Toalett med mörkgrå klinker och vita väggar. Utrustat med wc-stol samt kommod med spegel ovan.

Sovrum 2
Sovrummet är rymligt och har plats för en säng, eventuella sängbord samt större garderob. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger samma fina vitlaserade parkett som i resten av lägenheten.

Sovrum/kontor
Trevligt sovrum som med fördel kan disponeras som ett kontor och här finns gott om plats för möblemang. Förvaring finns i platsbyggd garderob.

Badrum
Lyxigt helkaklat badrum med infällda spotlights i tak och värmegolv. Utrustat med kommod med spegel ovan wc-stol samt badkar med dusch. Torktumlare och tvättmaskin från Siemens med praktiskt bänkskiva samt skåp ovan.

Område
Här bor du centralt i lugna kvarter på Kungsholmen. På kort
promenadavstånd ligger mysiga Hornsberg med dess fantastiska
promenadstråk och restauranger som blivit ett av Stockholms mest
uppskattade områden. Här finner ni även Lindhagens galleria med en
stor matbutik, apotek, gym samt all annan tänkbar service.
Kommunikation
Mycket goda kommunikationer med Stadshagens tunnelbana runt
hörnet och även bra bussförbindelser. Här bor du bara några minuter
från Hornsbergs Strand och den fina strandpromenaden. På bekvämt
promenadavstånd finns även Lindhagensgallerian med ICA Maxi,
systembolag, apotek och diverse butike
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Gladan är en förening med Sveriges största passivhus bestående av 2 huskroppar och omfattar totalt 187 lägenheter upplåtna med bostadsrätt fördelade på adresserna Kellgrensgatan 10 & Warfvinges väg 18. Utöver detta har föreningen även 3 lokaler för uthyrning (Restaurang Nurres Café, förskola Pysslingen och barnbutiken Babyproffsen) samt 167 parkeringsplatser i garageplan. Huset ligger nära en av Stockholms högsta punkter, så dessa två torn syns vida omkring som en del av Stockholms silhuett. I fasaden är balkongerna anslående med räcken i mässing. I fastighetens gemensamma utrymmen finns ett avancerat säkerhetssystem med kameraövervakning, lås och larm.

ENERGISNÅLT PASSIVHUS
Huset är det största bostadshuset hittills i Sverige som klarar kraven för energisnåla så kallade passivhus. Det moderna uppvärmningssystemet gör att lägenheten slipper element, vilket gör det lättare att möblera. Huvudsakligen sker uppvärmningen av lägenheterna genom luftkanaler i betongen mellan våningsplanen samtidigt samt att värme återvinns i både ventilations- och avloppssystem. Även garaget värms upp genom att värmen från parkerade bilar återanvänds. Detta innebär att bostadsrättsföreningen har låga kostnader för uppvärmning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Städrum
Cykel- och barnvagnsförråd
Miljörum
De boende får en gemensam nedre gård samt en gemensam terrass på det nedre taket mellan de två tornen
Garage
Externa förråd finns att hyra till låg avgift, separat kö.
GARAGE
Föreningen disponerar över ett stort garage med 167 platser till en kostnad av 1450-1550kr/mån. Kostnad för MC/moped plats är 500kr/mån.

EL & VATTEN
Kallvatten ingår i månadsavgiften. Varje lägenhet är försedd med mätning av varmvatten och el och debiteras bostadsinnehavaren efter verklig förbrukning.

TV & BREDBAND
Lägenheterna är anslutna till fiber via Bredbandsbolaget som är leverantör de fem första åren. Triple-play uttag finns i samtliga rum. Bredband 100mbits samt TV "Must carrykanaler" ingår i månadsavgiften.

ÖVRIGT
Överlåtelseavgift tas ut av köparen om 1138 kr.
Pantsättningsavgift tas ut om 455 kr/pant.
Föreningen är upplåten med tomträtt, fast avgäld till 2022-12-31.
Inget beslut om ändrad avgift finns.
Juridisk person godkännes ej.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM