ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Solnavägen 55
Det är med stolthet och glädje att få presentera denna välplanerade tvåa, en oerhört fin bostad med oslagbart läge i hjärtat av Råsunda. En perfekt lägenhet för den kräsne som vill ha någonting utöver det vanliga. Bostaden ligger i en fastighet där lägenheterna sällan kommer ut på marknaden. Lägenheten är ljust färgsatt där det naturliga ljuset är tillvarataget på maximalt sätt med stora fönster och en mysig balkong. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum med öppen sällskapsyta, ett modernt badrum, ett praktiskt kök och ett rofyllt sovrum. Mitt i Gamla Råsundas hjärta med mycket bra kommunikationer och närhet till Solna centrum, Näckrosen och shoppingcentret Mall of Scandinavia som gör det lätt att få vardagen att gå ihop.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
1724 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
40 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, vatten, TV Basutbud samt Internet 100/10 mbit/s.
BYGGNADSÅR
1937/1938
UTGÅNGSPRIS
2 695 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
BESKRIVNING
Det är med stolthet och glädje att få presentera denna välplanerade tvåa, en oerhört fin bostad med oslagbart läge i hjärtat av Råsunda. En perfekt lägenhet för den kräsne som vill ha någonting utöver det vanliga. Bostaden ligger i en fastighet där lägenheterna sällan kommer ut på marknaden. Lägenheten är ljust färgsatt där det naturliga ljuset är tillvarataget på maximalt sätt med stora fönster och en mysig balkong. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum med öppen sällskapsyta, ett modernt badrum, ett praktiskt kök och ett rofyllt sovrum.
Mitt i Gamla Råsundas hjärta med mycket bra kommunikationer och närhet till Solna centrum, Näckrosen och shoppingcentret Mall of Scandinavia som gör det lätt att få vardagen att gå ihop.

Hall
Öppen och rymlig hall med goda möjligheter för avhängning- samt förvaringsmöjligheter. Väggarna är målade i stilren nyans och på golvet ligger en snygg ekparkett i ljus ton.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med ett stort fönsterparti som släpper in mycket ljus och skapar ett trevligt sällskapsrum. Här ryms generös soffgrupp, tv-möblering, matplats (4-6 personer) och annan önskad möblering.
Utgång till lägenhetens mysiga balkong.

Kök
Stilrent kök som är praktiskt planerat och modernt utrustat med fina materialval. Bra arbetsytor och praktiska väggskåp skapar rymd och ordentligt med förvaring. Vita skåpsluckor i snygg kontrast mot en mörk bänkskiva. Bekvämligheter i form av diskmaskin, kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll och en fläkt. Helt enkelt en full maskinpark med hög kvalité. Från köket har man kontakt med vardagsrummet som ger utrymme för sociala tillställningar.

Sovrum
Mysigt sovrum med plats för säng och sängbord.
Stort fönster som släpper in rikligt med ljus vilket skapar en känsla av rymd.

Badrum
Lyxigt och sobert badrum med mörkt klinker på golvet som passar fint ihop med de vita kakelplattorna. Här finns en toalett, takdusch, handdukstork, handfat med kommod samt överhängande spegelskåp.

Omgivning:
Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar med långa ljusa esplanader och en härlig blandning av jugend, nationalromantik och trettiotalsfunkis. De fotbollsintresserade har nära till Friends Arena, Sveriges nationalarena. Och de shoppingsugna har nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia bara några minuter bort. Det är aldrig långt till ett grönområde då det finns små undangömda oaser bland husen i Råsunda och Råstasjön ligger ett stenkast bort. Bland sevärdheterna finns Gamla filmstaden som byggdes under svensk stumfilms storhetstid, här filmade man ända till 1969. Filmstaden har ombildats till en modern stadsdel där bostäder blandas med arbetsplatser, gammalt med nytt.

Kommunikation
På Råsundavägen finns bussar och Näckrosens tunnelbana som tar dig in till stan på endast 12 min. Ca 5 minuters promenad till Solna centrum där stor bussterminal finns, Solna centrums tunnelbana och även tvärbanan. Både Sundbyberg och Solnas pendeltågsstation på promenadavstånd.

PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Solglitter är en oäkta förening med totalt 17 st bostadsrätter och 3 st lokaler.
På grund av förhållandevis stora kommersiella intäkter från 2 restauranglokaler, bankomat och tobaksaffär deklareras föreningen som en oäkta förening. Detta innebär att föreningen beskattas som ett vanligt hyreshus dvs som näringsfastighet.
Intäkterna från lokalerna medför dock att föreningens ekonomi är väldigt god och att vi kan hålla medlemmarnas avgifter på en låg nivå.
Föreningen äger fastigheten.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Föreningen har en fullutrustad tvättstuga i källaren
-Låsbart cykelförråd på gården.
-Soprum med källsortering av glas, papper, matavfall, batterier etc finns på gården.

TV & BREDBAND
Föreningen är ansluten till Comhem som levererar både kabel-TV och bredband enligt dina önskemål. Avtal tecknas enskilt av bostadsrättsinnehavaren.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
-Stambyte 1993
-Ommålning av tak 2013
-Ombyggnad av förrådslokal till gemensamt utrymme 2014
-Plats för barnvagnar 2014
-Nytt torkskåp 2015
- Byte av fönster i trapphus samt mindre reparationer av puts 2017

PLANERADE UNDERHÅLL
- 13-14e juni planerad stamspolning i hela fastigheten.

PARKERING
Som folkbokförd i Solna kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering. Tillståndet är kostnadsfritt, men måste kompletteras med ett månadsmärke, 300 kr eller periodmärke (kvartal), 750 kr eller 20 kr/dygn. För mer information om boendeparkering se www.solna.se.

EKONOMI
Föreningen har god likviditet och budget i balans. Under 2015 och 2016 amorterades ett av föreningens lån med 500 000 kr för vardera år. Samtliga lokaler är uthyrda och har nya hyresavtal.

ÖVRIGT
- Styrelsen har ett godkännande på att ta in en specialist för att utreda 3D-fastighetsbildning i syfte att omvandla föreningen till en äkta bostadsrättsförening.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM