ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Bergshöjden 36
3 ROK MED MÖJLIG UTHYRNINGSDEL & SEPARAT INGÅNG SAMT TRE BADRUM! En ytterst välplanerad och helt insynsskyddad bostad högst upp i huset om 3 Rok med möjlig uthyrningsdel med separat ingång för att bo i princip kostnadsfritt. Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Omfamnas av social planlösning, balkong i soligt läge, modernt kök, nyrenoverade badrum samt ordentliga sovrum som låter varje kvadrat tjäna sin fulla rätt. Här bor ni i ett bra läge i Sundbyberg/Hallonbergen med närhet till naturstråk och lummig grönska med Lötsjön och Råstasjön, kolonilottsområde samt promenadavstånd till såväl handel som T-bana och buss. Föreningen har en stabil ekonomi med låga avgifter och en engagerad styrelse. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till! Kontakta ansvarig mäklare Caroline Hanell för mer information!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3852 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
3
BOAREA
82.1 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Ink. värme, VA, hushållsel och TV-basutbud.
BYGGNADSÅR
1972
UTGÅNGSPRIS
2 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
3 ROK MED MÖJLIG UTHYRNINGSDEL & SEPARAT INGÅNG SAMT TRE BADRUM!
En ytterst välplanerad och helt insynsskyddad bostad högst upp i huset om 3 Rok med möjlig uthyrningsdel med separat ingång för att bo i princip kostnadsfritt. Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Omfamnas av social planlösning, balkong i soligt läge, modernt kök, nyrenoverade badrum samt ordentliga sovrum som låter varje kvadrat tjäna sin fulla rätt. Här bor ni i ett bra läge i Sundbyberg/Hallonbergen med närhet till naturstråk och lummig grönska med Lötsjön och Råstasjön, kolonilottsområde samt promenadavstånd till såväl handel som T-bana och buss. Föreningen har en stabil ekonomi med låga avgifter och en engagerad styrelse. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till!
Kontakta ansvarig mäklare Caroline Hanell för mer information!

INTERIÖR
HALL
Välkomnande hall med god förvaring och slitstarkt svart klinkergolv med tapetserade väggar. Hallen öppnar upp sig mot vardagsrum och kök och erbjuder goda avhängningsmöjligheter och fortsätter genom lägenheten som en inre hall på ett naturligt sätt med gott om förvaring i platsbyggda garderober med speglade skjutdörrar.

VARDAGSRUM
Socialt vardagsrum i insynsskyddat läge med lättmöblerade och luftiga ytor som rymmer soffgrupp med tillhörande möblemang. Högt och fritt läge skapar härligt ljusinsläpp genom vardagsrummets stora fönsterparti med utsikt mot trädtopparna. Social planlösning skapar ett naturligt samband och givna rum att umgås i. Vitmålade väggar med en tapetserad fondvägg och 1-stavs parkett på golv.

KÖK/MATSAL
Stort kök med goda arbetsytor och stilrent stänkskydd i svart kakel med vita köksluckor på över- och underskåp som inrymmer all önskvärd förvaring. Full maskinell utrustning som består av kombinerad kyl & frys, diskmaskin från Bosch, ugn, spis och fläkt. Extra arbetsyta och förvaring i och på köksön med svart bänkskiva. Vitmålade väggar och svart klinker på golv.
Köket lämnar plats för matgrupp intill rikligt fönsterparti mot bostadens lummiga balkong. Här är det inrett med tapetserade väggar och enhetligt svart klinker på golv.

BADRUM/WC 1, 2 & 3
Bostaden innehar hela tre stycken helkaklade badrum varav stora badrummet bjuder på dusch ovan badkar, tvätt och torkmaskin och rymligt spegelskåp i trä med spotlights. Den ena nyrenoverade WCn från 2019 är inrett med bland annat breda ljusa kakelplattor på väggar samt grått klinker i vackert mönster på golv, vägghängd toalett, handfat med vit kommod undertill. Den sista WCn är inredd med Carrera marmor på golv och väggar, vägghängd toalett och även här handfat med vit kommod undetill med förvaring samt ovanhängande spegel med belysning.

MASTER BEDROOM
Rogivande insynsskyddat sovrum med goda förvaringsmöjligheter, generös golvyta och trivsam rymd med fönster mot innergården. Här ryms med enkelhet dubbelsäng, tillhörande nattduksbord och övrigt möblemang som önskas.
Detta rum kan med fördel disponeras som uthyrningsdel med separat ingång samt WC och disponeras som sovrum/vardagsrum/kök eller efter behov. Vitmålade väggar med en tapetserad fondvägg och stilren heltäckningsmatta.

SOVRUM
Harmoniskt och rymligt sovrum som är lättmöblerat med plats för dubbelsäng, förvaring och/eller arbetshörna. Här finns stora möjligheter att kreativt anpassa efter tycke och smak. Vitmålade väggar med en tapetserad fondvägg och heltäckningsmatta.

BALKONG
Lättmöblerad inglasad balkong med utgång från kök med utsikt mot föreningens trevliga innergård. Gott om plats för valfri möblering, här kan ni avnjuta mysiga frukostar eller grillkvällar i goda vänners och familjens sällskap.

OMRÅDE
Perfekt område med närhet till Råstasjön, Mall of Scandinavia, parker, skog, kommunikationer och mycket mer! En oas mellan massa intressanta destinationer.Bergshöjden ligger i ett naturnära område med flera trevliga promenadstråk, idrottsplats, skola, grönområden, mysigt kolonilottsområde och Rissneängarna. Vidare finns inom bekvämligt avstånd både livsmedelsbutiker och annan service.
Trevlig innergård med lekpark just utanför porten, trivsamt område med mycket barnfamiljer. Gångavstånd till buss och tunnelbana. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats utanför föreningens hus och T-bana Rissne och T-bana Hallonbergen och närhet till Sundbyberg centrum och Stockhom City. För den bilburne finns lediga platser i garaget under fastigheten och de stora huvudlederna nås på bara ett par minuter.
PLANLÖSNING
ALTERNATIV PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Fyrtornet 10 är en äkta bostadsrättsförening med 344 lägenheter i Sundbyberg. Föreningen bildades år 2016 och har fått betyget A för år 2018. Fastighetens adress är Bergshöjden 2-68 och består av 10 lamellhus med entréplan från innergården samt ingång från garaget under huset. Huset har 4-6 våningsplan och 1-2 källarplan.

Fastigheten är belägen i ett trevligt och efterfrågat läge med närhet till naturstråk, kolonilottsområde samt promenadavstånd till såväl handel som T-bana och buss.

Föreningens ekonomi
Förändringar av avgifter samt andelstal kan komma att ske i samband med att fler hyresrätter blir upplåtna till bostadsrätter.

Renoveringar - Utförda och planerade
I dagsläget finns inga planerade renoveringar utöver det som står i den tekniska statusbesiktningen som du finner som en bilaga i den Ekonomiska planen.

Parkering
I fastigheten finns det ett garage med plats för ca 450 st parkeringsplatser och 600 kr/ månad för parkeringsbur. Alternativet för parkering finns genom boendeparkering. Tillståndet anordnas av Sundbybergs stad och kostar 300 kr/mån eller 750 kr/kvartal.

TV/bredband
Comhem och Sundbybergs Stadsnät finns indraget i lägenheterna.

Gemensamma utrymmen
Två tvättstugor finns på källarplan och nås från garaget.

Övrigt
Inga planerade avgiftshöjningar.
Föreningen debiterar enligt stadgarna överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM