ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Artillerigatan 75
Det är med stolthet och glädje att få presentera denna vackra bostad belägen på fantastiska Artillerigatan 75 med närhet till både Karlaplan, Fältöversten och Stureplan. Här erbjuds en generös takhöjd, ett magiskt ljusinsläpp och urläcker fiskbenspakett. Stilrent kök med ljus inredning, stor matsal, solig balkong, spatiöst vardagsrum och ett rogivande sovrum. Vidare erbjuder bostaden mycket goda förvaringsmöjligheter, nymålade väggar samt smakfullt badrum med badkar. Goda kommunikationer med både buss och tunnelbana i närområdet. Förening med mycket god ekonomi i välskött fastighet. Välkomna att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3919 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
1
BOAREA
106 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme och vatten.
BYGGNADSÅR
1929
UTGÅNGSPRIS
10 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Det är med stolthet och glädje att få presentera denna vackra bostad belägen på fantastiska Artillerigatan 75 med närhet till både Karlaplan, Fältöversten och Stureplan. Här erbjuds en generös takhöjd, ett magiskt ljusinsläpp och urläcker fiskbenspakett. Stilrent kök med ljus inredning, stor matsal, solig balkong, spatiöst vardagsrum och ett rogivande sovrum. Vidare erbjuder bostaden mycket goda förvaringsmöjligheter, nymålade väggar samt smakfullt badrum med badkar. Goda kommunikationer med både buss och tunnelbana i närområdet. Förening med mycket god ekonomi i välskött fastighet.
Välkomna att längta hem!

Entré och hall
Välkomnande entré med vitmålade väggar och fiskbenspakett på golv. Här finns gott om plats för avhängning samt plats att ställa skorna. I anslutning till entrén finns gäst-wc:n samt gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna längst väggen. Från hallen nås bostadens alla rum.

WC/Gästtoalett
Helkaklat badrum med sober färgsättning. Utrustat med wc-stol samt tvättställ med blandare i guld samt spegel ovan.

Kök
Kök med ljus och stilren inredning som består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, häll samt köksfläkt. Slitstark bänkskiva av sten i mörk ton som snyggt bryts av med kakel. Här finns gott om plats för förvaring i både under och överskåp i vitrin. Här finns även en naturlig plats för matgrupp om 4 personer.

Matsal
Stor vacker matsal med utgång till lägenhetens fina balkong. Vackert ljusinsläpp samt en fantastisk utsikt över den grönskande innergården samt de vackra fasaderna.

Balkong
Stor solig balkong i ett rogivande läge med vy över syrenträd. Här finns gott om plats för balkongmöbler samt blomsterplantering. Balkongen ligger i ett sydväst läge.

Sovrum
Underbart sovrum med väl tilltagen yta som ger utrymme för stor dubbelsäng med tillhörande sängbord samt övrig önskad möblering. Här finns ett vackert fönsterparti med djup fönsternisch samt vackert plankgolv i original. Fantastisk förvaringsmöjlighet längst väggarna i form av garderober med speglade dörrar och mässing knoppar.

Vardagsrum
Inbjudande vardagsrum med fönsterparti som ger ett härligt ljusintag samt vy över Artillerigatan. Platsbyggd bokhylla i mörk nyans. Här finns plats för en rymlig soffgrupp med tillhörande TV-möbler samt matplats för ca 10 personer. På golvet ligger även här vacker fiskbenspakett.

Klädkammare
I anslutning till vardagsrummet finns en praktisk klädkammare med gott om plats för förvaring.

Badrum
Helkaklat badrum med sober färgsättning. Inredningen består utav tvättställ, spegelskåp, vattenburen handdukstork och WC. Här finns även tvättmaskin, torktumlare och golvvärme för högsta bekvämlighet.

Område
Mycket attraktivt läge, i hjärtat av Östermalm, ett stenkast från Karlaplan och Fältöversten med sitt breda urval av butiker, Humlegården, Östermalmstorg och Stureplan samt kvarterens butiker, caféer, restauranger och livsmedelsbutiker. Populära ICA Esplanad inom kort promenadavstånd. Mycket goda kommunikationer med tunnelbana och buss, närmsta station är Karlaplan och Stadion. Bussar finns det flertalet som går från Valhallavägen bland annat linje 1,4,72,67 med flera som tar er smidigt runt om alla delar av Stockholm. Med boendeparkering finns det gott om parkeringsplatser på Valhallavägen och samtliga närliggande gator.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Ripan 7 är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns det 22 lägenheter, varav 1 upplåts med hyresrätt. Det finns även 1 hyresrättslokal.
Föreningen äger marken, köptes år 2000.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 163 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 465 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2018.
Gemensamma utrymmen
- Tvättstuga, placerad i källaren. Utrustad med två maskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel.
- Cykelställ finns på gården.
- Innergård

Parkering
I området råder boendeparkering. För mer information se: www.stockholm.se
Tv och bredband
Föreningen är ansluten till fiber, bredband, TV och telefon via Telia samt TV via Comhem.

Renoveringar
2010 Byttes samtliga fönsterglas i ytterbågarna till energiglas.
2011 Förbättrings målades trapphus och hiss.
2012 Målades entrén om. Samma år gjordes en uppgradering av elledningarna från centralen i källaren till samtliga ettor som ägs av medlemmarna. Även byte av avloppsstammarna utfördes på de två översta våningsplanen till en av stammarna där bytet inte gjorts tidigare.
2013 Målningsarbete utfördes på tak och skorstenar.
2015 Byttes en tvättmaskin ut i tvättstugan.
2015 - 2016 Reparerades fasaden.
2016 Byttes entrémattan ut i entrén.
2017 Byte av vattenstammar mellan två våningsplan i samband med badrumsrenovering. Samma år sattes säkerhetsåtgärder upp för takarbete samt skortstensskydd. Även ventilationen förbättrades genom frånluft och aktiva utsugsfläktar på taket.

Ekonomi
Överlåtelseavgift: 1 163 Kr
Pantsättningsavgift: 465 Kr
Övrigt
Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
Tillåter föreningen delat ägande: Ok med delat ägande.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM