ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Jungfrudansen 33
Varmt välkomna till denna magiska trerumslägenhet på populära Jungfrudansen. Lägenheten är genomgående med öppen planlösning över kök och vardagsrum skapar en härlig social karaktär. Fina materialval såsom vacker ekparkett, fönster i två väderstreck och väggar i stilren vit nyans. Fantastiska förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober och walk in closet. Köket är fullt utrustat och påkostat med till exempel en köksö och stänkskydd som sträcker sig ända upp till tak. Tre harmoniska sovrum samt en lyxig walk in closet. Badrummet är helkaklat i sober nyanser, utrustat med takdusch samt badkar, handfat med tillhörande kommod och spegel med spotlights. Helt enkelt ett toppenboende med allt du kan önska såsom närhet till kommunikationer, butiker, restauranger, gym samt trevliga promenader längs Huvudsta strand.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4581 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
3
BOAREA
97 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, vatten och bredband.
BYGGNADSÅR
1991
UTGÅNGSPRIS
3 995 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Varmt välkomna till denna magiska trerumslägenhet på populära Jungfrudansen. Lägenheten är genomgående med öppen planlösning över kök och vardagsrum skapar en härlig social karaktär.
Fina materialval såsom vacker ekparkett, fönster i två väderstreck och väggar i stilren vit nyans. Fantastiska förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober och walk in closet.
Köket är fullt utrustat och påkostat med till exempel en köksö och stänkskydd som sträcker sig ända upp till tak. Tre harmoniska sovrum samt en lyxig walk in closet. Badrummet är helkaklat i sober nyanser, utrustat med takdusch samt badkar, handfat med tillhörande kommod och spegel med spotlights. Helt enkelt ett toppenboende med allt du kan önska såsom närhet till kommunikationer, butiker, restauranger, gym samt trevliga promenader längs Huvudsta strand.

Hall
Välkomnade hall som öppnar upp till bostadens alla rum.
På golvet ligger praktisk klinker i en mörk ton och väggarna målade i en ljus nyans som snyggt bryts av med en mönstrad fondvägg. Mycket god förvaring i form av garderober samt spotlights i tak.
I anslutning till hallen finns ett rymligt kapprum med utmärkta avhängning- och förvaringsmöjligheter.

Klädkammare
Inte nog med ett rymligt kapprum finns även en lyxig klädkammare för ytterligare förvaring.

Badrum
Helkaklat badrum med sober färgsättning, här finns alla bekvämligheter man kan önska sig.
Badkar med takdusch, enorm spegel, tvättställ med tillhörande kommod, praktisk arbetsbänk, tvättmaskin och bra förvaring i överliggande skåp.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med öppen planlösning mot kök, här finns gott om plats för nära och kära att umgås. Den generösa golvytan lämnar plats för soffgrupp, läshörna, TV- möblering samt matsalsgrupp. Ett fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönster som skapar en känsla av rymd.

Kök
Modernt kök med stilrena materialval såsom bänkskiva i en varm ton, vita fronter och stänkskydd i vit kakel. Praktisk köksö med goda arbetsytor. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i lådor samt över- och underskåp. Köket består av en induktionshäll, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin, kombinerad kyl och frys.

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum med väggar i mörk nyans vilket ger en mysig känsla. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och platsbyggda garderober längst väggen. Härligt ljusinsläpp från fönster och vy över grönskande område.

Sovrum 2
Fridfullt sovrum som idag disponeras som ett barnrum av nuvarande ägare. Detta rum kan även användas som arbetsrum, gästrum eller master bed room. Ljust trägolv med väggar i ljus nyans samt en fondvägg i en härlig varm ton.

Sovrum 3
Mysigt sovrum som passar utmärkt som barnrum. Väggarna är målade i en mörk nyans för högsta mysfaktor samt vackert trägolv. Detta rum går även att disponeras som arbetsrum, en extra klädkammare alternativt lekrum.

Övrigt
-Det finns varmgarage i huset som nås via hiss och det finns i dagsläget ingen ledig plats men heller ingen kö. (kostnad 400 kr/mån)
-Nuvarande säljare har i dagsläget en plats i garaget, vilket innebär att denna blir ledig när de flyttar.
-Obligatoriskt tillägg tillkommer avseende bredband om 159 kr/mån.
-Förråd tillkommer lägenheten med nyttjanderätt.

Område
Solnastadsdelen Huvudsta är ett vidsträckt grönområde med kust mot Ulvsundasjön och inloppet till Mälaren i söder och Skytteholm och Solna C i norr. Här är nära till såväl Kungsholmen, Vasastan som Sundbyberg. I området finns bl.a. Pampas Marina, Huvudsta Slottsområde samt populära Huvudstabadet som har en 50-meters utomhusbassäng. Vid Huvudsta gård finns en 4H-gård, stall och utomhusbassäng. Ett stenkast från lägenheten når Ni Huvudsta Centrum med butiker, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Bra gång- och cykelvägar längs med vattnet ner till centrala Stockholm. Ca 3 km till St. Eriksplan, ca 5 km till Stockholm Stadshus samt ca 1 km till populära motionsspår vid Karlbergs slott. Även Solna centrum ligger på gångavstånd, ca 10 minuter.
Kommunikationerna är utmärkta, oavsett om du vill ta dig fram till fots, på cykel, i bil eller med kollektivtrafik. Till fots eller med cykel kan du snabbt ta dig till Solna centrum och Friends Arena (ca.10-15 min) eller till Fridhemsplan längs Karlbergskanalen (ca.10 min med cykel eller ca 25 min till fots). Med bil är du 2-3 min från Essingeleden. På Jungfrudansen 33 bor Ni i bästa läget med närhet till allt man kan önska sig. På bara 100 m nås t-banan som tar dig till T-centralen och Kungsträdgården på ca 8 min. Det finns även bussar till Karolinska och västerut mot Sundbyberg och Hagaparken. Finns en 4H-gård, stall och utomhusbassäng. Ett stenkast från lägenheten når Ni Huvudsta Centrum med butiker, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Bra gång- och cykelvägar längs med vattnet ner till centrala Stockholm. Ca 3 km till St. Eriksplan, ca 5 km till Stockholm Stadshus samt ca 1 km till populära motionsspår vid Karlbergs slott. Även Solna centrum ligger på gångavstånd, ca 10 minuter. Kommunikationerna är utmärkta, oavsett om du vill ta dig fram till fots, på cykel, i bil eller med kollektivtrafik. Till fots eller med cykel kan du snabbt ta dig till Solna centrum och Friends Arena (ca.10-15 min) eller till Fridhemsplan längs Karlbergskanalen (ca.10 min med cykel eller ca 25 min till fots). Med bil är du 2-3 min från Essingeleden. På Jungfrudansen 33 bor Ni i bästa läget med närhet till allt man kan önska sig. På bara 100 m nås t-banan som tar dig till T-centralen och Kungsträdgården på ca 8 min. Det finns även bussar till Karolinska och västerut mot Sundbyberg och Hagaparken.
PLANLÖSNING
FÖRENING
BRF Jungfrudansen är en äkta bostadsrättsförening med 65 lägenheter i Solna. Föreningen bildades år 2000.

Gjorda renoveringar :
2009-11 Hyresgästanpassningar
2011 Renovering garageslussar
2011 Renovering av trapphus 27
2013 Renovering av etagelägenhet
2013 Byte av garagebelysning
2013 Termostater i badrum och lägenheter
2013 Byte av expansionskärl samt cirkulationspump
2015 Ny kyla & ventilation till kontor
2015 Fog tätning fasad
2015 Ommålning av tak
2016-17 Renovering av under central

Kabel TV
I varje lägenhet finns och ingår ett analogt grundutbud från Comhem. Utöver det som ingår, finns TV-erbjudanden som man kan köpa via 2 olika nät (uttagen finns i hemmen):
Via kabel-nätet (Kabel-TV) från Comhem med både analoga och digitala möjligheter.
Via bredbandsnätet (bredbands-TV) från Ownit.
Telefoni: IP-telefoni via Ownit egna telefonitjänst, tecknas och debiteras enskilt.

Bredband
Bredband: Ansluten till Ownit bredband 1Gb/s. Detta tillkommer med obligatorisk avgift om 159 kr/mån.
Telefoni: IP-telefoni via Ownit egna telefonitjänst, tecknas och debiteras enskilt.

Bilplats
Föreningen har 64 garageplatser
En garageplats kostar 400 kronor/månad.
I dagsläget är alla uthyrda, men Kötiden varierar, för närvarande är det inga personer i kön för en ordinarie plats. Utan de som står i kön står i kö för en större garageplats.

Gemensamma utrymmen
Tvättstugor finns på bv i port 27, 31 och 35. Varje tvättstuga innehåller 2 tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. I 31:ans tvättstuga finns dessutom en större tvättmaskin för grovtvätt.
Föreningslokalen ligger i port 27 på våning -2 och bastun ligger i port 31 på våning -3.
Grillplatsen ligger på innergården vid lekplatsen.

Ägande i föreningen
Ja, godkänner delat ägande. Inget specifikt lägsta andelstal, det avgörs från fall till fall.
Juridisk person godkänns ej medlemskap.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM