ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Fridensborgsvägen 148
Välkommen till denna moderna tvåa belägen i Solnas mest expansiva område, Järvastaden. Här finner ni en nyproducerad bostad med placering högst upp i huset samt trivsam och rymlig balkong i söderläge, modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt fina materialval. En trevlig bostad med praktikaliteter såsom tvättmaskin och torktumlare. Här har ni nära till kommunikationer och naturområden. I Järvastaden har ni härliga Spegeldammsparken och Mulle Meck med plats för lek, spel, picknick, olika aktiviteter samt plats för stillhet och ro. I området finns det även gott om motionsmöjligheter som Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat. Helt enkelt ett hem att trivas i! Välkommen på visning!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3241 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
3
BOAREA
60 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme och VA (exkl.varmvatten)
BYGGNADSÅR
2013-2015
UTGÅNGSPRIS
3 100 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Välkommen till denna moderna tvåa belägen i Solnas mest expansiva område, Järvastaden. Här finner ni en nyproducerad bostad med placering högst upp i huset samt trivsam och rymlig balkong i söderläge, modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt fina materialval. En trevlig bostad med praktikaliteter såsom tvättmaskin och torktumlare. Här har ni nära till kommunikationer och naturområden. I Järvastaden har ni härliga Spegeldammsparken och Mulle Meck med plats för lek, spel, picknick, olika aktiviteter samt plats för stillhet och ro. I området finns det även gott om motionsmöjligheter som Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat. Helt enkelt ett hem att trivas i! Välkommen på visning!

Hall
Välkomnande hall med vy mot den öppna planlösningen. På golvet ligger stilren parkett, vilket är genomgående för hela lägenheten. Vitmålade väggar samt badrum direkt till vänster. Här finns också en garderob med vita dörrar dom rymmer gott om förvaring.

Kök
Ett stilrent kök med vita fronter och flertalet över- och underskåp.Vitt kakel ovanför bänkskivan. Här finns gott om arbetsyta och köket är utrustat med moderna vitvaror i rostfritt stål i form av diskmaskin, induktionshäll, fläkt, kombinerad kyl/frys samt inbyggd mikrovågsugn och ugn. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör det möjligt för gott om nära och kära att umgås.

Vardagsrum
Även i vardagsrummet består golvet av parkett och vitmålade väggar. Ett luftigt vardagsrum med generösa golvytor som gör det möjligt för gott om plats för stor soffgrupp, tv-möblering och övrig möblering. En öppen planlösning mot köket som skapar en social atmosfär. Härifrån når ni även den trevliga balkongen.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med gott om plats för en stor säng, nattduksbord och övrig möblering. Det finns även gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna med vita skjutdörrar. Väggarna är målade i ljus ton.

Badrum
Helkaklat badrum med klinker i mörk ton och stora vita kakelplattor på väggarna. Här finns alla bekvämligheter som önskas så som wc, dusch med glasdörrar, tvättställ med tillhörande kommod och spegelskåp med ovanliggande belysning. Här finns även en bänkskiva i vitt ovan torktumlare samt tvättmaskin. Ovanför bänskivan finns väggskåp som rymmer gott om förvaring.

Balkong
Trevlig balkong i soligt sydöst-läge med vy över fridfull gata och vackra fasader.
En rymlig balkong med plats för möblemang och blomsterplantering.

Övrigt
- Till lägenheten hör vindsförråd
-Obligatoriska tillägg tillkommer på varmvatten á 130kr/mån samt bredband, tv & telefoni á 87 kr/mån (ComHem)

Omgivning
Endast 10 minuter från city växer en helt ny stadsdel fram. Järvastaden är Stockholms största satsning på många år och här kommer till slut 12 000 människor att bo och leva. Järvastaden formas till en gemytlig småstad där inget kvarter blir det andra likt. Området har snabbt utvecklats till en idealisk plats att leva och växa upp på, framför allt så uppskattas barnvänligheten och att ha naturen in på knuten samt alla motionsmöjligheter. Här finns förskolor och grundskolor. Den nyanlagda Spegeldammsparken, Mulle Meck parken och Överjärva gård med café, djur och små hantverksbutiker är populära utflyktsmål. Gillar du att röra på dig så finns det gott om promenad och motionsslingor i närheten som Ursviks motionsgård, Igelbäckens naturreservat samt Råsta och Lötsjön! Närhet till city och utmärkta kommunikationer med bil, buss, pendeltåg, tunnelbana och cykel. Buss finns direkt utanför porten som tar dig in till tunnelbanan och vidare in till Stockholm Centrum. Utmärkta cykelvägar finns även hela vägen in till city. Närservice återfinns i form av dagligvarubutik, caféer, restauranger, cykelhandlare, gym, förskolor och lekparker. ICA nära, Större köpcentrum som Mall of Scandinavia, Kistagallerian och Solna Centrum finns inom gång- och cykelavstånd.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Stensötan i Järvastaden är en äkta bostadsrättsförening som består av 105 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken. Fastigheten bebyggdes 2013-2015 och förening bildades 2014.

TV & BREDBAND
Föreningen har en gruppanslutning för TV, Bredband och Telefoni via Com Hem. TV Box och de digitala kanalerna ingår i månadsavgiften och bredband (50mbit upp och 10mbit ner) är ett obligatoriskt tillägg, kostnad 87kr/månad.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller 83st garageplatser som kostar 800kr/månad och 6st parkeringsplatser som kostar 400kr/månad. För tillfället finns det lediga garageplatser dock är alla parkeringsplatser är upptagna vid intresse går det att ställa sig i kö.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Barnvagnsförråd
-Vinds- eller källarförråd
- Innergård (delas med Brf Backsötan)
- Uppställningsplats för cyklar i föreningens garage
- Miljöstuga

PLANERADE RENOVERINGAR
Husen är nybyggda och således har inga renoveringar gjorts eller är planerade framgent.

ÖVRIGT
-Från Jan 2018 sänker föreningen avgifterna med 4%. Samtidigt sänktes även priset på garageplatserna från 1000 till 800 kr/mån.
-Förening använder fjärrvärme för uppvärmning av fastigheten.
-Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften för varmvatten. Kostnaden är för nävaranade baserad på en schablon avgift per kvm.
-Föreningen har valt att teckna ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.
-Vattenburen värme via radiatorer.
-Värmeåtervinning med FX-aggregat.
-Föreningen godkänner delat ägande
-Överlåtelse- och pantsättningsvagift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av säljare
-Besök gärna föreningens hemsida www.brfstensotan.nu

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM