ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Jungfrudansen 30
Nu finns möjligheten att förvärva en av Jungfrudansens populära 1:or. Belägen ett stenkast från tunnelbana och med promenadavstånd till city. Här bor du på ytterst välplanerade kvadratmeter i en mysig bostad med rymligt vardagsrum, charmigt kök, nyrenoverat badrum och hall med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har ett mycket bra läge och ligger i en fastighet där lägenheterna sällan kommer ut på marknaden. Helt enkelt ett toppenboende med allt ni kan önska såsom närhet till kommunikationer, butiker, restauranger, gym samt trevliga promenader längs Huvudsta strand.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2174 kr/mån
ANTAL RUM
1.5 st
VÅNING
1
BOAREA
39.5 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA, analog kabel-TV via Comhems basutbud och el (med 30 kWh per kvm och år).
BYGGNADSÅR
1971
UTGÅNGSPRIS
2 450 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Nu finns möjligheten att förvärva en av Jungfrudansens populära 1:or. Belägen ett stenkast från tunnelbana och med promenadavstånd till city. Här bor du på ytterst välplanerade kvadratmeter i en mysig bostad med rymligt vardagsrum, charmigt kök, nyrenoverat badrum och hall med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har ett mycket bra läge och ligger i en fastighet där lägenheterna sällan kommer ut på marknaden. Helt enkelt ett toppenboende med allt ni kan önska såsom närhet till kommunikationer, butiker, restauranger, gym samt trevliga promenader längs Huvudsta strand.

Hall
Välkomnande hall som ansluter till lägenhetens alla rum. Goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i form av fristående och platsbyggda garderober. Ytskikten består av nylagt ljust parkettgolv och nymålade väggar i vitt.

Kök
Bostadens kök bjuder på en välbevarad charm med skåpluckor i original. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Köket är utrustat med slitstark bänkskiva med stänkskydd i vitt kakel, spis med fläkt ovan, ugn och spishäll och kombinerad kyl/frys. Behagligt ljusinsläpp från stort fönster. På golv ligger parkett i kombination av vita väggar.

Rum
Väldisponerat och lättmöblerat rum med gott om yta för sällskapsdel. Här erbjuds ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Ytskikten i rummet utgörs av fin originalparkett och ljusa väggar.

Badrum
Ett nyrenoverat och snyggt badrum som stambyttes hösten 2018. Helkaklade väggar i vitt och på golvet ligger klinker i grått. Här finns dusch bakom svängdörrar i glas, handfat med tillhörande kommod, spegel, handdukstork och WC. Badrummet har bra ljus tack vare spotlights i tak.

Övrigt
- Juridisk person accepteras inte som medlem
-Delat ägarskap godkänns
-Förråd tillkommer lägenheten med nyttjanderätt
-Cykelförråd, barnvagnsrum samt tvättstuga i huset.

Område
Solnastadsdelen Huvudsta är ett vidsträckt grönområde med kust mot Ulvsundasjön och inloppet till Mälaren i söder och Skytteholm och Solna C i norr. Här är nära till såväl Kungsholmen, Vasastan som Sundbyberg. I området finns bl.a. Pampas Marina, Huvudsta Slottsområde samt populära Huvudstabadet som har en 50-meters utomhusbassäng. Vid Huvudsta gård finns en 4H-gård, stall och utomhusbassäng. Ett stenkast från lägenheten når Ni Huvudsta Centrum med butiker, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Bra gång- och cykelvägar längs med vattnet ner till centrala Stockholm. Ca 3 km till St. Eriksplan, ca 5 km till Stockholm Stadshus samt ca 1 km till populära motionsspår vid Karlbergs slott. Även Solna centrum ligger på gångavstånd, ca 10 minuter.
Kommunikationerna är utmärkta, oavsett om du vill ta dig fram till fots, på cykel, i bil eller med kollektivtrafik. Till fots eller med cykel kan du snabbt ta dig till Solna centrum och Friends Arena (ca.10-15 min) eller till Fridhemsplan längs Karlbergskanalen (ca.10 min med cykel eller ca 25 min till fots). Med bil är du 2-3 min från Essingeleden. På Jungfrudansen 30 bor Ni i bästa läget med närhet till allt man kan önska sig. På bara 200 m nås t-banan som tar dig till T-centralen och Kungsträdgården på ca 8 min. Det finns även bussar till Karolinska och västerut mot Sundbyberg och Hagaparken.
PLANLÖSNING
ALTERNATIV PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Brf Gurkan 1-3 är en äkta förening som förvärvade fastigheterna 1977. Fastigheternas byggår är 1971. Föreningen äger marken som fastigheten står på. Bostadsrättstilläggsförsälkring ingår i avgiften. Medlemmarna i Brf Gurkan har elabonnemang hos Boden El. Varje lägenhet har ett eget elmätarskåp som sitter inne i respektive lägenhet.

Gjorda renoveringar:
- Stambyte 2018-2019
- Ommålning av trapphus och entréer 2015 - 2016
- Byte av styrenheter i entréfläktar 2015
- Utbyte av föreningens 9 st. hissar 2014
- Byte av radiatorventiler till termostatventiler 2014
- Byte av stamventiler 2014
- Teknisk besiktning av föreningens fastigheter samt upprättande av underhållsplan 2013
- Åtgärder till följd av lekplatsbesiktning 2013 – 2014
- Utvändig ommålning av återvinningshuset 2013
- Upphandling av ny städentreprenör 2013
- Besiktning av lekplatser 2013
- Justering av entréers marksten 2012
- Fuktmätning av källarväggar 2012
- Besiktning av lägenheter 2012 Avseende fukt. Utförd av Anticimex
- Asfaltering av gångvägar 2012
- Genomförd besiktning av vattenledningar och avloppsstammar 2011
- Besiktning av våtutrymmen och kök med avseende på fukt 2011
- Fastighetsnät bredband 2010 - 2011
- PCB-inventering 2010
- Ventilationsentreprenad 2009 - 2011 Byte fläktar, OVK åtgärder
- Trädgård 2008 Fällning träd enl. stämmobeslut
- Rörspolning 2008
- OVK 2007 Obligatorisk ventilationskontroll
- Radonsanering 2007 - 2009 Inst. av radonsugar i bjälklaget
- Elmätare 2006. Individuella elmätare i varje lgh
- Trapphus renovering 2005. Målning, nya lågene
- Nya ståldörrar i korridorer 2005 7 st
- Källarförråd 2005 Ny belysning med lägre watt styrka
- Tvättstugerenovering 2004 - 2005 Renovering både 2004 och 2005
- Ombyggnad av lekplatser, Eustandard 2003
- Takrenovering 2002
- Försköning av trädgårdar 2002 - 2005 Diverse nyanläggningar
- Omläggning av tak 2002 Helrenovering
- Värmeväxlare 1999
- Byte yttre fönster 1995
- Trädgårdar 1995
- Badrum 1992

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM