ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Löfströms Allé 2D
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
6042 kr/mån
ANTAL RUM
5 st
VÅNING
4
BOAREA
116 kvm
HISS
Ja
BYGGNADSÅR
2019
UTGÅNGSPRIS
7 980 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
I en levande och tilltalande del av Sundbyberg finns möjligheten till ett socialt och hållbart boende mitt i stad och park. Entrén till området går igenom portiken från Sundbyberg och intilliggande Signalfabriken. Fabriksparkens gamla industriområde rustas upp och byggs om till en levande stadskärna. Här finns tjänster och service som förenklar din vardag - restauranger och butiker, gallerier och kulturscener, endast ett stenkast bort! Här skapar Skandia Fastigheter ett nytt landmärke med 450 nya bostäder som sätter tonen för utvecklingen av området i Sundbyberg.

Med hållbarhet i fokus och en längtan efter hantverksmässig kvalité står bl.a. det prioriterade köket från Poggenpohl för design och ingenjörskonst. De medvetna valen av samarbetspartners för Fabriksparken har satt en hög ambitionsnivå. Här finner du ett boende utöver det vanliga.

På innergården finns ett praktiskt och snyggt utekök för gemensam matlagning. Här kan man bjuda in till gemensamma evenemang och aktiviteter, endast fantasin sätter gränserna. Hela föreningen har även en yttre takterrass att nyttja, en hemlig oas som inbjuder till en lugn och vilande samvaro där grönska är en del av inredningen.

Utformningen av både takterrass och innergård har skett i nära samarbete med krögaren, tv-kocken och kokboksförfattaren Tareq Taylor. Naturen har inspirerat till planeringen av den lummiga oasen på innergården. Grönskan ska leva året om med inslag av vackra färgspel om hösten.

Alla som köper en bostad i Fabriksparken får dessutom en enskild konsultation med vår egen inredare där vi går igenom bostaden tillsammans och ser över möbleringsalternativ och andra önskemål som kan tänkas finnas.

Läs mer på fabriksparken.se

Övrigt
- Denna bostad är uppdelad i 4 rok inkl 1 rok som går att nyttja som uthyrningsdel.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Fabriksparken 1 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen upplåter 153 lägenheter med bostadsrätt samt 3 lokaler med hyresrätt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Mysig och privat innergård med bland annat växthus, utomhuskök och pergola.
- Takterrass
- Tvättstuga
- Cykelrum
- Barnvagnsrum
- Soprum

TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till Sundbybergs stadsnät (Telia öppet fiber).

PARKERING
Föreningen har tillgång till garage som nås via trapphusen.

ÖVRIGT
- Juridisk person accepteras.
- Föreningen godkänner delat ägandeskap.
- För mer information, läs mer på fabriksparken.se

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM