ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Evenemangsgatan 34, 19 tr.
Varmt välkomna till denna svårslagna bostad om 2 rum och kök belägen på våning 19 i Brf VIP-Logen. Här finner ni en modern bostad med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, rymligt sovrum, stilrent badrum, goda förvaringsmöjligheter och en fantastisk inglasad balkong i bästa läge. Förutom en helt fantastiskt lägenhet bor ni med närhet till både shopping, grönområden och kommunikation - bättre kan det inte bli! Endast bokade visningar!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2787 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
19
BOAREA
44 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
värme, vatten, TV, IP-telefoni och bredband.
BYGGNADSÅR
2018
UTGÅNGSPRIS
3 395 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
HALL
Välkomnande och ljus hall med goda förvaringsmöjligheter i form av både kapphylla samt platsbyggda garderober. Mattlackerad trestavsparkett på golv samt ljusa väggar vilket är genomgående för hela bostaden.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med öppen och modern planlösning mot köket. Här finner ni både ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt goda ytor för önskad möblering. Från vardagsrummet tar ni er ut bostadens svårslagna och inglasade balkong.

KÖK
Modernt och ljust kök i öppen anslutning till vardagsrummet. Förvaring finner ni i både över- och underskåp. Samtliga vitvaror kommer från Electrolux och består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och mikrovågsugn.

SOVRUM
Harmoniskt sovrum med god plats för fullstor säng med tillhörande möblemang. Förvaring i form av tre platsbyggda garderober.

BADRUM
Modernt och helkaklat badrum i sober färgsättning. Bekvämligheter så som rymlig duschhörna med glasvägg, WC, tvättställ med kommod, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

BALKONG
Härlig och inglasad balkong med god plats för önskat möblemang. Fantastisk utsikt över Råstasjön.

OMRÅDE
Ett stenkast från området finns Råstasjön och ytterligare en bit bort ligger Hagaparken, två av Stockholms vackraste naturområden, som möjliggör ett aktivt fritidsliv. I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som sjuder av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga. Den nya stadsdelen är redan hem för nytänkande bostadslösningar, den svenska nationalarenan Friends Arena, ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends och Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia. Stockholmsregionen växer i snabb takt och efterfrågan på bostäder är stor. Arenastaden innehåller trygga bostadslösningar som lever upp till så väl dagens som framtidens krav på moderna hem.

I området finns goda kommunikationer med bland annat pendeltåg till Odenplan som ligger en station bort och endast 7 minuter till T-centralen. T-banans blå linje går från Solna Centrum eller Näckrosen. Här finns även goda bussförbindelser med löpande bussar till Solna C
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf VIP-Logen är en äkta förening som äger marken. Föreningen upplåter 146 lägenheter med bostadsrätt samt två lokaler med hyresrätt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
- Cykel- och barnvagnsförråd finns i entréplanet. I gårdshuset finns ytterligare ett gemensamt cykelrum.
- Gemensam tvättstuga finns på plan 2.

PARKERING:
Garageplats för boende bokas genom Parkman.
- Heltid: 1 873 kr/mån
- Vardagar 17:00-08:00 samt helger: 936 kr/mån

ÖVRIGT
- Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
- Delat ägandeskap accepteras

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM