ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Sjöviksvägen 88
Nu finns möjlighet att förvärva denna fantastiska bostad om 3 rum och kök belägen i populärt och expansivt område. Vidare erbjuder bostaden mycket goda förvaringsmöjligheter, en rymlig badrum, en Gäst WC, stilrena materialval, halv öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rogivande sovrum samt tre lyxiga klädkammare för extra förvaring. På den mysiga balkongen kan ni njuta av solen med härlig vy över lugn gata och vackra fasader. Här bor ni i hjärtat av Liljeholmskajen med ca 50 m till vattnet. Det finns direkt anslutning till all tänkbar service och utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, buss och tvärbana. Helt enkelt ett toppenboende att trivas i!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4477 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
2
BOAREA
78 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme och kallvatten.
BYGGNADSÅR
2015
UTGÅNGSPRIS
4 995 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING

Nu finns möjlighet att förvärva denna fantastiska bostad om 3 rum och kök belägen i populärt och expansivt område. Vidare erbjuder bostaden mycket goda förvaringsmöjligheter, en rymlig badrum, en Gäst WC, stilrena materialval, halv öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rogivande sovrum samt tre lyxiga klädkammare för extra förvaring. På den mysiga balkongen kan ni njuta av solen med härlig vy över lugn gata och vackra fasader. Här bor ni i hjärtat av Liljeholmskajen med ca 50 m till vattnet. Det finns direkt anslutning till all tänkbar service och utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, buss och tvärbana.
Helt enkelt ett toppenboende att trivas i!

Hall
Välkomnade hall som öppnar upp till bostadens alla rum.
På golv ligger vacker ekparkett som är genomgående för bostaden och vitmålade väggar.
Här finns mycket goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober. Gott om plats för avhängning samt skoställ.

WC-rum
Gäst-WC med mörk nyans klinker på golv samt fondvägg i vitt kakel.
Inredningen består utav WC, tvättställ med tillhörande kommod och spegel.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med halv öppen planlösning mot kök, här finns gott om plats för nära och kära att umgås. Den generösa golvytan lämnar plats för soffgrupp, läshörna och TV-möblering. Ett fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönster som skapar en känsla av rymd.
Här finnes även utgång till lägenhetens mysiga balkong.

Balkong
Balkong i ett rogivande läge med vy över lugn gata. Här kan ni njuta av underbara sommarkvällar, soliga helgfrukostar och lata eftermiddagar. Här finns plats för balkongmöbler samt växter.

Kök
Modernt kök med stilrena materialval såsom bänkskiva i mörk ton, vita fronter och stänkskydd i vit kakel.
Här finns gott om förvaringsmöjligheter i lådor samt över- och underskåp. Utmärkta arbetsytor och full utrustning bestående av induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, kyl och frys.
I anslutning till köket finns naturlig yta för matgrupp om 4-6 personer.

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum med väggar i ljus nyans vilket inger en känsla av rymd. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt utomordentliga förvaringsmöjligheter i klädkammare.

Sovrum 2
Fridfullt sovrum som idag disponeras som ett barnrum av nuvarande ägare. Detta rum kan även användas som arbetsrum eller gästrum.
I anslutning till sovrummet finns även här en rymlig klädkammare.

Klädkammare
Inte nog med att sovrummen har en varsin klädkammare, i anslutning till hallen finns även en ytterligare klädkammare som kan nyttjas som förråd alternativt arbetsrum.

Badrum
Helkaklat och stilrent badrum med WC, tvättställ med underkommod, spegelskåp med inbyggda spotlights, dusch bakom glasvägg, handdukstork och fullutrustad tvättmaskinspark. Ovan tvättmaskinsparken finns praktisk arbetsbänk samt tillhörande förvaringsskåp.

Övrigt
- obligatoriskt tillägg tillkommer om 219 kr per månad för bredband, TV och telefoni.

Område
I området finns kaféer, restauranger, livsmedelsbutiker och andra butiker. Vid närbelägna Liljeholmstorget finns det mesta man kan tänka sig i form av butiker och samhällsservice. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull på Södermalm, där du kliver rakt in i det brokiga utbudet av butiker, caféer, restauranger, nattklubbar och kulturliv. Här finns också en av Stockholms vackraste parker, Tantolunden med sitt populära koloniområde
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Berghus 2 består av 45 stycken lägenheter belägna i ett sexvåningshus med vattnet och staden på ena sidan och med berget och naturen på andra sidan.

Renoveringar
Inga planerade underhållsarbete då fastigheten är nybyggd finns inget planerat de närmsta 5-10 åren.

Gemensamhetsutrymmen
- cykel- och barnvagnsrum
- styrelse- och rullstolsförråd
- gemensam takterrass
- Källarförråd

Parkering
Föreningen har ett garage med 32 stycken platser som finns att hyra. Det finns även flertalet gästparkeringsplatser i garage. I dagsläget finns det plats i garaget.

Tv och bredband
Triple play från Telia, 219 kr / månad i obligatoriskt tillägg på avgiften.

Övrigt
Äkta förening. Juridisk person godkänns ej. Delat ägandeskap ok. Överlåtelse- samt pantsättningsavgift får tas ut enligt stadgar.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM