ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Humblegatan 17
Härtligt välkomna till denna välplanerade fyrarummare med en fantastisk planlösning. Bostaden präglas av fina material och generösa ytor med ett stort vardagsrum, rymligt kök samt tre stora sovrum. Utöver det finns en uteplats i söderläge som ger ett härligt ljusflöde genom hela bostaden. Belägen i centrala Sundbyberg finns tunnelbana, tvärbana och bussar runt hörnet, samt all service i form av matvarubutiker, apotek, bank och liknande. Ni har härliga Tuvanparken på andra sidan vägen med parkourbana, utegym, lekplatser samt skateramp. Välkommen på visning!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
6408 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
BOAREA
102.5 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
I månadsavgiften ingår det värme, vatten,1 varmgarageplats / lägenhet, 1 förråd / lägenhet, kabelTV (Comhems grundutbud) och anslutning till Sundbybergs stadsnät
BYGGNADSÅR
1966
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Hjärtligt välkomna till denna välplanerade trerummare med en fantastisk planlösning. Bostaden präglas av fina material och mycket bra ytor med ett stort vardagsrum, rymligt kök samt två stora sovrum. Utöver det finns en inglasad balkong i söderläge som ger ett härligt ljusflöde genom hela bostaden. Belägen i centrala Sundbyberg finns tunnelbana, tvärbana och bussar runt hörnet, samt all service i form av matvarubutiker, apotek, bank och liknande. Ni har härliga Tuvanparken på andra sidan vägen med parkourbana, utegym, lekplatser samt skateramp.

Entré
Välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i form av garderob för jackor samt skoställ. I direkt anslutning från hallen tar ni er till köket på höger sida samt det ena sovrummet till vänster.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med gott om utrymme för både säng, skrivbord och byrå som i nuvarande ägare nyttjas som allrum. Rummet kan disponeras som både sovrum men även som kontor eller allrum om så önskas.

Sovrum 2
Rogivande sovrum med omgivande ljusskick. Gott om plats för säng, garderob och sängbord.


Sovrum 3
Bostadens större sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblering.Kök
Gediget kök med stora arbetsytor och mycket förvaring i skåp och lådor. Utrustat med kyl & frys, varmluftsugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin. I nedre delen av köket finner ni matplatsen som gör detta till ett komplett kök utan kompromisser!

Med öppning från både hall och kök finner ni bostadens hjärta. Här har ni en mycket trevlig och lättmöblerad yta med naturliga ljusflöden från den härliga uteplatsen. Genom att ha tillgång till både köket och hallen blir detta bostadens gemenskapsyta för härliga stunder.

Uteplats
I bästa söderläge har vi bostadens härliga uteplats med utrymme för mindre matplats, alternativt loungemöblering.

Badrum
Vitkaklat badrum med mörk klinker på golvet.


Omgivning
Bättre läge i Sundbyberg går knappt att få. Här bor man mitt i stadskärnan samtidigt som flera grönområden nås på några minuter.
Några kvarter bort finns butiker, caféer, restauranger, serviceutbud och mycket shopping. Affärscentret Signalfabriken ligger ett par hundra meter bort där man även har Sats, hotell och ännu fler restauranger.

Stort utbud av kommunikationer finns att välja på bland tunnelbana, tvärbana, bussar och flygbussar. Även det strax utanför porten. I Sundbyberg finns ett rikt utbud av kultur och de centralare delarna ger en härlig och genuin småstadskänsla. För den som önskar finns även flera skolor och dagis i närområdet.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Brf klinten bildades år 1964 och är en oberoende förening. Föreningen består av två st bostadsbyggnader med totalt 53 st. lägenheter och en mindre lokal. Mellan dessa under gården en tredje byggnad som är en stor lokal. Under denna finns garage.

Gemensamma utrymmen
Det finns en gemensam tvättstuga i källaren i ett av husen (Humblegatan 17). Den innehåller 2 tvätt maskiner, 1 torktumlare och 2 torkrum.
I ett intilliggande rum finns också en el-mangel och arbetsbord. Här finns även strykjärn med strykbräda.
Gemensamma cykel- och barnvagnsförråd finns på bottenplan i respektive hus.

Ingår i avgiften
Uppvärmning och vatten
1 varmgarageplats / lägenhet
1 förråd / lägenhet
KabelTV (Comhems grundutbud)
Anslutning till Sundbybergs stadsnät

Utförda renoveringar
2006: Tomten friköpt från kommunen
2008: Nytt tätskikt till gårdsbjälklagertaket
2013/2014: Genomfördes byte av avlopps- och vattenstammar. Det betyder att alla lägenheterna fick sina badrum/toaletter totalrenoverade. Föreningens gemensamma tvättstuga har också genomgått en komplett förvandling.

I samband med detta byttes stor del av den elektriska installationen också ut. Belysningen i gemensamma utrymmen byttes till närvarostyrda armaturer. I lägenheterna har också elinstallationen och alla uttag har bytts mot jordade varianter. Lägenhetscentraler har bytts ut mot nya med 3-fas matning och automatsäkringar och jordfelsbrytare.

Även ventilationen fräschades upp med nya frånluftsventiler och utbyte av ventilationsaggregaten mot energisnålare enheter med tryck- och temperaturstyrning.

2016: Togs 4 styck värmepumpar i drift, för att ta tillvara värmeinnehållet i den utgående ventilationsluften. Den tillvaratagna värmen används för att värma upp husen och varmvatten.

2016/2017 Renoverades Fasader och tak. Fasaderna tilläggsisolerades. Samtliga fönster byttes mot 3-glas fönster.

Övrigt
Samtliga lägenheter är uppkopplade till Sundbybergs Stadsnät och Comhem, som båda erbjuder både internet, telefoni och TV i sitt utbud.
Comhem:s grundutbud ingår i avgiften. För övriga tjänster tecknas enskilda avtal.

Föreningen tar ut överlåtelse och pantavgift.
Beloppet för överlåtelse är 2, 5 % och för pantsättning 1 % av aktuellt basbelopp.

Vid andrahandsuthyrning tar föreningen an avgift på 10% av aktuellt basbelopp per år.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM