ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Pippi Långstrumps Gata 30
Välkommen till denna välplanerade tvåa i vackra Annedal med stilsäker interiör, grönskande balkong och stora sociala ytor som karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Snövitmålade väggar ramar in det genomgående vackra trägolvet. Välkommen att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3158 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
48 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl Värme, kallvatten (+obligatoriskt tillägg om 220:- gällande Telia Triple Play)
BYGGNADSÅR
2013
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen till denna välplanerade tvåa i vackra Annedal med stilsäker interiör, grönskande balkong och stora sociala ytor som karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Snövitmålade väggar ramar in det genomgående vackra trägolvet. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande hall med slitstarkt grått klinker på golv med vitmålade väggar som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr och i stilren platsbyggd garderob bakom vit skåpsfront.

Vardagsrum
Magnifikt vardagsrum i öppen planlösning invid kök med stora fönsterpartier och utgång till bostadens rymliga balkong ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats för härliga middagar. Vacker utsikt över det grönskande området som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående en-stavs parkett följer hela lägenheten med vitmålade väggar.

Kök
Välplanerat kök med stilsäkert vita skåpsluckor och generöst ljusflöde från fönsterpartier. Praktiska högskåp med gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Stänkskydd i vacker kulör ovan bänkskiva med infälld belysning under väggskåpen och gedigen köksö med ytterligare förvaring samt matplats intill. Vitvarorna i detta kök består av kombinerad kyl och frys, infälld ugn, integrerad mikrovågsugn, integrerad spishäll, köksfläkt samt integrerad diskmaskin bakom vita skåpsluckor gör detta kök komplett. Genomgående trägolv följer även här med vitmålade väggar.

Sovrum
Insynsskyddat sovrum med utsikt över de grönskande träden. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även här med moderna ytskikt, rymliga ytor och vackert genomgående trägolv följer hela lägenheten med vita väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stora fönsterpartier som ger ett rogivande ljusflöde. Gott om förvaring i platsbyggt garderobsparti bakom glasade skjutdörrar.

Badrum
Stilrent badrum med tilltalande materialval som kaklade väggar i vacker nyans och grått klinker på golv som går hand i hand med handfatet med svart kommod undertill. Spegel med spotlights ovan handfatet, WC, tak-dusch bakom modern glasvägg samt kombinerad tvättmaskin & torktumlare under generös arbetsbänk med rymligt vitt väggskåp ovan.

Balkong
Grönskande balkong som bjuder på gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm. Buss 113 mot Sundbyberg C. Tvärbana vid Bällstabron tar er smidigt mot Sundbyberg C eller Alvik och Sickla Udde.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Sagoskogen bildades 2009 och föreningens fastigheter stod redo för inflyttning 2014.
Föreningen består av 46 bostadsrättslägenheter och är klassad som en äkta bostadsrättsförening. Fastigheten innehas med tomträtt, tomträttsavtalet löper t o m 2021-04-01.

PARKERING
Föreningen äger 32 garageplatser + 2 öppna handikapplatser där kön hanteras av föreningen. Platserna hyrs av Q-Park, hyran uppgår till 750 kr/månad. I övrigt råder gratis gatuparkering enligt skyltning.

Gemensamma utrymmen
Övernattningsrum:
I källarplanet på Pippi Långstrumps gata 30 finns föreningslokalen som även hyrs ut för övernattning.
Det finns även gemensamma cykelrum och barnvagnsrum i trappuppgångarna.
Invid entrén finns föreningens källsorteringsrum.

TV OCH BREDBAND
Föreningen har tecknat avtal med Telia som leverantör av bredband, kabel-TV och telefoni, ett obligatoriskt tillägg om 200 kr/mån tillkommer avseende detta.

FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen försedde husen med solceller under 2018. Detta finansierades med det överskott som föreningen går med varje år (c:a 250 000 kr) och kommer inte innebära några förändringar av månadsavgiften.

Övrigt
Överlåtelseavgift: 2,5 % av gällande basbelopp debiteras köparen
Pantsättningsavgift: 1 % av gällande basbelopp debiteras pantsättaren
Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.
Föreningen godkänner delat ägandeskap.
Juridisk person godkänns inte i föreningen.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM