ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Svalgränd 3A
Missa inte chansen att förvärva denna totalrenoverade lägenhet. Det här är ett hem med karaktär och en egen identitet - ett unikt boende i ordets ursprungliga bemärkelse. Inbjudande lägenhet med eleganta materialval, stilrent kök, påkostat badrum och mysig sovalkov. Här bor du i en skötsam förening med lugn innergård för föreningens medlemmar. Med närhet till allt man kan önska sig så som shopping, restauranger, kommunikationer och vackra Lötsjön. Varmt välkomna på visning!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2415 kr/mån
ANTAL RUM
1.5 st
VÅNING
1
BOAREA
36 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
i avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv
BYGGNADSÅR
1932
UTGÅNGSPRIS
2 995 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Missa inte chansen att förvärva denna totalrenoverade lägenhet. Det här är ett hem med karaktär och en egen identitet - ett unikt boende i ordets ursprungliga bemärkelse. Inbjudande lägenhet med eleganta materialval, stilrent kök, påkostat badrum och mysig sovalkov. Här bor du i en skötsam förening med lugn innergård för föreningens medlemmar. Med närhet till allt man kan önska sig så som shopping, restauranger, kommunikationer och vackra Lötsjön.
Varmt välkomna på visning!

Hall
Inbjudande hall som öppnar upp till bostadens alla rum. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i dels lägenhetens klädkammare men även plats för extra garderob.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från fönster. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbler samt övrig önskad möblering.

Kök
Stilrent kök med vitvaror bestående av gasolspis, ugn, köksfläkt, integrerad kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Här ryms även matplats.

Sovalkov
Mysig sovalkov med plats för säng och smart lösning med förvaring inunder.

Badrum
Helkaklat badrum med kakel i vitt och klinker i marmor. Badrummet är utrustat med dusch bakom vikbara dörrar, handfat med tillhörande kommod, spegelskåp, WC, handdukstork och spotlights i tak. Ett badrum i världsklass helt enkelt.


PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Brf Svalgränd 3 är en äkta förening.
I föreningen finns 48 st lägenheter, 1 st hyresrätt och 1 st lokaler.
Föreningen förvärvade fastigheten 2005.

Kommande renoveringar
- Fiber indragning planerat under 2020.

Genomförda renoveringar
- Stambyte badrum och kök under år 1990
- Stambyte av elstigarna genomfördes under år 1990
- Fasaden renoverades 2008-2009
- Föreningen har renoverat tvättstugan och bytt värmecentral år 2011
- OVK 2016
- Takrenovering samt dränering av innergården har utförts.

Ekonomi
Inga avgiftshöjningar är planerade i dagsläget.

Gemensamma utrymmen
- Cykelförråd
- Tvättstuga
- Uteplats

Bilplats
Föreningen hyr ut 35 parkeringsplatser för ca 293 kr/mån. Boendeparkering i Sundbyberg kostar ca 300 kr/mån.

TV/internet
Kabel-Tv levereras från Comhem, grundutbudet ingår i avgiften.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM