ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Sandhamnsgatan 13
Välkomna till denna extremt välplanerade och nyrenoverade bostad med öppen planlösning belägen på en av Gärdets populäraste gator, med gångavstånd till vackra promenadstråk runt Djurgården. Vidare erbjuder bostaden utomordentliga förvaringsmöjligheter, fullt utrustat kök, praktisk klinker på golv som övergår till vacker parkett och helkaklat badrum med spotlights i tak samt elburenhanddukstork. Ett perfekt första boende med närhet till all tänkbar service. Denna fastighet är rik på känsla och funktion med en extraordinär atmosfär. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi. Välkommen att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2474 kr/mån
ANTAL RUM
1 st
BOAREA
25 kvm
HISS
Ja
UTGÅNGSPRIS
2 500 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
PLANLÖSNING
FÖRENING
Bostadsrättsföreningen Oporto 1, registrerades 1985.
Föreningen äger fastigheten Oporto 1.
Det finns totalt 44 lägenheter upplåtna med bostadsrätt.
Fastigheten byggdes 1943.
Ekonomi
Föreningen har inga planer på att utföra en avgiftshöjning 2019.

Genomförda underhållsarbeten
- 1999 Utfördes stambyte
- 1999 Byttes el-stigar
- 2002 Stamrenovering, elstambyte och elstigarbyte. Fönster, trapphus och tvättstuga.
- 2007 Hiss renoverad. Taket lades om.
- 2009 Radiatorventiler har bytts ut. Värmecentral justerats. Lysarmaturer i trapphus. Tvättmaskiner i tvättstugan.
- 2011 Reparation av yttertak, installation av säkerhetsstege. Stamspolning. Bokningssystem tvättstuga. Kodlås. Ny elcentral. Installation av fiber till samtliga lägenheter.
- 2012 Ny ingång och ytterdörr.
- 2013 Snörasskydd. Ny elcentral tvättstuga. Vatteninstallation tvättstuga 2. Värmeväxlare i hyreslokal och tvättstuga.
- 2014 Analys av värmesystem och ventilation.
- 2015/2016 Reparation av avloppsrör i källare. Renovering av hyreslokal. Renovering av värmecentral, byte av vattenpumpar och rensning av anläggning. Utredning av bygglovsansökan avseende renovering av fastigheten, fasad, fönster och balkonger. Ombyggnation av fastigheten.
- 2017 Samtliga avloppsrör i källaren har renoverats. Byte av kodlås. Bokningssystem i tvättstuga har reparerats.
- Under 2018/2019 har renovering utförts på fastigheten. Under våren kommer alla fönster att bytas. Trapphusen kommer att målas.
- 2019 Ny hiss
- 2019 Putsning av fasad
- 2019 Restorering av trapphus
- 2019 Sex upplåtna bostadsrätter

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM