ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Askängsbacken 20
Nu saluförs äntligen denna makalösa och påkostade gavelfemma med sjöutsikt i ett helt insynsskyddat läge och vacker vy över puttrande båtar med grönskande omgivningar. Här erbjuds flexibla möblerings- och förvaringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid. Köket är i toppskick och har full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess höga balkongdörrar samt generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i tre olika väderstreck. Lägenheten inbjuder till mingel, umgänge och sällskap. Bostadens pärlor, de två generösa och inbjudande balkongerna blir som två extra rum under årets varmare årstider och bjuder på grönskande träd och den färgsprakande himlen och grillkvällar. Den mindre balkongen är inglasad och kan nyttjas även under årets svalare månader. En fantastisk bostad vid vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader till Pampas Marina, Hornsbergs strand och Karlbergsslott. Med tio minuters gångavstånd når du Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt ett mecka av kommunikationer och stort serviceutbud bara runt knuten. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett i ek och ljust målade väggar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem! Obs möjlighet för privatvisning - Kontakta mäklaren!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
6285 kr/mån
ANTAL RUM
5 st
VÅNING
2
BOAREA
106 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, Kallvatten, Basutbud TV, Bredband.
BYGGNADSÅR
2012-2013
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme och värmepump-frånluft
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
BESKRIVNING
Nu saluförs äntligen denna makalösa och påkostade gavelfemma med sjöutsikt i ett helt insynsskyddat läge och vacker vy över puttrande båtar med grönskande omgivningar. Här erbjuds flexibla möblerings- och förvaringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid. Köket är i toppskick och har full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess höga balkongdörrar samt generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i tre olika väderstreck. Lägenheten inbjuder till mingel, umgänge och sällskap. Bostadens pärlor, de två generösa och inbjudande balkongerna blir som två extra rum under årets varmare årstider och bjuder på grönskande träd och den färgsprakande himlen och grillkvällar. Den mindre balkongen är inglasad och kan nyttjas även under årets svalare månader. En fantastisk bostad vid vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader till Pampas Marina, Hornsbergs strand och Karlbergsslott. Med tio minuters gångavstånd når du Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt ett mecka av kommunikationer och stort serviceutbud bara runt knuten. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett i ek och ljust målade väggar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till.
Välkommen att längta hem!
Besök gärna föreningens fina hemsida: http://www.margretero.se

- Gavellägenhet med fönster i tre väderstreck
- Två balkonger (en inglasad)
- Vattenutsikt
- Perfekt planlösning
- Två badrum
- God förvaring
- Solid brf
- Hiss ned till varmgarage och tvättstuga
- Källarförråd om ca 10 kvm med 4m i takhöjd
- Bästa läget i Mariehäll
- Helt utan insyn

INTERIÖR
Hall
Välkomnande rymlig genomgående hall med genomgående 1-stavs parkett, målade väggar i vacker kulör och högt i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till bostadens badrum, sovrum och vardagsrum och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr och i rymliga platsbyggda garderober.

Vardagsrum
Magnifikt vardagsrum i gavelläge med stora fönsterpartier i två väderstreck och utgång till bostadens två rymliga balkonger ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang för härligt umgänge. Vacker utsikt över hamnen och det grönskande området ger en rofylld stämning samt angenäm lugn utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående 1-stavs parkett följer hela lägenheten med ljust målade väggar.

Kök
Påkostat och stilrent kök med praktiska högskåp i vitt utförande med stänkskydd i grå kakelsättning, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan svart bänkskiva i massiv granit gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Exklusiva vitvaror från Siemens i form av nylagd induktionshäll, köksfläkt, integrerad diskmaskin, integrerad ugn och mikrovågsugn från Bosch, kyl och frys med dubbeldörrar samt extra arbetsyta och förvaring i köksdel med barstolar. Genomgående parkett med vitmålade väggar och matplats med gott om plats för de större tillställningarna intill fönsterparti.

Master Bedroom
Insynsskyddat och rofyllt sovrum med lugn utsikt mot hamnen. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även i sovrummet med fantastiskt atmosfär, rymliga ytor och vacker genomgående parkett med vitmålade väggar samt en stilren fondvägg. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stort fönsterparti som ger ett rogivande ljusflöde samt platsbyggd garderob bakom vita dörrar som rymmer gott om förvaring.

Sovrum 1, 2 & 3
Rymliga rum med gott om plats för valfritt möblemang som sängar, garderober och arbetshörna. Dessa rum kan med fördel disponeras efter önskan och behov. Ljust målade väggar, generösa fönsterpartier med rogivande utsikt samt genomgående parkett på golv präglar samtliga rum. Ena sovrummet disponeras idag som en lyxig Walk-In-Closet som rymmer gott om förvaring, det andra som gästrum samt det tredje som sovrum.

Badrum
Helkaklat och stilrent badrum med vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. Här finns vägghängd wc och handfat i vitt porslin och vit kommod med tillhörande rymlig förvaring undertill. Spegelskåp ovan med integrerad belysning, dusch bakom modernt glasparti, handdukstork samt härlig golvvärme. Praktisk vit arbetsbänk och gott om förvaring i väggskåp ovan med vita fronter samt tvätt och torkmaskin från Samsung undertill. Infällda spotlights i tak.
Bostaden andra badrum är även här helkaklat i vitt och grått utförande, rymmer förvaring i vit kommod, spegelskåp, handdukstork, samt dusch.

Balkongerna
Bostaden bjuder på två fantastiska balkonger i soligt läge varav ena är inglasad. Båda rymmer gott om utrymme för valfritt lounge/balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar med grillning i gott sällskap bland det grönskande området och utsikt mot glimmrande sjövatten.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd.
- Varmvatten debiteras separat efter faktisk förbrukning.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Margretero 1 består av 134 bostadsrätter fördelat på 122 lägenheter och 12 stadsradhus samt 5 lokaler med hyresrätt. Föreningen är äkta och äger marken. Föreningen ligger centralt beläget på gränsen mellan Sundbyberg och Bromma, vilket gör att det mesta man kan tänkas behöva finns i närheten! Till föreningen hör även lokaler i huset längs med Bällstavägen samt ett garage.

Kabel TV & Bredband
Basutbud via Canal-Digital ingår i månadsavgiften. 100 Mbit bredband och fast avgift bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften. Leverantör: Ownit.

Bilplats
137 st garageplatser finns, går att hyra för ca 1.000 kr/månad, 250 kr/mån för MC. Finns även platser med laddstolpar. Garaget genomgick en renovering under 2017 som bekostade av Einar Matsson. Ingen kötid i dagsläget.

Gemensamma utrymmen
Det finns källarförråd, en trevlig innergård och tvättstuga. Gården består av gräsytor, planetringar och grusgångar samt innehåller en lekplats och tre små gårdar för förskolan.

Genomförda renoveringar:
Garage 2017

Kommande/Gjorda renoveringar
Föreningen planerar inga kommande renoveringar

Övrigt
- Varmvatten debiteras separat efter faktisk förbrukning.
- Föreningen planerar inga avgiftsförändringar för tillfället.
- Mer info finns på föreningens hemsida: http://www.margretero.se
- Föreningen accepterar delat ägandeskap av bostadsrätten med minsta ägarandel 10 %.
- Styrelsen har fattat ett praxisbeslut om att inte godkänna juridiska personer i föreningen trots att nuvarande stadgar tillåter det.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM