ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Timmermansgatan 38B, 1 tr
STILRENA 2 ROK I TVÅ VÄDERSTRECK UTAN INSYN MED SOLIG BALKONG PÅ ATTRAKTIVA TIMMERMANSGATAN! En drömbostad i vacker fastighet anno 1936 med stilsäker interiör, balkong mot grönskande innergård och stora sociala ytor karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad i ett av Södermalms mest eftertraktade kvarter med närhet till Mariatorget och vackra Tantolunden. Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus från två olika väderstreck och härlig rymd. Föreningen har även en mycket trivsam grönskande innergård som erbjuder skön vila, fika, grillning och umgänge. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem! OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2785 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
50 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, VA.
BYGGNADSÅR
1936
UTGÅNGSPRIS
3 895 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
29 oktober
Visning på tisdag 14:00-14:45.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
En drömbostad i vacker fastighet anno 1936 med stilsäker interiör, balkong mot grönskande innergård och stora sociala ytor karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad i ett av Södermalms mest eftertraktade kvarter med närhet till Mariatorget och vackra Tantolunden. Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus från två olika väderstreck och härlig rymd. Föreningen har även en mycket trivsam grönskande innergård som erbjuder skön vila, fika, grillning och umgänge. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

- Grönskande balkong i sydväst läge mot innergård
- Kort gångavstånd till Pendeltåg och Tunnelbana
- Solid brf med god ekonomi

INTERIÖR
HALL
Välkomnande hall med slitstarkt trägolv, vita väggar och högt i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens hjärta och har goda avhängningsmöjligheter invid dörr samt två stycken rymliga klädkämmare.

VARDAGSRUM
Spatiöst vardagsrum med stort fönsterparti som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt större matplats i den separata matsalen intill kök för mysiga middagar med familj och vänner som skapar det perfekta vardagsrummet. Höga golvsocklar som ramar in den vackra nyslipade fiskbensparketten i samspel med vita väggar.

KÖK
Välplanerat kök med stilsäkert vita högblanka skåpsluckor och generöst ljusflöde från fönsterpartier i två olika väderstreck. Praktiska hög och underskåp och gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan tjock bänkskiva i trä gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Vit kakelsättning ovan bänkskiva med belysning under väggskåp. Vitvarorna i detta kök består av frys och kyl, ugn, köksfläkt ovanför spis, platsbyggt skafferi samt diskmaskin gör detta kök komplett. Vackert golv med vita väggar.

SOVRUM
Insynsskyddat och rofyllt sovrum som erbjuder fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Här bjuds det på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord samt utgången till bostadens lummiga balkong med glasade balkongdörrar som ger ett rogivande ljusflöde. Vackert golv med vita väggar.

BADRUM
Helkaklat badrum med tilltalande materialval som vitt kakel på väggar och grått klinker på golv med behaglig golvvärme. Spegel med spotlights ovan handfat och tillhörande kommod i vitt utförande, WC, glasad duschvägg med dusch samt spotlights i tak.

BALKONG
En mysig balkong i soligt sydvästläge mot lugn innergård med fantastisk utsikt över den grönskande innergården med utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap.

ÖVRIGT
- Obligatorisk avgift om 241,50 kr/mån för bredband/Tv + 50kr för balkongavgift.
- 2020-01-01 byts ComHem 100/10 Mbit/s Fiber + basutbud TV mot Bahnhof 1000/1000 Mbit/s fiber. Kostnaden justeras från 241,5kr/mån till 125kr/mån.
- Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett vindsförråd.

OMRÅDE
Här bor ni i hjärtat av Södermalm och dess fantastiska utbud av restauranger, caféer och butiker. Mariatorget och Maria Magdalena kyrkan har ni alldeles precis runt hörnet. Tack vara bostadens placering, på en rofylld återvändsgata, kan ni själva välja om ni vill njuta av lugnet eller promenera någon minut och uppleva Södermalms storstadspuls. Förutom ett fantastiskt serviceutbud finner ni även förskolor, skolor, grönområden, promenadstråk och vattnet en kort promenad bort. Här finns allt ni behöver och när ni väl bosatt er här kommer ni aldrig vilja lämna dessa charmiga kvarter! Ett stenkast från porten finner ni flertalet olika kommunikationsmöjligheter, endast ca 3 minuters promenad till tunnelbana och pendeltåg.
PLANLÖSNING
ALTERNATIV PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Bergsgruvan Större 33 är en äkta förening som bildades 2004 och består av 32 lägenheter och 3 lokaler varav 1 lägenhet och de 3 lokalerna är upplåtna med hyresrätt. Föreningen äger marken, (ej tomträtt).

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Inom föreningen finns det en mycket fin tvättstuga som ligger i källaren med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Föreningen har även en mycket trivsam grönskande innergård som kan erbjuda skön vila, fika, grillning och umgänge.

BREDBAND OCH TV
I fastigheten finns kabel-TV via Com Hem. En obligatorisk avgift tillkommer för detta utöver månadsavgiften om 242 kr/månad. Från 1 januari 2020 kommer bredband levereras via Bahnhof och en kostnad om ca 125 kr/månad kommer att läggas på månadsavgiften. Gruppavtalet med Com Hem sägs samtidigt upp.

PARKERING
I området gäller boendeparkering. Tillstånd ansöks hos Gatu- eller fastighetskontoret. Tillstånd är gratis och månadskort kostar ca 900kr. För mer info besök www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/Boendeparkering/

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
1985 stambyte kök och badrum, utbyte av fönster
2002 ventilation
2005 takmålning, nya entréportar och låssystem, uppgradering av tvättstugan
2006 termostatbyte, stenläggning och förbättring i gården
2007 renovering av värmesystemet & vattentryckspump
2008 balkongbyggnation
2010 termostatbyte
2011 renovering av gatufasad samt stamspolning
2012 bygge av vindslägenhet
2013 Renovering av plåttak
2013 Renovering av fönster och balkongdörrar i trapphus
2014 Genomförd obligatorisk ventilationskontroll
2014 Spolning i en av stammarna
2014 Byte av värmeväxlare
2015 Nytt torkskåp till tvättstugan
2016 Fasadrenovering mot gård
2019 Renovering av trapphus

ÖVRIGT
- Delat ägande godkänns (exempelvis mellan förälder och barn), om den som bor i bostaden äger minst 10 %.
- Juridisk person accepteras ej.
- Överlåtelseavgift betalas av köpare.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM