ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Brogatan 16
Välkommen till denna moderna tvåa belägen i Sundbybergs mest expansiva område, Järvastaden. Här finner ni en nyproducerad bostad med trivsam och rymlig balkong, modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt fina materialval. En trevlig bostad med praktikaliteter såsom tvättmaskin och torktumlare. Här har ni nära till kommunikationer och naturområden. I Järvastaden har ni härliga Spegeldammsparken och Mulle Meck med plats för lek, spel, picknick, olika aktiviteter samt plats för stillhet och ro. I området finns det även gott om motionsmöjligheter som Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat. Helt enkelt ett hem att trivas i! Välkommen på visning!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2704 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
2
BOAREA
45 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
I avgiften ingår värme ovh vatten. Obligatoriskt tillägg om 129 kr för TV och 149 kr för bredband.
UTGÅNGSPRIS
2 295 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Välkommen till denna moderna tvåa belägen i Solnas mest expansiva område, Järvastaden. Här finner ni en nyproducerad bostad med trivsam och rymlig balkong, modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt fina materialval. En trevlig bostad med praktikaliteter såsom tvättmaskin och torktumlare. Här har ni nära till kommunikationer och naturområden. I Järvastaden har ni härliga Spegeldammsparken och Mulle Meck med plats för lek, spel, picknick, olika aktiviteter samt plats för stillhet och ro. I området finns det även gott om motionsmöjligheter som Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat. Helt enkelt ett hem att trivas i! Välkommen på visning!

Hall
Välkomnande hall med vy mot den öppna planlösningen. På golvet ligger stilren parkett, vilket är genomgående för hela lägenheten. Vitmålade väggar samt badrum direkt till vänster. Här finns också en skjutdörrsgarderob med speglade dörrar dom rymmer gott om förvaring.

Kök
Ett stilrent kök med vita fronter och flertalet över- och underskåp. Mörk nyans av kakel ovanför bänkskivan. Här finns gott om arbetsyta och köket är utrustat med moderna vitvaror i rostfritt stål i form av diskmaskin, induktionshäll, fläkt, kombinerad kyl/frys samt inbyggd mikrovågsugn och ugn. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör det möjligt för gott om nära och kära att umgås.

Vardagsrum
Även i vardagsrummet består golvet av parkett och vitmålade väggar. Ett luftigt vardagsrum med generösa golvytor som gör det möjligt för gott om plats för stor soffgrupp, tv-möblering och övrig möblering. En öppen planlösning mot köket som skapar en social atmosfär. Härifrån når ni även den trevliga balkongen.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med gott om plats för en stor säng, nattduksbord och övrig möblering.

Badrum
Helkaklat badrum med klinker i mörk ton och stora vita kakelplattor på väggarna. Här finns alla bekvämligheter som önskas så som wc, dusch med glasdörrar, tvättställ med tillhörande kommod och spegelskåp med ovanliggande belysning. Här finns även torktumlare samt tvättmaskin.

Balkong
Trevlig balkong med vy över föreningens vackra innergård.
En rymlig balkong med plats för möblemang och blomsterplantering.

Omgivning
Endast 10 minuter från city växer en helt ny stadsdel fram. Järvastaden är Stockholms största satsning på många år och här kommer till slut 12 000 människor att bo och leva. Järvastaden formas till en gemytlig småstad där inget kvarter blir det andra likt. Området har snabbt utvecklats till en idealisk plats att leva och växa upp på, framför allt så uppskattas barnvänligheten och att ha naturen in på knuten samt alla motionsmöjligheter. Här finns förskolor och grundskolor. Den nyanlagda Spegeldammsparken, Mulle Meck parken och Överjärva gård med café, djur och små hantverksbutiker är populära utflyktsmål. Gillar du att röra på dig så finns det gott om promenad och motionsslingor i närheten som Ursviks motionsgård, Igelbäckens naturreservat samt Råsta och Lötsjön! Närhet till city och utmärkta kommunikationer med bil, buss, pendeltåg, tunnelbana och cykel. Buss finns direkt utanför porten som tar dig in till tunnelbanan och vidare in till Stockholm Centrum. Utmärkta cykelvägar finns även hela vägen in till city. Närservice återfinns i form av dagligvarubutik, caféer, restauranger, cykelhandlare, gym, förskolor och lekparker. ICA nära, Större köpcentrum som Mall of Scandinavia, Kistagallerian och Solna Centrum finns inom gång- och cykelavstånd.
PLANLÖSNING
FÖRENING
BRF Trädgårdsporten i Järvastaden är en äkta bostadsrättsförening med 63 lägenheter i Sundbyberg. Föreningen bildades år 2007. Fastigheten är formad som ett L och ligger på adresserna Brogatan 16-18 och Vinthundsgatan 1-3.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Barnvagns- och rullstolsrum finns på markplan i varje trapphus. Ett gårdshus finns som innehåller grovförråd/lägenhetsförråd, cykelförråd och tvättstuga.

TV, BREDBAND OCH TELEFONI
Bostadsrättslägenheterna är utrustade med uttag för datakommunikation, tv och telefoni via bredband.
Kabel-TV basutbud och bredband genom Ownit (1000 Mb upp/nedströms) ingår i månadsavgiften.

PARKERING
Ett garage finns med 33 platser som hyrs ut till de boende. För folkbokförd i Sundbybergs Stad finns även möjlighet att ansöka om boendeparkering som gäller för parkeringsplatserna på omkringliggande gator för 600kr/månad .
Varmgarage utan kö 1094kr/mån.

ÖVRIGT
-Delat ägandeskap ok.
- Juridisk person accepteras ej som medlem.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM