ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Kratsbodavägen 46B
Makalös gavelfyra i bästa läge med hela två balkonger och exklusiva tillval från 2018 belägen på gränsen mellan eftertraktade Bromma och Sundbyberg! Lägenheten bjuder på en öppen och social planlösning och lyxiga bekvämligheter. Ett modernt, nyckelfritt boende där det digitala Yale Doorman låset innebär att du aldrig behöver leta efter borttappade hemmanycklar. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett i ek och vitmålade väggar. Tack vare vardagsrummets höga balkongdörrar och generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten. Bostadens pärlor, de stora och inbjudande balkongerna, blir som två extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sol där du kan njuta av den färgsprakande himlen. Exklusivt, helkaklat badrum i gråa toner med spotlights i taket, behaglig golvvärme, duschhörna, spegel med integrerad belysning, handdukstork och kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Du erbjuds flexibla möbleringsmöjligheter då man rymmer såväl ett rejält matbord samt även en stor soffgrupp. Det finns tre rofyllda sovrum samt en walk- in-closet som rymmer gott om förvaring. Här bor du bekvämt i ett idylliskt område med låg månadsavgift, gemensamma takterrasser och bilpool att nyttja, kamerabevakat garage, gym och restaurang i byggnaden samt Sundbybergs puls endast ett stenkast bort. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen till ett suveränt hem att trivas i! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4178 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
1
BOAREA
83 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, VA, bredband & TV basutbud.
BYGGNADSÅR
2018
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Bergvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Makalös gavelfyra i bästa läge med hela två balkonger och exklusiva tillval från 2018 belägen på gränsen mellan eftertraktade Bromma och Sundbyberg! Lägenheten bjuder på en öppen och social planlösning och lyxiga bekvämligheter. Ett modernt, nyckelfritt boende där det digitala Yale Doorman låset innebär att du aldrig behöver leta efter borttappade hemmanycklar. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett i ek och vitmålade väggar.

Tack vare vardagsrummets höga balkongdörrar och generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten. Bostadens pärlor, de stora och inbjudande balkongerna, blir som två extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sol där du kan njuta av den färgsprakande himlen. Exklusivt, helkaklat badrum i gråa toner med spotlights i taket, behaglig golvvärme, duschhörna, spegel med integrerad belysning, handdukstork och kombinerad tvättmaskin med torktumlare.
Du erbjuds flexibla möbleringsmöjligheter då man rymmer såväl ett rejält matbord samt även en stor soffgrupp. Det finns tre rofyllda sovrum samt en walk- in-closet som rymmer gott om förvaring. Här bor du bekvämt i ett idylliskt område med låg månadsavgift, gemensamma takterrasser och bilpool att nyttja, kamerabevakat garage, gym och restaurang i byggnaden samt Sundbybergs puls endast ett stenkast bort. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen till ett suveränt hem att trivas i!

INTERIÖR
HALL
Ljus och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter direkt till höger samt stort och rymligt förråd invid dörr samt plats för avlastningsbord. Brand-och ljudklassad säkerhetsdörr från Daloc. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har genomgående 1-stavs parkett i naturfärgad, mattlackad ek och vitmålade väggar.

KÖK
Påkostat och stilrent kök från HTH i designkonceptets utformning med det exklusiva tillvalet "Grey". Praktiska högskåp med push-funktion i grått utförande med infälld belysning undertill, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva samt stänkskydd av grå komposit från JETSTONE gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Exklusiva vitvaror från Siemens i form av induktionshäll, diskho i rotfritt stål, fläkt integrerad i överskåp, integrerad mikrovågsugn, integrerad diskmaskin bakom grå skåpsluckor, integrerad varmluftsugn och kyl/frys. Genomgående ekparkett med vitmålade väggar och matplats intill fönsterparti.

VARDAGSRUM
Magnifikt vardagsrum i gavelläge invid kök med stora fönsterpartier och utgång till bostadens ena rymliga balkong ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats för härliga middagar. Vacker utsikt över det grönskande området som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående vacker 1-stavs parkett i ek följer hela lägenheten med tapetserade väggar.

MASTER BEDROOM
Insynsskyddat sovrum med lyxig Walk-In-Closet och utsikt över de grönskande träden. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även i sovrummet med fantastiskt atmosfär, rymliga ytor och vackert genomgående ekparkett som följer hela lägenheten med vitmålade väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stort fönsterparti som ger ett rogivande ljusflöde. Plats för förvaring samt skrivbords om så önskas.

SOVRUM 2 & 3
Rymliga sovrum varav ena har utgången till bostadens andra balkong med gott om plats för valfritt möblemang som sängar, garderober och arbetshörna. Dessa rum kan med fördel disponeras efter önskan och behov. Vit målade väggar, generösa fönsterpartier med rogivande utsikt samt genomgående parkett på golv präglar samtliga rum. Ena sovrummet disponeras idag som gästrum/arbetsrum som rymmer gott om förvaring, det andra som barnrum.

BADRUM
Exklusivt badrum där man även här har valt det påkostade tillvalet "grey". Behaglig golvvärme, duschhörna med blankt glas, spegel med integrerad belysning och handdukstork. Generöst med förvaring i vita väggskåp och bänkskiva i vitt utförande ovan tvättmaskin och torktumlare. Allt belyses snyggt via spotlights. Bostaden andra badrum är även här helkaklat i vitt utförande, spegel & WC.

BALKONGER
Fantastiska balkonger varav en inglasad som bjuder på gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap.

ÖVRIGT
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd.
- Obligatoriskt tillägg om 165kr/mån för bredband.
- Föreningen har en gemensam bil-pool, där bil finns att hyra.
- Gemensamma takterrasser.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Alprosen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2014 och äger fastigheten Stockholm Alphyddan 11 med adress Kratsbodavägen 44-46 i Bromma, Stockholm. Föreningen äger marken. I föreningen finns 109 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns 3 lokaler som hyrs ut, bland annat till Fitness 24/7 och populära hamburgerrestaurangen Bun Meat Bun. Fastigheten byggdes år 2018 och ritades av VERA arkitekter.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Två gemensamma takterasser finns att nyttja i föreningen.
Barnvagnsrum finns i fastigheten.
Cykelförvaring under tak finns på gårdsplanen.
Miljörum för sortering finns på gårdsplanen.
Hamburgerrestaurang Bun Meat Bun, barngym Gymi och Fitness 24/7 i byggnaden.
Alprosen har även en poolbil som alla medlemmar i föreningen får hyra.

TV & BREDBAND
Föreningen har ett gruppavtal med Bredbandsbolaget som avser bredband, tv och telefoni. Ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån tillkommer månadsavgiften och då levereras bredband 250/100mbit (fiber) in i lägenheten.

RENOVERINGAR
Inga renoveringar planerade då byggnaderna är nyuppförda. Därför bedöms inte något fastställbart underhållsbehov föreligga utöver sedvanligt löpande underhållsbehov.

PARKERING
Garage finns under fastigheten som nås via hiss och trappor. Föreningen har 52 garageplatser som kostar 1300,50 kr/mån att hyra, det finns även 2 parkeringsplatser på gården som kostar 650 kr/mån. Föreningen har en bilpool som medlemmarna kan nyttja.

ÖVRIGT
- Juridisk person godkänns som medlem.
- Föreningen godkänner delat boende.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM