ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Kellgrensgatan 10
Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömbostad kan vara ett hårt och nästan lite tjatigt och slitsamt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på- och en sådan lägenhet är denna fantastisk fina lägenheten på Kellgrensgatan 10. En oerhört fin bostad med oslagbart läge som sannerligen skiljer sig från mängden. En bostad för den kräsne som vill ha någonting utöver det vanliga. Helt enkelt en bostad att trivas och bli kär i. Nu saluförs äntligen denna exklusiva och eleganta lägenhet om 2 rum och kök i populära Kungsholmen. Vidare erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig social karaktär, ett modernt badrum, stort rogivande sovrum med tillhörande klädkammare samt en mysig balkong. Här bor du med närhet till såväl Hornsbergs Strand, med sin fina strandpromenad och restauranger, som Lindhagensgallerian med ICA Maxi, systembolag, apotek och diverse butiker. Brf Gladan innefattar två huskroppar med adresserna Warfvinges väg 18 och Kellgrensgatan 10, uppförda med arkitektur och design av högsta klass. Husets entré är stilig och försedd med två rymliga hissar. Husets alla våningsplan är inredda med heltäckningsmattor och stengolv som ger en exklusiv hotellkänsla. Huset är certifierat silverhus vilket innebär att fastigheten uppfyller viktiga och höga krav vad gäller energianvändning, inomhusmiljö och material. Fastigheterna är också välisolerade passivhus och innebär att lägenheterna är oerhört tysta. Föreningen har mycket bra bekvämligheter för dess medlemmar. Cykel- och barnvagnsutrymmen, soprum med källsortering, trevlig innergård samt garage som rymmer totalt 167 platser, hyran är för närvarande 1 550 kr/mån och 500 kr/mån för MC-plats. Det är dags att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3473 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
3
BOAREA
53.5 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl bredband, kabel-tv, värme & vatten
BYGGNADSÅR
2015
UTGÅNGSPRIS
4 195 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömbostad kan vara ett hårt och nästan lite tjatigt och slitsamt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på- och en sådan lägenhet är denna fantastisk fina lägenheten på Kellgrensgatan 10. En oerhört fin bostad med oslagbart läge som sannerligen skiljer sig från mängden. En bostad för den kräsne som vill ha någonting utöver det vanliga. Helt enkelt en bostad att trivas och bli kär i.

Nu saluförs äntligen denna exklusiva och eleganta lägenhet om 2 rum och kök i populära Kungsholmen.
Vidare erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig social karaktär, ett modernt badrum, stort rogivande sovrum med tillhörande klädkammare samt en mysig balkong. Här bor du med närhet till såväl Hornsbergs Strand, med sin fina strandpromenad och restauranger, som Lindhagensgallerian med ICA Maxi, systembolag, apotek och diverse butiker.

Brf Gladan innefattar två huskroppar med adresserna Warfvinges väg 18 och Kellgrensgatan 10, uppförda med arkitektur och design av högsta klass. Husets entré är stilig och försedd med två rymliga hissar. Husets alla våningsplan är inredda med heltäckningsmattor och stengolv som ger en exklusiv hotellkänsla. Huset är certifierat silverhus vilket innebär att fastigheten uppfyller viktiga och höga krav vad gäller energianvändning, inomhusmiljö och material. Fastigheterna är också välisolerade passivhus och innebär att lägenheterna är oerhört tysta.
Föreningen har mycket bra bekvämligheter för dess medlemmar. Cykel- och barnvagnsutrymmen, soprum med källsortering, trevlig innergård samt garage som rymmer totalt 167 platser, hyran är för närvarande 1 550 kr/mån och 500 kr/mån för MC-plats.
Det är dags att längta hem!

Hall
Välkommande hall med plats för avhängning- samt förvaringsmöjligheter i form av garderober. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vitlaserad enstavsparkett.

Kök
Modernt och stilrent HTH-Kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket erbjuder gott om förvaring bakom vita luckor, bänkskiva i vacker svart granit och ovan sitter stänkskydd i samma utförande. Kökets maskinella utrustning består utav integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, köksfläkt samt integrerad kyl/frys. Samtliga vitvaror är från Siemens.

Vardagsrum
Ljust och öppet vardagsrum i anknytning till köket skapar en härlig atmosfär. Fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönster och utgång mot lägenhetens mysiga balkong. Här finns plats för större soffgrupp, TV möbler och matgrupp som rymmer ca 6–8 personer.

Master bedroom
Väl tilltaget Master Bedroom med tillhörande walk-in closet. Här finns även utgång till lägenhetens härliga balkong.

Badrum
Lyxigt helkaklat badrum med infällda spotlights i tak och värmegolv. Utrustat med kommod med spegel ovan wc-stol samt badkar med dusch. Torktumlare och tvättmaskin från Siemens med praktisk bänkskiva samt skåp ovan.


Område
Här bor du centralt i lugna kvarter på Kungsholmen. På kort promenadavstånd ligger mysiga Hornsberg med dess fantastiska promenadstråk och restauranger som blivit ett av Stockholms mest uppskattade områden. Här finner ni även Lindhagens galleria med en stor matbutik, apotek, gym samt all annan tänkbar service.
Kommunikation
Mycket goda kommunikationer med Stadshagens tunnelbana runt hörnet och även bra bussförbindelser. Här bor du bara några minuter från Hornsbergs Strand och den fina strandpromenaden. På bekvämt promenadavstånd finns även Lindhagensgallerian med ICA Maxi, systembolag, apotek och diverse butiken.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Gladan är en förening med Sveriges största passivhus bestående av 2 huskroppar och omfattar totalt 187 lägenheter upplåtna med bostadsrätt fördelade på adresserna Kellgrensgatan 10 & Warfvinges väg 18. Utöver detta har föreningen även 3 lokaler för uthyrning (Restaurang Nurres Café, förskola Pysslingen och barnbutiken Babyproffsen) samt 160 parkeringsplatser i garageplan. Huset ligger nära en av Stockholms högsta punkter, så dessa två torn syns vida omkring som en del av Stockholms silhuett. I fasaden är balkongerna anslående med räcken i mässing. I fastighetens gemensamma utrymmen finns ett avancerat säkerhetssystem med kameraövervakning, lås och larm.

ENERGISNÅLT PASSIVHUS
Huset är det största bostadshuset hittills i Sverige som klarar kraven för energisnåla så kallade passivhus. Det moderna uppvärmningssystemet gör att lägenheten slipper element, vilket gör det lättare att möblera. Huvudsakligen sker uppvärmningen av lägenheterna genom luftkanaler i betongen mellan våningsplanen samtidigt samt att värme återvinns i både ventilations- och avloppssystem. Även garaget värms upp genom att värmen från parkerade bilar återanvänds. Detta innebär att bostadsrättsföreningen har låga kostnader för uppvärmning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Städrum
Cykel- och barnvagnsförråd
Miljörum
De boende får en gemensam nedre gård samt en gemensam terrass på det nedre taket mellan de två tornen
Garage
Externa förråd finns att hyra till låg avgift, separat kö.
GARAGE
Föreningen disponerar över ett stort garage med 160 platser till en kostnad av 1450-1550kr/mån. Kostnad för MC/moped plats är 500kr/mån.

EL & VATTEN
Kallvatten ingår i månadsavgiften. Varje lägenhet är försedd med mätning av varmvatten och el och debiteras bostadsinnehavaren efter verklig förbrukning.

TV & BREDBAND
Lägenheterna är anslutna till fiber via Bredbandsbolaget som är leverantör de fem första åren. Triple-play uttag finns i samtliga rum. Bredband 100mbits samt TV "Must carrykanaler" ingår i månadsavgiften.

ÖVRIGT
Överlåtelseavgift tas ut av köparen om 1138 kr.
Pantsättningsavgift tas ut om 455 kr/pant.
Föreningen är upplåten med tomträtt, fast avgäld till 2022-12-31.
Inget beslut om ändrad avgift finns.
Juridisk person godkännes ej.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM