ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT
NYNÄSHAMN
Frejgatan 13
Det är med stor glädje vi nu kan presentera totalrenoverade kvadratmeter på en central adress i Nynäshamn. Här erbjuds ett kvalitativt boende med allt som den kräsne önskar. Uppfart med plats för två bilar, stor baksida med plan och fin gräsmatta. Vidbyggd altan där ett Caldera Spa är nedsänkt. Sol från morgon till kväll på fastigheten. Letar Ni efter en villa som har det där lilla extra? Vill Ni bo centralt på ett par minuters gångavstånd från centrum, buss, skolor och pendeltåg? Frejgatan 13 erbjuder allt Ni önskar och lite där till. Villan har genomgått omfattande renoveringar och sticker ut i mängden med sina exklusiva materialval. Vi på Bronze Fastighetsförmedling är oerhört glada att fått detta förtroende, villan genomsyras av kvalité, design och känsla! Något som Ni alla kommer känna av när Ni besöker oss på visningen! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.
TYP
1-familjs friliggande villa
TOMT
910
ANTAL RUM
4 st
BOAREA
120 kvm + 70 kvm biarea
BYGGNADSÅR
1939
UTGÅNGSPRIS
5 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Bergvärme
VISNINGAR
21 september
Visning på lördag 12:00-13:30.
22 september
Visning på söndag 12:00-13:00.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Det är med stor glädje vi nu kan presentera totalrenoverade kvadratmeter på en central adress i Nynäshamn.
Här erbjuds ett kvalitativt boende med allt som den kräsne önskar.
Uppfart med plats för två bilar, stor baksida med plan och fin gräsmatta. Vidbyggd altan där ett Caldera Spa är nedsänkt.
Sol från morgon till kväll på fastigheten.

Interiörbeskrivning:

Letar Ni efter en villa som har det där lilla extra? Vill Ni bo centralt på ett par minuters gångavstånd från centrum, buss, skolor och pendeltåg? Frejgatan 13 erbjuder allt Ni önskar och lite där till.
Villan har genomgått omfattande renoveringar och sticker ut i mängden med sina exklusiva materialval.
Vi på Bronze Fastighetsförmedling är oerhört glada att fått detta förtroende, villan genomsyras av kvalité, design och känsla! Något som Ni alla kommer känna av när Ni besöker oss på visningen.
Vi tar och påbörjar vår rundvandring

Som vi beskrev rymmer uppfarten plats för två bilar, önskar Ni ännu större så går ena stenmuren att plocka ner, då breddar Ni uppfarten ganska rejält. Nuvarande ägare har restaurerat hela stenmuren via fackman och i samband med det planterades ca 100st thujaplantor som på ett vackert sätt inramar fastigheten och skapar ett ”året runt grönt” insynsskydd. Thujaplantorna växer med ca 30cm om året så den nya ägaren får välja hur högt Ni önskar ha häcken, sen klipper Ni den enkelt på toppen, då slutar den växa på höjden och börjar bredda sig istället.
Grundmuren är nyligen ommålad i en stockholmsvit nyans, det tillsammans med den moderna gråa fasadfärgen skapar en fin balans.
Trappan med skymningsstyrda LED-lampor leder Er upp till den vidbyggda altanen i ett strålande solläge. Här får Ni plats med stora middagsbjudningar.
Altanen sträcker sig bak mot baksidan och har på en lite mer avskild plats även ett nedsänkt Caldera Spa. Bjud över vännerna på något gott att äta och dricka, samlas i poolen för att njuta av 39grader varmt vatten samtidigt som ni blickar upp mot en stjärnklar himmel.
Det är livskvalité om Ni frågar oss.
Den plana och fina gräsmattan sträcker sig runt stora delar av fastigheten, längst i öster finns en vacker stentrappa som leder Er upp på berget, för halva berget ingår i fastigheten. Nuvarande ägare hade planer på att bygga en altan här uppe, något som inte vore helt fel, för Ni kommer upp i taknockshöjd och kvällssolen är fantastisk här.

Vi tar och går in i villan
Den ljusa och vackra hallen skapar direkt en modern och stilren känsla, stora fönsterpartier ut mot berget som under kvällstid är upplyst med hide a light spotlights, det skapar en fantastisk känsla när man på kvällen kan stå i vardagsrummet och se bergets upplysta detaljer.
Golvvärme finns naturligtvis i hallen.
Längst ner så når Ni ett extremt påkostat och specialdesignat badrum med härlig golvvärme. Här har nuvarande ägare inte sparat på krutet. Stora 60x60plattor på både golv och väggar med minimal fog. Designade duschblandare från Tapwells black crome serie, likaså blandaren till handfatet.
Vägghängd svart wc. Inbyggda hyllor i vägg samt avskiljarväggen med dimbar belysning från hide a light.
Känslan av att kliva in i ett hotellbadrum är påtaglig och tydligen var det den känslan nuvarande ägare ville uppnå. Ni kommer själva förstå när Ni kommer på visningen vad vi försöker förmedla i texten.
Vardagsrummet med sin öppna och ljusa planlösning är slående, ett enhetligt ljust titanbehandlad golv skapar en behaglig ljusåtervinning från alla fönster i olika väderstreck. Allt är totalrenoverat från golv till tak.
Köket är öppnat för att få ett bättre flöde i de sociala ytorna, så här kan Ni tillaga middagen samtidigt som Ni kan umgås med Era gäster.
Exklusiv Carraramarmor på både köksön samt arbetsbänken, det tillsammans med mässingsdetaljerna från tapwell blir smakfullt och elegant.
Murstocken har infällda hyllplan, självklart med marmorinfästning och dimbar belysning. Här inne går rökkanalerna, så vill Ni går det att fälla in en kamininsats i murstocken.
Samtliga vitvaror är nya och även den stora vinförvaringskylen.
När vi frågade nuvarande ägare vad det älskar mest invändigt med huset så var det just kökets planlösning mot vardagsrummet samt hur de fått till badrummen.
Vi kan ta den renoverade trappen upp till övervåningen, självklart finns det nedfällda och dimbara spotlights i trappen som skapar ett fint ”up light” sken på kvällen. Nya mässningsbeslag pryder ledstången och skapar en fin kontrast mot den gråa nyansen i trappan.
Väl uppe så möts Ni av en ljus och delvis möblerbar hall, här är allt precis som på entréplanet totalrenoverat med samma exklusiva materialval och känsla.
En stor och nybyggd balkong inbjuder till stillsamma och goda frukostar i morgonsolen.
Nuvarande master bedroom har platsbyggd klädförvaring och rymmer plats för en stor dubbelsäng med tillhörande sängbord.
Sovummet intill master bedroom är näst intill lika stort och lämpar sig perfekt till barnrum eller tonårsrum.
Det tredje sovrummet är det största, tidigare var detta två sovrum. Det är enkelt att återställa ifall Ni önskar ha det som två barnrum eller konvertera det till ett stort master bedroom med anslutande walk in closet.
Badrummet här uppe håller en lika hög standard som det på entréplanet, här har ägaren valt lite mer varma färger såsom keramikplattor i marmorimitation, en ljusgrå hexagonklinker samt en vit vägghängd wc.
Handfat och kommod kommer från trendiga superfront, likaså den äkta marmorskivan ovanpå. Dusch och kran samt spolknappen i mässing kommer från Tapwell.
Utanför badrummet så finns vindsluckan, en suverän vind till förvaring eller ombyggnation till loungerum eller liknande.

Vi tar och går ner igen och tittar till källarvåningen.
Ljusmålade väggar samt ett grått golv, här finns en luftkonvektor som effektivt värmer upp stora delar av källaren, den är kopplad till bergvärmen.
Till höger så finns ett suveränt klädförvaringsrum.
Stor tvättstuga som går att dela av och göra till SPA om man så önskar, det finns en liten wc i anslutning till tvättstugan, så man kan öppna upp mellan för att öka antalet kvadratmeter. Bra med fönster så ljuset flödar in och källarkänslan är näst intill obefintlig.
Pannrum där bergvärmen med en extra ackumulatortank står, gott om förvaringsutrymmen.
Stort förråd som tidigare varit ett invändigt garage, nuvarande ägare hade tänkt att pusta upp väggar samt måla golvet i samma gråa färg som övriga rum. Men nya ägaren får sätta sin touch på det hela.
Intill förrådet/garaget finns ett svalt litet rum som är mörkare än andra, det har använts till vinkällare, väggar och golv är målade. Putssläppet är medvetet lämnat för att skapa en rustik stil, det är gammalt och torrt nu men det blev en fin kontrast mot det nymålade vita väggarna.

Kortfakta:

Totalrenoverad
Nytt tak från tidigare ägare
Ny fasad från tidigare ägare
Nya fönster från tidigare ägare
Dränering utförd med platonmatta, sedan tidigare
Nya dörrar vid förråd och entré
Nästan all el är bytt
Allt är utfört av fackmän
Vidbyggd altan
SPA-bad, caldera Spa
Nybyggd balkong
Nymålad hall samt nytt golv
Nytt och vidbyggt badrum på entréplanet, påkostade materialval såsom tapwell black crome blandare
60x60 plattor på golv och vägg med minimal fog. Svart WC, infällda hyllor med dimmers. Golvvärme, touchspegel
Vardagsrummet är totalrenoverat från golv till tak, extra spånplattor under golvet för stabilitet och komfort. Öppen planlösning, Dimmers på alla spotlights, bredspacklade väggar och infällda hyllor.
Kök med exklusiv carraramarmor från Italien, mässingblandare från Tapwell.
Marmor i det infällda hyllorna i murstocken.
Ny diskmaskin, ny spis/ugn, Kyl/frys, vinkyl.
Köket är omlackat 2019 till en grå nyans.
Gråmålad trapp, mässingbeslag till ledstången
övre hallen är totalrenoverad, originaldörrar ommålade.
Samtliga sovrum är totalrenoverade
Ett sovrum är delbart om ni önskar ha ett ytterligare sovrum eller en stor walk in closet, se planritningen.
Badrum totalrenoverat med exklusiva materialval. Tapwell dusch, blandare och spolknapp i mässing. Kommod från superfront med marmorskiva. Vägghängd wc.
Stor vind
Källare är delvis renoverad med bortbilad platsmatta, uppmålat golv och väggar.
Tvättstuga, stort förråd ( tidigare garage )
Pannrum där bergvärmen finns
Vinkällare/förråd samt ett till rum som idag används till klädförvaring osv.

Uppfart för två bilar
Nybyggd stenmur på ena sidan
Thujahäck runt hela fastigheten mot vägen, växer ca 30cm om året.

Skymningsstyrd belysning av träd, berg och stentrappan.
Bra baksida utan insyn
Gott om sol från morgon till kväll på fastigheten
Stora delar av berget ingår till fastigheten, här kan man bygga en fin altan så får man ostörd kvällssol.
Gott om förvaringsutrymme under den stora altanen
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM