ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Spångavägen 42B
INSYNSSKYDDAD 2A MED NYRENOVERAT BADRUM, LÅG AVGIFT OCH GRÖNSKANDE VY PÅ ATTRAKTIV ADRESS! Nu saluförs denna charmiga tvåa med naturen som granne med vacker vy över den grönskande omgivningen och blomstrande naturområden runt knuten. Ytterst välplanerad och charmig bostad i vacker fastighet anno 1940 med ett insynsskyddat läge då fastigheten ligger på en kulle. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter och många bevarade 40-tals detaljer så som bland annat vacker parkett på golv, spanjolettlås på fönster och takrosetter som karakteriserar detta vackra hem ihop med nymålade ytskikt. Tack vare de väl tilltagna fönsterpartierna i två olika väderstreck med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd. En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra promenadstråk, skolor & förskolor, rogivande vatten och badplatser, blomstrande kolonilotter runt knuten med Brommaplans breda serviceutbud, Bromma Blocks med butiker, restauranger samt ytterst goda kommunikationer. Välskött förening med god ekonomi. Välkommen att längta hem! OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2277 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
42 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, VA, TV basutbud.
BYGGNADSÅR
1940
UTGÅNGSPRIS
2 295 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
INSYNSSKYDDAD 2A MED NYRENOVERAT BADRUM, LÅG AVGIFT OCH GRÖNSKANDE VY PÅ ATTRAKTIV ADRESS!
Nu saluförs denna charmiga tvåa med naturen som granne med vacker vy över den grönskande omgivningen och blomstrande naturområden runt knuten. Ytterst välplanerad och charmig bostad i vacker fastighet anno 1940 med ett insynsskyddat läge då fastigheten ligger på en kulle. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter och många bevarade 40-tals detaljer så som bland annat vacker parkett på golv, spanjolettlås på fönster och takrosetter som karakteriserar detta vackra hem ihop med nymålade ytskikt. Tack vare de väl tilltagna fönsterpartierna i två olika väderstreck med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd.
En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra promenadstråk, skolor & förskolor, rogivande vatten och badplatser, blomstrande kolonilotter runt knuten med Brommaplans breda serviceutbud, Bromma Blocks med butiker, restauranger samt ytterst goda kommunikationer. Välskött förening med god ekonomi. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande rymlig hall med genomgående parkett på golv med vitmålade väggar och högt i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och vardagsrum och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr. Här finns även rymliga platsbyggda garderober bakom vita fronter.

Vardagsrum
Makalöst vardagsrum i rofyllt läge med stora fönsterpartier mot grönskan ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang för härligt umgänge. Vacker utsikt över de grönskande träden som ger en rofylld stämning samt angenäm lugn utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående parkett följer hela lägenheten med vitmålade väggar.

Kök
Välplanerat kök med gott om ljusflöde från fönsterparti med praktiska högskåp i vitt utförande, stänkskydd i vit kakelsättning, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i trä gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Vitvaror i form av ugn och spis, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Charmigt svart/vitt klinker på golv med vitmålade väggar och matplats intill med gott om plats för de större tillställningarna.

Sovrum
Insynsskyddat sovrum med utsikt mot de grönskande äppelträden. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även i sovrummet med fantastiskt atmosfär, rymliga ytor och vacker genomgående parkett som följer hela lägenheten med ljusa väggar samt här en fondvägg i vacker färgpalett. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och arbetsyta invid stort fönsterparti som ger ett rogivande ljusflöde samt platsbyggd garderob med vita fronter som rymmer gott om förvaring.

Badrum
Nyrenoverat och helkaklat badrum med vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. Här finns wc och handfat i vitt porslin ovan vit kommod med tillhörande rymlig förvaring undertill samt platsbyggd ekhylla. Generöst spegelskåp ovan med belysning, handduksvärmare, dusch bakom modernt glasparti samt härlig golvvärme. Gott om ljusflöde från fönster.

Gemensam trädgård
Solig trädgård som bjuder på gott om utrymme och sittplatser för större sällskap och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar bland den grönskande omgivningen. Här finns även en direkt ingång till fastigheten.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd, samt ett ytterligare som ägaren idag hyr som finns till förfogande.

OMRÅDET
Ett extremt attraktivt, lugnt och tryggt boende endast ett stenkast till Brommaplans service inbäddat i vacker grönska precis intill Brommaplans mysiga kolonistugeområde och med bekväm närhet till allt man behöver och kan önska sig. Trots det lugna läget bor man stadslikt med bra mataffärer, banker, välrenommerade bagerier/kaféer/restauranger och fräscha träningsanläggningar. Här finns även olika serviceinrättningar, stora köpcentrum, lummiga parker, rogivande vatten och idylliska badplatser.
Natursköna områden med närhet till Judarskogens naturreservat, Lillsjön och Drottningholm. Även närhet till Mälaren med naturbad och vackra promenadvägar utmed vattnet, Solviksbadet, Kaanan och Ängbybadet i nära anknytning.
Väldigt goda kommunikationer med T-banans gröna linje mot Stockholm City och Hässelby strand. Bussar går mot Ekerö, Solna/Sundbyberg och Spånga station. Här finns också flygbussar mot både Bromma flygplats och Arlanda samt Tvärbanan mellan Solna-Sickla och Nockebybanan mellan Alvik-Nockeby. Behagligt avstånd till Bromma Blocks med 80-tal butiker, restauranger och stormarknader.
PLANLÖSNING
FÖRENING
BRF Flossamattan 27 är en äkta bostadsrättsförening med 36 lägenheter samt 1 lokal som är uthyrd som kontor i Bromma. Föreningen bildades år 2015 och har fått betyget B för år 2017. Föreningen bildades - och övertog fastigheten - som bostadsrättsförening 2015.

PARKERING
Föreningen har 17 st parkeringsplatser som de boende kan hyra, separat kö där det just finns lediga platser som kostar 300:-/m.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 centrufug, mangel samt torkskåp.
Cykelförråd finns i källaren.

TV OCH BREDBAND
Ansluten till kabelnät via Com Hem, beställs och debiteras separat. Bredband via Com Hem, beställs och debiteras separat.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
1995 Stambyte
1995 Balkongplattor renoverade, samt balkongräcken
1995 Bättring och målning av fasad
2009 Bergvärme
2014 Bergvärme kompletterad av ytterligare pump
2016 Renovering av ytskikt i alla badrum, Stammar och fasad är i gott skick.
2017 Nya entreportar
2018 Ny tvättmaskin i gemensamma tvättstugan
2018 OVK
2018 Inköp av nya utemöbler

PLANERADE RENOVERINGAR
Sopschakt i trapphus byts ut mot miljöstation/soplådor på tomten. Utemiljön kommer att ses över.

Övrigt
Marken upplåts med tomträtt och tomträttsavtalet löper till 2024.
Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM