ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Gustafsvägen 8
Varmt välkomna till denna unikt välplanerade bostad belägen på populära Gustafsvägen. Här bor ni i ett centralt läge med närhet till all tänkbar service och kommunikation så som pendeltåg, tvärbana, bussar och tunnelbana. Vidare erbjuder bostaden ett rymligt vardagsrum, stilrent kök, helkaklat badrum med en duschhörna och mosaik, rofyllt sovrum och en mysig balkong. Helt enkelt ett toppenboende med allt ni kan önska såsom närhet till kommunikationer, butiker, restauranger, gym samt trevliga promenader längs Råstasjön samt lötsjön. Det är dags att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2189 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
2
BOAREA
40 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme och vatten.
BYGGNADSÅR
1939
UTGÅNGSPRIS
2 695 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
14 oktober
Visning på måndag 18:30-19:00.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Varmt välkomna till denna unikt välplanerade bostad belägen på populära Gustafsvägen 8. Här bor ni i ett centralt läge med närhet till all tänkbar service och kommunikation så som pendeltåg, tvärbana, bussar och tunnelbana. Vidare erbjuder bostaden ett rymligt vardagsrum, stilrent kök, helkaklat badrum med en duschhörna och mosaik, rofyllt sovrum och en mysig balkong. Helt enkelt ett toppenboende med allt ni kan önska såsom närhet till kommunikationer, butiker, restauranger, gym samt trevliga promenader längs Råstasjön samt lötsjön. Det är dags att längta hem!

Hall
Inbjudande hall med gott om förvarings- och avhägningsmöjligheter. På golvet ligger ljus parkett med vitmålade väggar samt en fondvägg i härlig grå nyans. Från hallen når man lägenhetens alla rum.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med utgång till lägenhetens mysiga balkong. Vitmålade väggar och tak med spotlights. Golv i ljust utförande som är genomgående i större delar av lägenheten. Här finns det gott om plats för sociala ytor.

Kök
Stilrent kök med gott om förvaring i över- och underskåp. Slitstark bänkskivan i ljus nyans som bryts fint av med mörka överskåp. Ovan bänkskivan finner ni vit mosaik. Kökets maskinella utrustning består av spishäll, ugn, vertikal väggupphängd köksfläkt, diskmaskin, kombinerad kyl och frys. Här finns även gott om plats för matgrupp om 4 personer.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med fantastisk utsikt över gågatan. Här finns plats för säng med tillhörande sängbord samt gott om förvaringsmöjligheter.

Badrum
Helkaklat badrum i ljusa nyanser som bryts av mot mörkare mosaik. Badrummet är utrustat med WC, handfat, spegelskåp samt handdukstork.

Balkong
Balkong i ett rogivande läge med vy över den lugna gå gatan. Här kan ni njuta av underbara sommarkvällar, soliga helgfrukostar och lata eftermiddagar mot den grönskande naturen. Här finns plats för balkongmöbler samt växter.

Övrigt
- Till lägenheten tillkommer ett vindsförråd för nyttjanderätt.

Område
Råsunda erbjuder ett brett utbud av restauranger, kaféer, frisörer, butiker och mataffärer inom nära räckhåll. Dessutom finns gamla Filmstaden med dess utbud av bra restauranger och en "egen" kvartersbiograf! I er närhet finns ett gemytligt och lugnt villaområde samt motionsslingorna kring Råstasjön ca 7 minuter bort, där även en vacker natur och ett rikt fågelliv kan upplevas. Med en promenad på ca 6 minuter är ni vid Mall of Scandinavia. Denna enorma inomhusgalleria är ett fullvärdigt alternativ till Stockholm city med dess butiksutbud, restauranger och event utöver de vanliga. Till Solna centrum kan ni promenera på ca 8 minuter. Solna centrum erbjuder en uppsjö av butiker, flera banker, två apotek och ett systembolag.

Området har allt vad man kan önska vad gäller kommunikationer – pendeltåg, tunnelbana, tvärbana, bussar och flygplats inom enkelt räckhåll. Solna station med pendeltåg och tvärbana ligger på 3-5 minuters avstånd och busshållplatsen vid Vasavägen ligger ett stenkast från bostadsrätten. Därifrån tar bussen 15 minuter till city via Odenplan med bussar 4 gånger i timmen. Pendeltåget från Solna Station avgår i ena riktningen mot Arlanda/Uppsala/Märsta och i andra riktningen Älvsjö/Södertälje. Solna Centrum och Näckrosen tunnelbanestationer ligger inom kort promenadavstånd.
PLANLÖSNING
FÖRENING
BRF Välten 8 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2004 med 21 lägenheter i Solna på Gustafsvägen 8 i föreningen finns även 4 hyreslokaler. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Den totala byggnadsytan uppgår till 979 kvm, varav 800 kvm utgör lägenhetsyta och 179 kvm lokalyta. Föreningen äger marken.

Utförda renoveringar
1995 Stambyte köks- och badrumsstammar
2007 Fasad (tak, balkong, fönster)
2008 Tvättstugan
2010 Trapphus
2011 Vindsbalkong, takterrass byggs
2014 Stamspolning
2015 Byte av belysning till LED i trapphus, vind och tvättstuga
2016 Nytt sopkärl
2017 Galler till källarfönster
2017 Byte av lås till pannrum, el-central
2017 OVK- besiktning

Kommande renoveringar
Föreningen planerar att byta port samt alla lokaldörrar i entréplan. Föreningen planerar även att måla om fastighetens fönster utvändigt.

Gemensamhetsutrymmen
Det finns cykelförråd, takterrass och tvättstuga med torkrum. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

TV & bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Comhem idag. Beställs och debiteras separat.

Parkering
Föreningen har 10 parkeringsplatser som uthyres för 350 kr/mån. Separat kö. Förnärvarande är det kö. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering beviljas, läs mer på www.solna.se/parkering.

Övrigt
- Delat ägande accepteras.
- Juridisk person accepteras ej.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM