ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Arkitektvägen 45
TOPPMODERN 2A MED SOLIG UTEPLATS OCH GRÖNSKANDE VY PÅ ATTRAKTIV ADRESS! Nu saluförs denna spektakulära och påkostade tvåa med naturen som granne med vacker vy över den grönskande omgivningen och blomstrande Ålsten runt knuten. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, Walk-In-Closet, garage i huset, generöst vindsförråd, högkvalitativa materialval och exklusiva tillval som är beständiga över tid, kök i toppskick med marmor och full maskinell utrustning i kök och badrum som karakteriserar detta ljuvliga hem. Ett hem för den kräsne där modern design gör hemmet fulländat. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess höga balkongdörr samt generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd. Bostadens pärla, den stora och inbjudande uteplatsen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar. En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra promenadstråk, skolor & förskolor, rogivande vatten och badplatser, blomstrande Ålsten runt knuten med dess breda serviceutbud, Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett och vitmålade väggar. Välskött och äkta förening som äger marken, automatiska dörröppnare till samtliga husets dörrar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem! OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2901 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
BOAREA
50 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. värme, VA, bredband, Tv & Telefoni.
BYGGNADSÅR
2017
UTGÅNGSPRIS
3 195 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
24 november
Visning på söndag 13:15-13:45.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Nu saluförs denna spektakulära och påkostade tvåa med naturen som granne med vacker vy över den grönskande omgivningen och blomstrande Ålsten runt knuten. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, Walk-In-Closet, garage i huset, generöst vindsförråd, högkvalitativa materialval och exklusiva tillval som är beständiga över tid, kök i toppskick med marmor och full maskinell utrustning i kök och badrum som karakteriserar detta ljuvliga hem. Ett hem för den kräsne där modern design gör hemmet fulländat. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess höga balkongdörr samt generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd. Bostadens pärla, den stora och inbjudande uteplatsen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar.
En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra promenadstråk, skolor & förskolor, rogivande vatten och badplatser, blomstrande Ålsten runt knuten med dess breda serviceutbud, Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett och vitmålade väggar. Välskött och äkta förening som äger marken, automatiska dörröppnare till samtliga husets dörrar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande rymlig hall med slitstarkt klinker på golv i grå kulör med vitmålade väggar och högt i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr. Här finns även bostadens rymliga förråd / Walk-In-Closet. Ljud-/brand-/inbrottsklassad säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Makalöst vardagsrum i rofyllt läge med stora fönsterpartier och utgång till bostadens grönskande uteplats ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Fönsterbänkar i polerad gråmelerad marmor. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang för härligt umgänge. Vacker utsikt över de grönskande träden som ger en rofylld stämning samt angenäm lugn utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående parkett följer hela lägenheten med vitmålade väggar.

Kök
Stilrent kök med lyxiga tillval med praktiska högskåp i svart utförande, stänkskydd i vit kakelsättning, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i massiv marmor gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Exklusiva vitvaror i form av induktionshäll, integrerad fläkt i överskåp, integrerad diskmaskin bakom skåpsfront, integrerad ugn & integrerad mikrovågsugn från Siemens samt kyl och frys bakom svarta skåpsfronter. Genomgående parkett med vitmålade väggar och matplats med gott om plats för de större tillställningarna intill fönsterparti.

Sovrum
Insynsskyddat sovrum med utsikt mot de grönskande träden. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även i sovrummet med fantastiskt atmosfär, rymliga ytor och vacker genomgående parkett som följer hela lägenheten med ljusa väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och arbetsyta invid stora fönsterpartier som ger ett rogivande ljusflöde samt stor platsbyggd garderob med vita fronter som rymmer gott om förvaring.

Badrum
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. Här finns wc och handfat i vitt porslin ovan vit kommod med tillhörande rymlig förvaring undertill. Generös spegel ovan med belysning, dusch bakom modernt glasparti samt härlig golvvärme. Här finns även kombinerad tvätt och torkmaskin från Siemens.

Uteplats
Fantastisk och stor uteplats som bjuder på gott om utrymme för valfritt lounge/balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar med grillning i gott sällskap bland de grönskande träden. Plantering av ny häck väntas till våren.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande stort vindsförråd.
- Avgift för TV/bredband (fn. 199 kr) och el enligt förbrukning debiteras via månadsavgiften.

OMRÅDET
Ett extremt attraktivt, lugnt och tryggt boende inbäddat i vacker grönska precis intill Stora Mossens mysiga kolonistugeområde och med bekväm närhet till allt man behöver och kan önska sig, såsom t ex bra mataffärer, välrenommerade bagerier/kaféer/restauranger och fräscha träningsanläggningar. Här finns även olika serviceinrättningar, stora köpcentrum, lummiga parker, rogivande vatten och idylliska badplatser. Väldigt goda kommunikationer med närhet till både tunnelbana, många bussar, flygbuss till/från Arlanda, Tvärbanan mellan Solna-Sickla och Nockebybanan mellan Alvik-Nockeby.

FASTIGHETEN
Nybyggt hus som färdigställdes 2017, erhöll godkänd slutbesiktning 2018-01-24 och är således praktiskt taget i nyskick. Byggnadsprojektet har genomförts som en totalentreprenad av det välrenommerade företaget Skanska Sverige AB. Föreningens byggnad består av ett flerbostadshus med totalt sex våningsplan fördelade på två trapphus, varav det nedersta planet ligger i souterräng.
Här erbjuds man ett praktiskt och bekvämt boende i en nyproducerad lägenhet som har byggts för att på bästa sätt uppfylla dagens moderna människors krav på funktionalitet, bekvämlighet och design.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Tallstigen i Abrahamsberg är en välskött äkta förening som sedan 2017 äger fastigheten kv Diktsamlingen 7, med adresserna Arkitektvägen 45 och 47, i centrala Bromma i Stockholms kommun. Föreningen består i dagsläget av 35 st bostadsrättslägenheter och ett eget varmgarage med 21 st garageplatser som hyrs ut till de boende i huset.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Cykelförråd
- Barnvagnsrum

TV OCH BREDBAND
Riktig fiberkabel är indragen i huset och hela vägen in i samtliga bostäder. Bostadsrättsföreningen har förhandlat fram fördelaktigt gruppavtal för leverans av kabel-tv, bredband och IP-telefoni, vilket innebär att de boende för endast 199 kr/mån har tillgång till ett bra utbud av kabel-tv (över 20 st), snabbt bredband (100/100 Mbit/s) och IP-telefoni från företaget Ownit Broadband AB.

FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Nybyggt hus som färdigställdes 2017, erhöll godkänd slutbesiktning 2018-01-24 och är således praktiskt taget i nyskick. Byggnadsprojektet har genomförts som en totalentreprenad av det välrenommerade företaget Skanska Sverige AB.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Eftersom huset är nybyggt så är inga omfattande renoveringar nödvändigt, beslutade eller planerade i dagsläget, enligt styrelsen.

GARAGE/PARKERING
Bostadsrättsföreningen äger ett garage som ligger i nedre plan (plan -1). Det är ett ljust och fräscht varmgarage med 21 st garageplatser, varav de flesta platserna är rejäla och rymmer stora bilar och det finns även möjlighet att ladda elbilar. Man tar sig bekvämt och torrskodd mellan bostaden och garaget via hissen som går hela vägen ner till garageplanet (plan -1) och vid in-/utfart öppnas garageporten smidigt med entrébricka, utan att man behöver gå ur bilen. Det kostar 1 500 kr/mån att hyra en garageplats och i dagsläget finns kö till garageplats, vilket innebär att köparen av saluförd bostad kan få en garageplats relativt snabbt om så skulle önskas. För närvarande finns ingen kö till garageplats enligt styrelsen. På gatorna i området gäller parkeringstaxa 5. Sedvanlig "boendeparkering" i området gäller för folkbokförda och ansökan görs hos Gatu- och Fastighetskontoret (www.gfk.stockholm.se). Boendeparkering kostar 300 kr/mån alternativt 20 kr/dygn.

ÖVRIGT
- Städning av trapphus och övriga gemensamma utrymmen sköts av städfirma, ej av medlemmarna.
- OBS! Det tillkommer en obligatorisk kostnad om 199 kr/mån för kabel-tv, snabbt bredband (100/100 Mbit/s) och IP-telefoni från företaget Ownit Broadband AB.
- Bostadsrättsföreningens ekonomi är god. Föreningen har ett stort positivt kassaflöde och har redan lyckats amortera över 660 000 kr på lånen. Det finns i dagsläget inga planerade ändringar av månadsavgifterna.
- Elförbrukning avläses per lägenhet och debiteras i efterhand i samband med månadsavgiften.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM