ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Löjtnantsgatan 3
På 6:e vån i Svea Torn finns denna fantastiskt fina 2:a (möjlig 3:a) med 2 balkonger & stora fönsterpartier som ger läcker panoramavy över stadens landmärken, tinnar & torn. Hela lägenheten genomsyras av ett härligt ljusinsläpp och är i mycket gott skick. Perfekt för dig som söker något utöver det vanliga, som uppskattar spännande arkitektur och som vill bo lugnt och skönt men ändå ha nära till stadens puls. Juridisk person kan godkännas!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3234 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
6
BOAREA
69 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. värme, VA och grundutbud kabel-TV
BYGGNADSÅR
2007
UTGÅNGSPRIS
6 295 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
På 6:e vån i Svea Torn finns denna fantastiskt fina 2:a (möjlig 3:a) med 2 balkonger & stora fönsterpartier som ger läcker panoramavy över stadens landmärken, tinnar & torn. Hela lägenheten genomsyras av ett härligt ljusinsläpp och är i gott skick. Perfekt för dig som söker något utöver det vanliga, som uppskattar spännande arkitektur och som vill bo lugnt och skönt men ändå ha nära till stadens puls.

HALL
Välkomnande hall som öppnar upp in mot lägenheten. Här möts av det härliga ljuset. God plats för avhängning. I anslutning till hallen finns även en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Rymligt helkaklat badrum med vitt kakel och grå/brunt klinkergolv med golvvärme. Duschhörna, handfat. vit kommod och Wc, handdukstork, spegelskåp med spotlights.Tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt vit avlastningsbänk med tillhörande skåp ovanför.

KÖK
Stilrent, snyggt kök i svart med gott om förvaring i många skåp och perfekta arbetsytor med vitt kakel ovan. Maskinell utrustning är ugn, häll, kyl/frys, micro, diskmaskin och fläkt.

SÄLLSKAPSRUM
Luftigt och ljust sällskapsrum med ett fint och varmt ljusinsläpp via fönsterväggen. Här finns också en utgång till en av lägenhetens två balkonger. Möbleras lätt med en soffgrupp längs ena väggen och ett matsalsbord vid fönstret.

SOVRUM
Masterbedroom med utgång till den andra balkongen. Fantastiskt ljus. Goda förvaringsmöjligheter i större skjutdörrsgarderob, inredd, läggs ena kortsidan.

BALKONGER
Två härliga balkonger om ca 4,5 kvm. Balkongsidorna är i härdat glas för att inget ska hindra den bedårande utsikten.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5 kvm.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Föreningen äger fastigheten Svea Artilleri l9 i Stockholms kommun. Föreningens fastighet består
av ett flerbostadshus med totalt 70 bostadsrätter samt två lokaler. Fastigheten har 16 våningar och
är 55 m högt. Den totala boytan är 4 975 kvm och lokalytan 90 kvm. Föreningen är medlem i Svea
Artilleri Garage Samfällighetsförening, som ansvarar för drift och underhåll av garageplatser.
Föreningen disponerar 33 platser.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Garage
- Soprum

BREDBAND OCH TV
Öppet bredbandsnät, där man väljer de tjänster och leverantörer som passar de egna önskemålen.
För att få mer information om priser och utbud, gå in på Open universe hemsida:
www.openuniverse.se/
Tillgång till ett grundutbud, analogt, av TV-kanaler från SVT och TV 4 basutbud.
Utöver det grundutbud som ingår har du möjlighet att välja programpaket från olika leverantörer av
bredband.

RENOVERINGAR
- Under 2018 genomfördes en lagstadgad radonmätning av fastigheten varvid den uppmätta radonhalten för Svea Torn blir klart under gällande riktvärden enligt strålsärkerhetsmyndighetens anvisningar.
- Under 2018 gjordes även en lagstadgad ventilkontroll.

PARKERING
Föreningen har tillgång till garage med direktanslutning via trapp och hiss. Det finns totalt 33 st garageplatser mot en kostnad om 1800 kr/mån.

ÖVRIGT
-Till lägenheten hör förråd i källarplan.
- Styrelsen har beslutat att årsavgiften för 2019 ska lämnas oförändrad.
- Juridisk person kan accepteras.
KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM