ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Starrbäcksgatan 11C
Varmt välkomna till denna stilrena lägenhet om 3 rum och kök. Lägenheten är genomgående och belägen på lugn gata i fantastiska Sundbyberg. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig social karaktär. Fina materialval, fullt utrustat kök med slitstark bänkskiva och vacker köksö. Vidare erbjuder bostaden ett helkaklat badrum, två fridfulla sovrum samt en lyxig walk in closet. Helt enkelt ett toppenboende med allt du kan önska såsom närhet till kommunikationer, butiker, restauranger, gym samt trevliga promenader. Välkomna på visning!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
5553 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
1
BOAREA
100 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
I månadsavgiften ingår Värme, Vatten & Kabel-TV (Basutbud)
UTGÅNGSPRIS
5 000 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Varmt välkomna till denna stilrena lägenhet om 3 rum och kök. Lägenheten är genomgående och belägen på lugn gata i fantastiska Sundbyberg. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig social karaktär. Fina materialval, fullt utrustat kök med slitstark bänkskiva och vacker köksö. Vidare erbjuder bostaden ett helkaklat badrum, två fridfulla sovrum samt en lyxig walk in closet. Helt enkelt ett toppenboende med allt du kan önska såsom närhet till kommunikationer, butiker, restauranger, gym samt trevliga promenader.
Välkomna på visning!

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring i platsbyggd garderob. Här finns även rymlig plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter.
På golvet ligger ljus ekparkett samt spotlights i tak.

Vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en känsla av rymd.
Här finns plats för stor soffgrupp, TV-möbler och övrig önskad möblemang.
Utgång till lägenhetens mysiga balkong

Kök
Stilrent och fräscht kök i ljusa nyanser med en praktisk köksö med goda arbetsytor och plats för barstolar. Här finns grymma förvaringsmöjligheter i över- och underskåp, induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin och full stor kyl & frys. Ett kök för den kräsne.

Balkong
Härlig och mysig balkong med plats för loungeset, växter och övrig möblemang.

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum med ekparkett på golv och väggar i ljus nyans som bryts av med en fondvägg i vacker kulör.
Här finns utmärkta förvaringsmöjligheter i form av platsbyggd garderob samt plats för arbetshörna. Underbart ljusinsläpp från stora fönster vilket skapar en känsla av rymd.

Sovrum 2
Fridfullt sovrum som idag disponeras som ett gästrum av nuvarande ägare. Detta rum kan även användas som arbetsrum, barnrum eller en extra walk in closet. Här finns plats för enkel säng, arbetshörna samt övrig möblering. Ljust trägolv och väggar i vit nyans.

Badrum
Helkaklat badrum med klinker i mörk ton och kakel i ljus nyans. Golvvärme, spotlights i tak och takdusch bakom glasvägg. Inredningen består av tvättställ med tillhörande kommod, spegel och bänkskiva över tvättmaskin samt torktumlare.

Walk in closet
Lyxig och praktisk walk in closet med mörk inredning och bra utrymme för extra förvaring.

Områdesbeskrivning
I en nära omgivning finns det många vackra grönområden att välja mellan. Närmast ligger en fin
liten park som heter Tornparken, inte särskilt mycket längre bort hittar du de stora Golfängarna och
Lötsjön som lämpar sig alldeles förträffligt för picknick, promenader och en skön joggingrunda.
Om du vill ha ännu lite mer finns en av Sveriges absolut finaste parker bara runt hörnet,
Marabouparken.
Fastigheten ligger väldigt strategiskt placerad om du reser ofta med kollektivtrafiken för du har
verkligen stora valmöjligheter. Det är mindre än hundra meter till tunnelbanan, station Duvbo och
går du bara några meter till når du ett antal busslinjer som tar dig såväl in till city eller längre åt
norr. I Sundbybergs C stannar pendeltåget som tar dig mot Bålsta eller direkt in till Centralstationen
på mindre än 10 minuter.
Tvärbanan från Sundbybergs Centrum tar dig till Solna Station eller Alvik.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM