ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Götalandsvägen 213B
Välkommen hem till en välplanerad tvåa i ett insynsskyddat läge med gott om förvaring. Stilsäker interiör, generösa sociala ytor, rymligt sovrum och balkong i soligt läge karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra promenadstråk och mängder av servicebutiker i Älvsjö torg med restauranger samt goda kommunikationer. Breda fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Vita väggar ramar in den genomgående stilrena enstavs-parketten. Bostaden är belägen endast ett par minuters promenad från pendeltågsstationen samt bussar. I Solbergaskogen finns även trevliga promenadstråk. Föreningen har dessutom ett garage att tillgå under huset, cykelförråd, ett förråd till lägenheten, cykelpool, en bil-pool för föreningens medlemmar samt en mysig innergård med bl.a. löparbana. Välkommen att längta hem! OBS! Möjlighet till privatvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2817 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
3
BOAREA
43 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, kallvatten, Bredband (100/100), TV (basutbud) och Telefoni.
BYGGNADSÅR
2017
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen hem till en välplanerad tvåa i ett insynsskyddat läge med gott om förvaring. Stilsäker interiör, generösa sociala ytor, rymligt sovrum och balkong i soligt läge karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra promenadstråk och mängder av servicebutiker i Älvsjö torg med restauranger samt goda kommunikationer. Breda fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Vita väggar ramar in den genomgående stilrena enstavs-parketten. Bostaden är belägen endast ett par minuters promenad från pendeltågsstationen samt bussar. I Solbergaskogen finns även trevliga promenadstråk. Föreningen har dessutom ett garage att tillgå under huset, cykelförråd, ett förråd till lägenheten, cykelpool, en bil-pool för föreningens medlemmar samt en mysig innergård med bl.a. löparbana. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Synnerligen välkomnande entré som öppnar upp mot badrum och vardagsrum med goda avhängningsmöjligheter invid dörr och gott om förvaring i stora platsbyggda garderober bakom vita fronter i direkt anslutning till entrén. Enstavs-parkett på golv och vitmålade väggar. Självklart säkerhetsdörr.

Sovrum
Rymligt sovrum med ett härligt ljusinsläpp med vitmålade väggar och fin enstavs-parkett. Här ryms gott och väl en dubbelsäng med tillhörande sängbord eller annan önskvärd möblering samt bra förvaring i platsbyggda garderober i vitt utförande.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med generös takhöjd och stora fönsterpartier ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd. Här finns generösa ytor som ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Enstavs-parkett på golv och vitmålade väggar. Här når man också lägenhetens blomstrande balkong mot vetter mot bostadens lugna innergård.

Kök
Rymligt och välplanerat kök i öppen planlösning mot vardagsrum med gott om plats för stora sällskap och inspirerande matlagning. Praktisk förvaring i över- och underskåp bakom vita fronter. Vitt stänkskydd i kakel. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, spis, ugn, diskmaskin, fläkt samt integrerad mikrovågsugn. I köket ryms en matplats för flertalet personer för härliga middagar tillsammans med vänner och familj. Enstavs-parkett på golv och vitmålade väggar.

Badrum
Helkaklat vitt badrum med moderna glasdörrar framför dusch, handfat med vit kommod undertill som rymmer gott om förvaring samt wc och tvättmaskin under generös arbetsyta. Här finns även ett rymligt väggskåp bakom vita fronter samt spegelskåp med inbyggd belysning.

Balkong
Bostaden bjuder på en rymlig balkong i vardagsrummet mot föreningens grönskande och lugna innergård som släpper in generöst med ljusinflöde.

Övrigt
- Till lägenheten hör ett källarförråd.

Område
Bostaden är belägen endast ett par minuters promenad från pendeltågsstationen samt bussar. I Solbergaskogen finns trevliga promenadstråk. En kort promenad bort nås Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud. Intill torget finns bl.a. en välsorterad mataffär, caféer, restauranger, florist, frisör, apotek, vårdcentral och gym. Älvsjö är också en knutpunkt vad gäller kommunala färdmedel, med pendeltåget tar det strax under 10 minuter till Stockholm C. Möjlighet finns även att via pendeltåget ta sig till Arlanda eller Uppsala. I närhet av fastigheten finns även möjlighet till att ta buss 173 eller buss 163 som båda passerar Älvsjö station. Tunnelbana till Älvsjö kommer även komma i framtiden. Älvsjöskogen har upplysta motionsspår, på vintern görs spåren i ordning för skidåkning.
I närområdet finns även flertalet förskolor och skolor så som Kämpetorpsskolan, Herrängens skola, Johan Skyttes skola samt Långbrodalsskolan.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf On Track är en äkta förening som äger marken. Föreningen bildades 2015 och består av 4 stycken flerfamiljshus med 157 st bostadslägenheter. Fastighetsarean är på ca 4988 kvm, boarean på ca 7828 kvm och lokalarean på ca 229 kvm. Föreningen innehar 4 lokaler, för närvarande finns det inga lediga lokaler.

Gjorda renoveringar:
Då byggnadsåret är 2017 är det för närvarande inga planerade renoveringar eller reparationer.

TV/Internet:
Fastigheten är ansluten till fibernät. Lägenheterna är förberedda för bredband, telefoni och digital-TV. Abonnemang tecknas och bekostas enskilt av respektive medlem. Bredbandsuppkoppling (100/100), en tv-box med fria tv-kanaler (basutbud) och telefoni ingår i månadsavgiften, därutöver kan respektive bostadsrättsinnehavare beställa utökade abonnemang.

Parkering:
14 st parkeringsplatser i garage – 1200kr/mån. Just nu 15 personer i kö för både utomhus parkering och garage. (2019-09-12). 29 st öppna parkeringsplatser – 600 kr/mån. 2 st öppna för bilpool. 5 MC platser i garage.

Gemensamma utrymmen:
Föreningen har cykelrum, barnvagns-rullstolsrum, cykelparkering på innergården, utrymme för källsortering av sopor. Till varje lägenhet finns det även ett förråd.

Övrigt
- Inga planerade avgiftsändringar under 2019.
- Föreningen godkänner inte juridisk person. Delat ägande godkäns med minsta ägarandel 10%.
- Individuell mätning av varmvattenförbrukning i varje lägenhet som debiteras separat. Tillkommer utöver månadsavgiften.
- El: Bostadsrättföreningen har ett gemensamt el-abonnemang. Individuell mätning av elförbrukningen i lägenheterna som debiteras separat. Tillkommer utöver månadsavgiften.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM