ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Krysshammarvägen 8 7tr
Välkommen till en ljus och modern trerumslägenhet med genomgående ljusinsläpp och låg avgift på 7 våningen i en av Solnas absolut bästa skötta föreningar. På denna attraktiva adress finner ni en bostad med ett spatiöst vardagsrum, välutrustat och stilrent kök, helkaklat badrum, gäst-wc med tvättmöjligheter samt två rymliga och ljusa sovrum med en stor klädkammare. Som en förlängning av detta redan harmoniska hem finner ni en mysig inglasad balkong av större karaktär mot ett grönområde. Med närhet till vatten, vackra promenadstråk, dagis, skola och nära till bra kommunikationer finner vi denna luftiga och välplanerade bostad. Lägenheten ligger i ett lugnt läge med närhet till serviceutbud. Krysshammarvägen 8- helt enkelt ett hem att trivas i!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2708 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
7
BOAREA
82.3 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. värme, VA och kabel-tv (basutbudet)
BYGGNADSÅR
1966
UTGÅNGSPRIS
3 595 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
14 oktober
Visning på måndag 18:00-18:30.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Välkommen till en ljus och modern trerumslägenhet med genomgående ljusinsläpp och låg avgift i en av Solnas absolut bästa skötta föreningar. På denna attraktiva adress finner ni en bostad med ett spatiöst vardagsrum, välutrustat och stilrent kök, helkaklat badrum, gäst-wc med tvättmöjligheter samt två rymliga och ljusa sovrum med en stor klädkammare. Som en förlängning av detta redan harmoniska hem finner ni en mysig inglasad balkong av större karaktär mot ett grönområde. Med närhet till vatten, vackra promenadstråk, dagis, skola och nära till bra kommunikationer finner vi denna luftiga och välplanerade bostad. Lägenheten ligger i ett lugnt läge med närhet till serviceutbud. Krysshammarvägen 8- helt enkelt ett hem att trivas i!

Krysshammarvägen 8, 7 trappor
- stabil förening som i princip skulle kunna vara obelånad (finns en dold tillgång i form av 22 uthyrda lägenheter som föreningen ”äger” och som kan säljas och balanseras mot föreningens lån om ca 50 MSEK).
- föreningen har stora lokaler som alla hyrs ut med god förtjänst, vilket borgar för fortsatt låga avgifter.
- attraktiv adress med optimalt läge för både singlar, par och familjer.
- låg avgift 2708 kr/månad (inkl värme, vatten, bredband och TV-basutbud).
- genomgående ljusinsläpp, fint och fräscht med stora utvecklingsmöjligheter.
- barnvänligt med till förskolor och skolor (ca 300m), Pampasparken (ca 250m), Augustendal 4H-gården (ca 400m) och Hufvudsta Ridskola (ca 400m).
- nära till Huvudstabadet och det nya utomhusbadet vid Huvudsta Strand, Huvudsta Kanot Klubb, marina, caféer och restauranger.
- 5 minuters promenad till tunnelbanan Västra Skogen och ca 8 minuter in till T-centralen.
- skön 4,5 km promenad- och cykelväg till T-centralen utefter strandkanten av Ulvsundasjön och Karlsbergskanalen.
- enkelt att få boendeparkering i området och man tar sig enkelt ut med bil på Essingeleden m m

Hall
Välkomnande och behagligt disponerad hall med goda avhängningsmöjligheter samt plats för svängrum. Från hallen nås lägenhetens samtliga rum.

Kök
Rymligt kök med ytterst modern inredning i mosaik utförande ovan mörk bänkskiva. Ljusa väggar som spelar i symfoni med det härliga ljusinsläppet från kökets stora fönsterparti. Förvaringslösningar i såväl över- som underskåp täcks av vita luckor och lådfronter som matchas med handtag i rostfritt stål. Köket erhåller goda arbetsytor likväl som plats för ett stort matbord. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, micro, ugn samt köksfläkt.

Vardagsrum
Ett ljust vardagsrum som med enkelhet nås från bostadens övriga utrymmen. Vardagsrummets egenskaper föder en självklarhet att rymma såväl soffgrupp, tv-möblering, matsalsmöblemang som övrig möblering efter tycke och smak. Här finns gott om plats för nära och kära att umgås. Vacker ljussättning från integrerade spotlights i tak som kompletteras av de stora fönsterpartiernas ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man bostadens inglasade balkong som agerar som en förlängning av de sociala ytorna.

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum i ljusa toner med god plats för stor dubbelsäng, nattduksbord samt en större garderob. Liksom resten av lägenheten innehar även detta rum de genomgående fina golven samt härligt ljusinsläpp. Här finns även goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2
Sovrum med plats för stor säng och övrig möblering. Vackert ljusinsläpp från fönster. I sovrummet finns det goda förvaringsmöjligheter i en garderob. Perfekt för att disponera som barnrum, gästrum eller kontor.

Badrum
Helkaklat badrum med vita liggande kakelplattor med inslag av blå glasmosaik samt klinker i mörkt utförande. Badrummet har badkar, wc-stol, spegel med belysning samt handfat med tillhörande kommod som rymmer nödvändig förvaring. Även utrustat med elektrisk handdukstork med timer samt golvvärme (via föreningens värmesystem) för största möjliga trevnad.

Gästtoalett
Helkaklad gäst-WC utfört i ljus ton. Här är det förberett för tvättmaskin

Balkong
Stor inglasad balkong med förmiddagssol. Balkongen som nås från vardagsrummet har en generös yta för möblering på trallgolvet. Här kan du hänga upp din hängmatta om du vill!

Klädkammaren
Praktiskt förråd som disponeras som en klädkammare idag.

Övrigt
Till lägenheten tillhör ett vindsförråd.

Omgivning
Välkommen till detta expansiva område med närhet till allt. Här, just utanför tullarna, bor du perfekt med gångavstånd till både Vasastan och Kungsholmen och dess fantastiska restaurangutbud samt närhet till vacker grönska med fina promenadstråk och härliga Hagaparken. Bostadsrättsföreningen ligger relativt lugnt och tyst i ett barnvänligt område med många grönområden och lekplatser. Några populära inslag är bland annat Pampas Marina, Huvudstabadet och Augustendals 4H-gård. Bra förskolor och grundskolor finns i närområdet.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana tar dig till Fridhemsplan på 4 minuter och T-Centralen på 8 minuter. I rusningstrafik går tunnelbanan var 3:e minut. Det går även ett flertal busslinjer i närheten. Enbart ca 10 minuters promenad till Solna C som erbjuder service i form av affärer, restauranger, butiker, apotek etc. För den som söker ett större utbud av butiker och restauranger finns Bromma Blocks och Mall of Scandinavia på ca 5-10 minuter avstånd med bil.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Förening:
BRF Entitan i Solna
Bostadsrättsföreningen Entitan i Solna bildades 2001, fastigheten köptes och tillträdes 2003. Föreningen har varit äkta bostadsrättsförening sedan årsskiftet 2003/2004. Fastigheten består av två åttavåningshus och en trevlig innergård. De har idag ca 190 medlemmar och ca 17 hyresrätter. Utöver detta hyr de ut butiks-, kontors- och lagerlokaler. Deras lokalhyresgäster består av bl.a. företag såsom Profisol, Solna Dental samt ett antal egenföretagare. Bostadsföreningen är en äkta brf.

Totalt antal bostadslägenheter
213 varav 192 bostadsrätter och 22 lokaler.

Byggår
1965-1966

Vi har nära till Huvudsta strand där du kan se ut över vattnet mot Kungsholmen och Traneberg eller äta middag på Pampas Marina. Det är 5 minuters promenad till t-bana i Västra skogen eller Huvudsta Centrum.

De senaste åren har föreningen genomfört ett antal större projekt. Det gjordes en gemensamt arrangerad renovering av badrummen och balkongerna. I samband med balkongrenoveringen byggdes de också ut och glasades in. Som första bostadsrättsförening i landet har Telia installerat FiberLan/Bredband. Under 2011 färdigställdes en modern miljövänlig sophantering med matavfallssortering.

Parkering:
Föreningen förfogar inte över några egna parkeringsplatser då det är kommunens mark. Information om boendeparkering och hyra av egen parkeringsplats finns på Solna Stad parkering.

TV:
Leverantör: ComHem.

Internet:
I lägenheterna finns olika möjligheter att ansluta till internet. Gemensamt för alla alternativ är att den boende själv måste skaffa sig ett abonnemang hos en internetleverantör för att få tillgång till internet och andra tjänster de olika leverantörerna erbjuder.

FiberLan
Bredband: Föreningen har ett riktigt bra erbjudande från Ownit för kollektiv anslutning till bredband. Innanför ytterdörren till de flesta lägenheter finns ett nätverksuttag där får man bredband med hastighet 1000/1000 Mbit/s (UP 700-1000 & NER 700-1000) och en bindningstid t.o.m. 2021-04-09. Bredband ingår i årsavgiften.

IP-telefoni: Bredbandstelefoni innebär att du ringer över din bredbandsanslutning istället för det analoga telenätet som traditionell telefoni använder. För detta krävs en router som distribueras av Ownit. I vår förening gäller nedanstående priser, ordinarie samtalstaxa tillkommer.

Månadsavgift: 0 kronor
Flytt av telefonnummer: 199 kronor
Bindningstid: 0 månad
Uppsägningstid: 1 månad

IP-TV: För att läsa mer om IPTV får man kontakta Ownit.se. För detta krävs en router som distribueras av Ownit.

OBS. Routern kostar 799 kronor (ownit IP-tv och IP-telefoni)

ComHem – Comhem erbjuder internet via kabel-tv uttaget som finns i varje lägenhet. Mer information och beställning finns på deras hemsida, http://www.comhem.se/ Även comhem erbjuder TV och telefoni via sin anslutning.

ADSL – Bredband går också att få via telefonkabeln, s.k. ADSL. Här finns ett stort antal leverantörer som erbjuder olika hastigheter och priser. Du kan söka efter leverantörer exempelvis på prisjakt.nu. Detta alternativ lämpar sig bäst om man inte behöver hög hastighet eller föredrar en annan leverantör än de ovan nämnda.

Gemensamhetsytrymmen:
Två tvättstugor och torkrum finns i huset. Cykelrum.

Renoveringar:
2016 OVK arbete har utförts under hösten
2010 Målning av våningsplan och källargångar
2009-2010 Balkonger
2007-2008 Samtliga badrum gjordes om och "grodan" byttes ut de vertikala stammarna är i plast och ingjutna i betong. De bedöms inte behöva bytas.
2007 - Samtliga stammar har högtrycksspolats.
2004/2005 - Hissarna
2004 - Renovering av tvättstugor. Nya tvätt- och torkmaskiner installerades och ommålning genomfördes.

Föreningen planerar renovering utav tak under 2019.

Överlåtelseavgift: föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 2,5 % av PBB som debiteras av köparen.
Pantsättningsavgift: föreningen tar ut en pantsättningsavgift på 1% av PBB som debiteras per pant.

Hemsida:
För mer information besök föreningens hemsida www.entitan1.se
Läs mer om Solna kommun som har den lägsta kommunalskatten i Sverige på www.solna.se

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM