ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Arvid Tydéns allé 24
I detta optimala läge bygger HSB en elegant och arkitektoniskt genomtänkt fastighet inbäddad i lummig grönska. Detta extraordinära boende bjuder på öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt extra fokus på klädförvaring för att skapa en vardag med mersmak. Utrustningen och materialvalen håller en trendig stil med hög kvalitet från kända varumärken. Parkettgolv i form av enstavig vitpigmenterad ek och ljus kulörsättning i samtliga rum. Rikligt med ljusflöde och ljusa materialval genomgående i lägenheten skänker en rogivande atmosfär. Det perfekta boendet för dig som inte vill välja mellan cityläge och natur.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3478 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
BOAREA
71 kvm
HISS
Ja
BYGGNADSÅR
2018
UTGÅNGSPRIS
4 195 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
I detta optimala läge bygger HSB en elegant och arkitektoniskt genomtänkt fastighet inbäddad i lummig grönska. Detta extraordinära boende bjuder på öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt extra fokus på klädförvaring för att skapa en vardag med mersmak. Utrustningen och materialvalen håller en trendig stil med hög kvalitet från kända varumärken. Parkettgolv i form av enstavig vitpigmenterad ek och ljus kulörsättning i samtliga rum. Rikligt med ljusflöde och ljusa materialval genomgående i lägenheten skänker en rogivande atmosfär. Det perfekta boendet för dig som inte vill välja mellan cityläge och natur.

Hall
Välkomnande ljus hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter och öppnar upp mot bostadens matplats samt kök. Vita väggar och klinkergolv i slitstarka mörkgrå toner.

Vardagsrum
Socialt vardagsrum i samspel med kök och gott om plats för soffa, tv-möblemang och matsalsgrupp om så önskas. Vältalande fönsterpartier ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Genomgående elegant trägolv i vitpigmenterad ek, vitmålade väggar och fönsterbänkar i mörk, polerad natursten.

Kök
Fullt utrustat kök med värdefulla och stilrena materialval bjuder gott om förvaring i köksskåp med vita luckor från Marbodal. Grånyanserat stänkskydd samt bänkskiva i stenliknande kompositmaterial erbjuder god arbetsyta. Köket är utrustat med allt man kan önska så som rostfri kyl/frys, inbyggnadsugn och mikrovågsugn, spishäll, helintegrerad diskmaskin, och fläkt i snyggt rostfritt stål. Infälld LED-belysning i tak vilket ger ett perfekt arbetsljus.

Sovrum 1 & 2
Fridfulla sovrum med gott om plats för dubbelsäng, förvaring och arbetshörna om så önskas. Kan disponeras antingen sovrum, arbetsrum eller gästrum. Väggar i vitt och vackert genomgående vitpigmenterat trägolv. Naturligt ljusinsläpp från två fönster, ljusa materialval och rymligt med yta för valfri möblering.

Badrum
Stilrent helkaklat badrum med vitkaklade väggar och klinkergolv i grått. Badrummet är utrustat med handfat i porslin med tillhörande vit kommod, spegelskåp, golvvärme, toalett, handdukstork och inglasad tak/ handdusch med invikbara glasdörrar. Bänkskiva i ljusgrå sandsten över tvättmaskin och torktumlare för extra arbetsyta.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd på ca 3,5 kvm
- Lägenheten har säkerhetsdörr
- Informationen är hämtad från föreningens ekonomiska plan
- Bygglov för inglasning av balkonger söks gemensamt av bostadsrättsföreningen.

Område
Huvudstaområdet erbjuder allt man kan tänka sig önska vad gäller apotek, restauranger, närbutik, förskolor och kummunikationer. Solna Centrum finns endast 15 minuters promenad bort med ca 120 butiker, caféer och restauranger. Det finns även gott om promenad- och cykelvägar som tar dig in till Kungsholmen eller till Solna C. Njut av den vackra strandpromenaden invid Ulvsundasjön, eller omtalade Pampas Marina med god mat och med ytterligare en trivsam vy över vattnet. Här finns även flera kända tillhåll så som Karlbergs slott, Huvudsta gård och omtyckta Huvudstabadet. Diktaren ligger i ett barnvänligt område med många lekplatser samt Augustendals 4H-gård, en favorit för alla barn. Både förskolor och grundskolor finns i närheten. Ingentingområdet, som ligger i anslutning till Tomteboda i Solna, är under utveckling och inom de kommande åren kommer ett bostadsområde med cirka 750 lägenheter att växa fram här tillsammans med flera kontor.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM