ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Sturegatan 30 (våning 3)
En av få större våningar i hela centrala Sundbyberg finner ni på Sturegatan 30. Hela 153 kvm i gavel, med enbart 3 100 kr i månadsavgift (som inom kort ska sänkas med 20%) på attraktiv paradgata. Våningen bjuder på spatiösa ytor och härligt ljusflöde genom de stora fönsterpartierna i tre väderstreck. Två balkonger i söderläge med trevlig utsikt mot hjärtat av staden. Köket är fullt utrustat med slitstark bänkskiva, fronter i mörk nyans och helintegrerad diskmaskin. Två fina helkaklade badrum varav ett med lyxigt badkar. Här bor du i ett mycket trivsamt område i hjärtat av Sundbyberg. Några minuters gångavstånd har du populära restauranger, shopping, och gym. All tänkbar kommunikation på promenadavstånd. Parkering medföljer bostaden. Solid brf med mycket god ekonomi. - Sundbybergs bästa läge - Ny fiberdragning - Två Balkonger - 3-glas fönster - Låg månadsavgift (sänks med 20% inom kort) - Genomgående stilrena materialval - Gavelläge - Stambytt - Hiss - Källarförråd - Parkeringsplats
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3142 kr/mån
ANTAL RUM
5 st
VÅNING
4
BOAREA
153 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (grundutbud)
UTGÅNGSPRIS
10 495 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Hall
Välkomna in i en öppen och rymlig hall med gott om avhängning- och förvaringsmöjligheter i hallens skjutdörrsgarderober.

Kök
Fantastiskt kök som inger en modern känsla. Stilrena materialval så som slitstark bänkskiva och högt stänkskydd i klinkers, grå fronter med koppar knoppar, helintegrerad diskmaskin. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i underskåp. Köket består av diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll, ugn, fläkt samt kyl och frys. Här finns även plats för matsalsbord och stolar för större sällskap.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med öppen planlösning, vilket skapar en härlig social karaktär. Här finns gott om plats för nära och kära att umgås. Den generösa golvytan lämnar plats för soffgrupp, TV- möblering samt övrig möblering. Vacker ekparkett på golv , väggar i en vit nyans och rikligt med ljusinsläpp från fönsterparti.

Badrum 1
Stilrent badrum med gråa stenmönstrade kakelplattor lägst väggen som följer i samma färg mot golvet, vilket skapar en sober helhet. Spotlights i tak och rymligt badkar med dusch. Här finns gott om förvaring i form av väggskåp och kommod.

Badrum 2
Fräscht ljust badrum med kakelplattor lägst väggen. Spotlights i tak med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns gott om förvaring i form av väggskåp och kommod. Perfekt arbetsyta på bänkskiva över tvättmaskin och torktumlare.

Master bedroom
Harmoniskt sovrum med ekparkett som är genomgående för hela lägenheten samt väggar i vit nyans. Här finns plats för dubbelsäng samt övrig möblering.
Härligt ljusinsläpp från fönster. Goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober.

Sovrum 2
Detta rum kan användas som arbetsrum, gästrum, en ytterligare klädkammare eller sovrum med plats för enkel säng och övrig möblering.
Ekparkett med väggar i ljus nyans samt en fondvägg i en härlig varm ton.

Sovrum 3
Disponeras idag som barnrum av nuvarande ägarna. Precis som föregående rum går detta lika bra att disponera som arbetsrum, gästrum eller sovrum med plats för enkel säng och tillhörande möblering.
Vitmålade väggar med ekparkett som golv.

Balkong 1 & 2
Vacker vy över vackra fasader.

Walk in closet
Fin Walk in closet i två av tre sovrum med heltäckningsmatta här finns plats för goda förvaringsmöjligheter. Precis det lilla extra alla drömmer om.

Övrigt
-Förråd finns i källaren för nyttjanderätt.

Omgivning
Bättre läge i Sundbyberg går knappt att få! Här bor man mitt i stadskärnan samtidigt som flera grönområden nås på några minuter. Nästan direkt utanför porten finns butiker, caféer, restauranger, serviceutbud och mycket shopping. Det nya affärscentret Signalfabriken ligger endast ett par minuter bort där man även har Sats, hotell och ännu fler restauranger. Stort utbud av kommunikationer finns att välja på bland tunnelbana, tvärbana, bussar och flygbussar. Även det strax utanför porten. I Sundbyberg finns ett rikt utbud av kultur och de centralare delarna ger en härlig och genuin småstadskänsla. För den som önskar finns även flera skolor och dagis i närområdet.
PLANLÖSNING
FÖRENING
BRF Liden 6 är en äkta förening som äger marken. Föreningen upplåter 38 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lägenheter och 6 lokaler med hyresrätt.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
- 2000, Nytt yttertak
- 2012, Renovering av tvättstugan
- 2013, Nya takrännor och stuprör
- 2013, Fasadrenovering
- 2015, Målning av trapphus
- 2016, Installation av fiber
- 2017, Stamrenovering, fönsterrenovering, ny el och nya hissar
- 2018, Utbyte av entrédörrar
- 2018, Nya vindslägenheter färdigställdes

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Cykelförråd
- Tvättstuga i källaren på Esplanaden 18

PARKERING
Det finns ett 20-tal parkeringsplatser på föreningens innergård. Separat kö. Parkeringsavgift: 500 kr/mån.
I övrigt sker parkering på gatan i enlighet med Sundbybergs Stads bestämmelser. Ansökan om parkeringsplats sker via deras hemsida med adress www.sundbyberg.se/boendeparkering eller telefon 08-706 65 00.

EKONOMI
Stabil förening med god ekonomi. Föreningen sänkte månadsavgifterna med 50% i september 2017.

BREDBAND
Föreningen har skaffat fiber under 2016 och är anslutet till Sundbybergs stadsnät.
Avgiften för stadsnätet står föreningen för.
Abonnemang tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

ÖVRIGT
- Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
- Delat ägandeskap accepteras.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM